Sayfa 327/445 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    94.400 yandı....

pala an itibariyle 94.47X desteğinde

günün devamında mutlaka 94.470 üzerinde kalıcı olarak 95.5XX ve 96.33X a kadar depmeli....

Aksi takdirde niyeti pozar... Buradan sırasıyla ilk etapta 1100point ardından 800point daha depmelii...

Hulk 7.25le korkutulmalaya çalıssanda bugun yarın ısrarla 7.52 bekleyeceğim....

Garanda hala 8.06 desteği kale gibi çalışıyor maşallah....
    Palayla ınatlasılmaz ama ya nasip diyelim...
    Ağalar selamun aleykum...
    Bu aralar tezgahı galka açtık bist 94.47X çalışmayınca 93.33X son kaleye kadar çaktılar...

Halkta ısrarla 7.52bekledim ama bist %2 eksiye rağmen 7.39yaktı 2kez....

Bilanco beklentının altında geldi ama 10-11kasımda Reis turp görüsmesini fiyatlıyor hisse...
    Oradan suprız bir haber gelirse 7.52--7.80--7.97 yakın hedeflerim...

Elimde 6.9X maliyete çektıiğim halkla ptesine kadar tezgahı oraya açtım....

Herkese bol kazançlar...

2.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Ağalar selamun aleykum...
    Bu aralar tezgahı galka açtık bist 94.47X çalışmayınca 93.33X son kaleye kadar çaktılar...

Halkta ısrarla 7.52bekledim ama bist %2 eksiye rağmen 7.39yaktı 2kez....

Bilanco beklentının altında geldi ama 10-11kasımda Reis turp görüsmesini fiyatlıyor hisse...
    Oradan suprız bir haber gelirse 7.52--7.80--7.97 yakın hedeflerim...

Elimde 6.9X maliyete çektıiğim halkla ptesine kadar tezgahı oraya açtım....

Herkese bol kazançlar...
    aleyküm selam ağam

bol kazançlar herşey gönlünce olsun
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    DAX düşüş trendinde trend dibinden tepki verere k bir tobo yapmaya çalışıyor ancak zorlanıyor

DOW ise hızla teperek toboyu yapacak gibi duruyor

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Bunda da boşluk var 11350 lere ondan mı ki

WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by GEK Yazıyı Oku
    hayırlı akşamlar tüm dostlara, ben de uzunca bir süreden bu yana Forumu ve özellikle Karınca topiğini çalı arkasından izleyenlerdenim. Emeği geçen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Çok kaliteli bir topik Karınca..Tek tek isim saymayı diğer arkadaşlara haksızlık etmemek adına istemem ama özellikle SADIKTAN, Emirdağlı ve Barbaros'a ve emekleri geçen tüm kardeşlerime topike katkılarından dolayı çok teşekkür etmek istedim. Dediğiniz gibi XU100 çok kritik yerlerde, özellikle SADIKTAN kardeşimizden XU100 'ün özellikle Kasım 2018 boyunca seyri ile ilgili kendi öngörülerini, çizgilerin kendisine neler söyleyerek dile geldiğini inanılmaz merak ediyorum. Biliyorum son zamanlarda çok yoruldu ama, fırsat bulabilir de kırmazsa sevinirim. (Not : bence Kasım 2018'de ortaya çıkacak seyrin (veya kırılmanın) , önümüzdeki 1,5 yıllık süreçte ana trendin belirleyicisi olmaya aday bir ay olacağını düşünüyorum, kaldı ki Sn.SADIKTAN kardeşimizin yorumunu bu yüzden sabırsızlıkla merak ediyorum.) tüm dostlara sevgiler..
    Sn. SADIKTAN'a ithafen

iyi akşamlar TÜM DOSTLARA...

5. Agalar halkb bilanco beklenen 400aciklanam 300mil ama 150mil hisse alımı icin gider göstermiş yani kar 450mil bu durumda beklentinin ustunde gelmis edit yapalim dedik..

6.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Agalar halkb bilanco beklenen 400aciklanam 300mil ama 150mil hisse alımı icin gider göstermiş yani kar 450mil bu durumda beklentinin ustunde gelmis edit yapalim dedik..
    ilgili maddeyi de ekleyelim. ben diğer hisselerimde alım yapmadan gider gösteren bir firmayla karşılaşmamıştım. nedeni ne acaba?

30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla hazırlanan ilişikteki ara dönem konsolide finansal bilgiler, Grup
    yönetimi tarafından ekonomide ve piyasalarda meydana gelebilecek olumsuz gelişmelerin olası
    etkileri nedeniyle ayrılan ve gider yazılan 167.000 Bin TL tutarında serbest karşılık içermektedir.
    Eğer ilgili serbest karşılık ayrılmamış olsaydı, 30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla, diğer karşılıklar
    167.000 Bin TL daha az, geçmiş yıllar karı toplam 17.000 Bin TL daha fazla ve net dönem karı
    150.000 Bin TL daha fazla olacaktı.

7.  Alıntı Originally Posted by GEK Yazıyı Oku
    Sn. SADIKTAN'a ithafen

iyi akşamlar TÜM DOSTLARA...
    Guzel tumceler icin cok tesekkur ederim..
    Kasim fikrinize katiliyorum bistte yarin tepki bekliyorum.. Seans acilmadan yazarim..

Yorguluga gelince sabah 6da uyandim..
    6.30havuzdaydim 2.5km yuzdumis 8de ofisteydim..
    Oglene kadar hulka gurestim..
    1den 5e kadar toplanti is guc.. Son
    1saat seans yap..
    6da kizlari kresten al hanim nöbetçi yedir icir yatir 9da yemek ye bugünün temposu bu
    Can mi dayanir
    Allaha emanet olun..

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Guzel tumceler icin cok tesekkur ederim..
    Kasim fikrinize katiliyorum bistte yarin tepki bekliyorum.. Seans acilmadan yazarim..

Yorguluga gelince sabah 6da uyandim..
    6.30havuzdaydim 2.5km yuzdumis 8de ofisteydim..
    Oglene kadar hulka gurestim..
    1den 5e kadar toplanti is guc.. Son
    1saat seans yap..
    6da kizlari kresten al hanim nöbetçi yedir icir yatir 9da yemek ye bugünün temposu bu
    Can mi dayanir
    Allaha emanet olun..
    Allah yardımcınız olsun..güç kuvvet versin inş..

Sayfa 327/445 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •