Arkadaşlar isyanda olanları anlıyorum, lakin yönetime biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum. 10 yıldır Borsada olan bu şirket 1 kez dahi olsa Bedelli Sermaye artışı yapmadı, üstelik diğer şirketler sapır sapır Bedelli açıklarken onlar buna tenezzül etmedi. Çok cüzi ve komik oranda olsa dahi her sene temettü verdi,Bedelsiz artış yaptı vs... Tamam isyanda olanlara da hak veriyorum, gözlerinin önünde birçok borsa hissesi prim yaparken sizler, bizler aval aval tahtayı izliyoruz. Ama zaten ortak olduğunuz şirket Al-Sat Kağıdı değil, öyle bir niyeti olan zaten bu hisseyi alarak yanlış karar verdiğini kabul edip şansını başka hisselerde denemeli. Ben yaklaşık 5 ay önce kendi çapımda büyük bir sermaye yatırdım bu şirkete, Benim asıl mesleğim Muhasebe ve Mali Müşavirlik. 5 ay önce bu hisseyi almadan önce tam 3 hafta boyunca şirketin mali yapısını inceledim ve öyle ortak olmaya karar verdim. Her koyun kendi bacağından asılır, başkalarının lafıyla değil kendi özgür iradenizle ve bilginizle yapın yatırımlarınızı. Benim Polho da gördüğüm potansiyel emin olun Sasa ve Kordsa da bile yok. Aksa ile potansiyel açısından kafa kafaya yarışır. Belki bir çoğunuza abartı gelecek ama Bu şirketin Borsada Aksa harici başka potansiyeli yüksek rakibi yok, o kadar iddialıyım. Yarın lazım olacak paranızla böyle büyük değer yatırımı yaparsanız hep üzülürsünüz yada en iyi ihtimalle Trenden çok erken atlarsınız sonra yine üzülürsünüz.
F5321 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.