Originally Posted by
GEK
hayırlı akşamlar tüm dostlara, ben de uzunca bir süreden bu yana Forumu ve özellikle Karınca topiğini çalı arkasından izleyenlerdenim. Emeği geçen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Çok kaliteli bir topik Karınca..Tek tek isim saymayı diğer arkadaşlara haksızlık etmemek adına istemem ama özellikle SADIKTAN, Emirdağlı ve Barbaros'a ve emekleri geçen tüm kardeşlerime topike katkılarından dolayı çok teşekkür etmek istedim. Dediğiniz gibi XU100 çok kritik yerlerde, özellikle SADIKTAN kardeşimizden XU100 'ün özellikle Kasım 2018 boyunca seyri ile ilgili kendi öngörülerini, çizgilerin kendisine neler söyleyerek dile geldiğini inanılmaz merak ediyorum. Biliyorum son zamanlarda çok yoruldu ama, fırsat bulabilir de kırmazsa sevinirim. (Not : bence Kasım 2018'de ortaya çıkacak seyrin (veya kırılmanın) , önümüzdeki 1,5 yıllık süreçte ana trendin belirleyicisi olmaya aday bir ay olacağını düşünüyorum, kaldı ki Sn.SADIKTAN kardeşimizin yorumunu bu yüzden sabırsızlıkla merak ediyorum.) tüm dostlara sevgiler..