Sayfa 327/990 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Ülkemizde far ve aydınlatma grubu elemanları ile meşhur olsada , röle, akü, disk, balata, sıvılar (fren sıvısı, antifriz, cam suyu..), silecek, sensörler vb..de üretmekte.

2. Sis farları eskiden çoktu, benim aklımda CIBIE kalmış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. <<<<<<<<
    Although HELLA first started out in lighting electronics back in 1899, today it has become an integral supplier of vehicle electronics solutions.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    tesadüflere, rastlantılara inanmam. çakışmadır o. mesela bilet aldın ve şans sana vurdu büyük ikramyeyi kazandın. talih kuşu mu ? tamam da bilet aldın... bilet aldın... bilet aldın... o ikramye için bilet aldın. biletin vardı değil. bak bilet aldın.

akşamüstü yaylaya çıktın, şöyle gökyüzünü seyrederken bir ufo geldi seni ışınladı aldı götürdü. şans mı ? yaylaya çıktın.. yaylaya çıktın...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Yapı Kredi mobil programından 25 TL'ye piyango almıştım ama numarası belli değil. Onu pazartesi sorayım.

6. Gündeme uygun bir söz.

"Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemedir. Birlikte çalışmak başarıdır."
    Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    o yukarıdaki metinde TL mevdüatın öncelikli özendirilmesi deniyor... mevduat nasıl özendirilir ? mudilere verilen faizleri düşürerek. zaten faizleri düşürünce enflasyon da düşeceği için katmerli ekmek kadayıfı... hella sis farları eşliğinde ışığa doğru çekiliyoruz...
    -Şuan ortalama %27’ye kadar yükselen mevduat faizleri TCMB kararı sonrası daha da yükselebilir..
    -Son dönemde azalan KKM, artan döviz mevduat ilgisi TL mevduata yönlendirilebilir..

KKM + borsadan çıkan ve çıkacak! paranın
    mevduata park edilmesi isteniyor, gibi..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : keremalkm; 15-01-2023 saat: 05:30.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankalara yüksek faiz ile dışarıdan para bulun denmiş gibi.
    3 ay boyunca ne olursan ol gel demişler
    Botaşın borçlarının temmuzda ne olacağı benim en büyük merak konum.
    Bide kkm de çözülme sürerse borsada bu parayı eritemeyeceklerine göre nereye akacak bu tl ler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 327/990 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •