Burada yazan arkadaşlar arasında belkide en çok fayda sağlayan sn sindoma53 dur.
Hemşehrim olduğu için değil yanı.
Bu işi iyi biliyor.
Hakkını yemeyelim SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Burada yazan arkadaşlar arasında belkide en çok fayda sağlayan sn sindoma53 dur.
Hemşehrim olduğu için değil yanı.
Bu işi iyi biliyor.
Hakkını yemeyelim SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"enflasyon çok fazla ,borsa mecbur uçacak "
olur canım söylerim
Konuyu değiştirme bana pazarlamacı dedin öyle yok ben bu forumlara 27 senemi verdim , beni tanımazsın etmezsin çıkıp ithamda bulunup kenara çekilmek yok , bende herşey net forum ahalisine sorduk senin gibi düşünen var mı diye bu kadar netim.
2400 lerde pıst 100 uçarken ben burada dikkat edin dedim , gundi de uyarımı dikkate alanlardandır kendiside burada ifade etti , daha bir çok kişi mevcut.Geçen haftadan beri dikkat edin bu bilanço mal dağılı mı yapabilirler diyen yine benim burada , analiz ettiğim tahtalara bak çıkarkende , ineceği zamanda görüş belirttik , bak şahin efendi ben sana ne kadarda yazsam bu şekilde anlamıyacaksın çünkü sen yancısın ben masadayım bu yüzden ithamda bulunduğun durumu ispatlayamadığın sürece ................. doldur bu boşluğu .
BU GÜNE KADAR senin ne analizini ne de yorumunu gördüm.Belki de o birikim -potansiyel yoktur.
Ama gidip te bu forumda yorum-analiz yapan arkadaşları eleştirme hakkın yok.
Trafiğe çıkmayan -araba kullanmayan kaza yapmaz.Ama trafiğe çıkan kaza yapabilir.
Yorum yapmayan hata yapmaz..Ama yorum yapan hata yapabilir.