Sayfa 328/1001 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Tuzak mı? Düşeni kırmış görünüyor. ABC üçgeni mi? ADE flaması mı? Bunu yakında anlarız.

1. Bir kaç gündür piyasaya para girmiyor. Bir arkadaş seans kapanışlarında yayınlıyor. Pasta kötü yani.
    2. Vadeli pastada çok iyi sayılmaz. Karşı bacaklar yoksa tabi. Viopta 2100-2300 tamamlandı sayıyorum.
    3. Bilançolar gelmeden genelde bir bilanço satışı olur. Sonra bilançolara bakarak hisse seçerler. Sonra işler iyiyse genele yayılan ve beklentilere göre hisseler alınır.
    4. Haber tekniği bozar. Daha doğrusu haberi tekniğe göre gönderirler.

Bakalım pala neyler!

El temiz rahat yazıyoruz. Bakacağız ve aksiyon alacağız. İyi tatiller.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    viop için

2156,500 kırarsa 2000 altı olabilir...

Yuvarlak aşağısı 2150-yukarısı 2250

Yatırım tavsiyesi değildir.

SPOT kapanış,

3.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    para yok değil para var. çok para var. para gani. para yok sanmayın. hemde çok var. para var demişmiydim?
    Şahinim bugun yine bize salladın seni unutmam akşam dinlenmeye geçerken kulağını çınlatıyorum.
    para çok demişin ben bitti diyorum diye
    şimdi sana bir soru bugun borsayı kim bastı aşağı parasızlar mı , paralılar mı
    bu sorunun cevabını bulursan bu ay güzel para kazanırsın Şahinim

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şahinim bugun yine bize salladın seni unutmam akşam dinlenmeye geçerken kulağını çınlatıyorum.
    para çok demişin ben bitti diyorum diye
    şimdi sana bir soru bugun borsayı kim bastı aşağı parasızlar mı , paralılar mı
    bu sorunun cevabını bulursan bu ay güzel para kazanırsın Şahinim
    sen şu 55 liradan sasa pazarlayan arkadaşsın tanıdım seni. dün de yonca kıza komisyon ödedin. bugün de mal elinde ekran seyrettin. son 1 aydır tek bir analizin tutmadı. buyur konu neydi?

5. %100 enflasyon olan ülkede en iyi hisse diyeceğimiz eregl bile enflasyonu yenememiş...

diğer bir çok hisse yerinde saymış veya az çıkmış...

borsa geneline bakarsak bir yılda tl bazında ocak aylarını baz alırsak...

1600-2000 yaklaşık çıkış %30 ama diğer taraf ev araba arsa fiyatlar 2-3 kat gitmiş...

ilkokul mezunu adam bizi yenmiş hala burayı iyi bir yer olarak anlatanlara şaşıyorum...

6. Yapı Kredinin de bilançosu gayet iyi geldi ama gel gelelim devre kesiciyle kapattı seansı.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    sen şu 55 liradan sasa pazarlayan arkadaşsın tanıdım seni. dün de yonca kıza komisyon ödedin. bugün de mal elinde ekran seyrettin. son 1 aydır tek bir analizin tutmadı. buyur konu neydi?
    Şahinim ağır ithamda bulunmuşsun bu seferde yapma bunları şimdi o pazarlama ithamından dolayı daha sokak ağzı ile başka birşey yazarım olmaz .Ben burada ne yazdıysam ortada , dün yonca hareketide ortada bu yüzden böyle ithamla gelirsen farklı şekilde kulağını çekerim.
    buyursun 116 kişi burada beni gerçek anlamda takip edip öyle bir izlenim varsa yazsın insanlar hodri meydan

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gece bekçisine laf ettirmem sadece ben ederim sarhoş bunak
    abi sen de amma yaptın yaw

2015-2016 daki o tartışmaların hepsini hatırlıyorum.

ben kuzunun adıyla sanıyla kim olduğunu ne iş yaptığını biliyorum. belki sen de biliyorsundur.

hiç de öyle bekçi falan değil. alanında çok bilgili bir insan. çok donanımlı.

amma ve lakin borsa işine gelirsek, şimdi kuzu buraları okurken kulaklarından ateş çıkacak, yapacak bir şey yok

hiç de öyle iyi bir borsacı değil. çok fazla komplo teorisi üretiyor, tr'yi tanımıyor, tr insanını bilmiyor, uluslararası kurumları, jeopolitiği hiç bilmiyor.

takip eden de şive tarzı yüzünden okuyordur. tarzı biraz ilginç.

veya sanal ortam işte. kim ne yapar kestirmek zor.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 328/1001 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •