Mevduat faizleri yükselirse ardından kredi faizleride yükselmez mi ?
Printable View
Mevduat faizleri yükselirse ardından kredi faizleride yükselmez mi ?
Droncu damat Babacana veryansın ediyor, tweeterda..
Seçimden sonra iktidarın ilk işi, eğer
Alırlarsa.. Vatan, millet Sakarya edebiyatıyla
yaptığı işlerin muhasebesine girmek!!
Ne kazandın? Vergin ne? Teşvikler, yurt dışı hesaplar.. Damat olma adına devletten ne aldın??
Hesap sorulmaz ise, hiç iktidara gelme
Bırak bu adamlara.. Devam etsinler..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of şahapın yeni düzenlemesi bankalara yarar mı? Yaramasa da geçici bir bahar havası yaşatır mı? Ya da holy pazartesi hatrına fışkırtır mı?
Önümüz kara kış, hele seçimden sonrasını düşünemiyorum halkbanka dedim kredi ver verdi götürüp çay deterjan vs gibi akmaz kokmazlara gömdüm.
9 ay önce 90 kuruşa aldığım fairy bulaşık ilacını dün metroda 6.50 lira görünce görevliye bunları ne zaman tane satacaksınız dedim, baktı yakında başlarız abi dedi gülerek.
Neyseki elimde 3 seneye yetecek kdr daha var
Muhalefet bula bula ulkenin en basirili teknoloji sirketi, ic ve dis askeri operasyonlarda ulke lehinde anahtar rol oynamis silah sistemleri uretmis dunyada en cok talep goren Sihalari ureten %100 yerli sermaye ile kurulmus bir firmadan hesap sormayimi bulmus...?
Ben Turkiye Cumhuriyeti tarihinde bu denli vasifsiz ve vizyonduz bir muhalefet yapisi gormedim. Hangisine uzun bir elbise bicti isek bir muddet sonra sacmalamaya basliyor.
Beni en cok uzen meclisteki bu denli dusuk vasif ve donanima sahip bu siysetcilere verilen bu maas ve emekli maaslaridir.
Yarisi ortalama bir memur maasindan ote fazlasini hak etmiyor. Bazilarinin ulusal mecliste bulunmalari bile ap ayri bir sorun zaten.