Ünsüz üstat, ben yanlış gördüğümü söylerim. Heleki konumuz yatırım ise. Şakası yok. Vebal de alamam. Konuyu özkaynak ve karlılıktan götürücem. Aksi durumda konu çok uzar.
Sasa demişsin. Sasa bir efsanedir efsane. Özkaynak karlılığı en düşük 20 en yüksek 50. Ortalamada 25-30 gezinmiş. Bu darphane demek. Para basıyor demek. Son 10 yılda özkaynklarını 300 milyondan 4 milyara çıkarmış. Borsada kıyas yapacağım bir kağıt değil polho.
Aksaya bakalım. Güncel özkaynak karlılığı %50

))) önceleri 20 civarında gezerken bikaç sene bu da darphaneye dönüşmüş. E buna uygun olarak fiyatı artmış. Doğal�
Bir de gariban polhoya bakalım. Karlılık %6-10 arası değişip durmuş son 10 senede. Garibanım benim. Ya kar etmiyor ya da soygun var. Ben kötüsünü söyliyim. Bence ikisi de. Liman dışında adam gibi kar getiren yok. Ve bence soygun da var. Ama bi dakika ceketleri güzeldi, yüzleri gülüyordu�.. sorun yok demeliydim sanki� ben yapamıyorum.
De get ne işin var burda diyeceksin. Kader diyelim. Senin gibi 2 li maliyetimiz yok. Olsaydı andım olsun saniye durmazdım. Vakit kaybı.
Yer İmleri