Þahinim bugun yine bize salladýn seni unutmam akþam dinlenmeye geçerken kulaðýný çýnlatýyorum.
para çok demiþin ben bitti diyorum diye
þimdi sana bir soru bugun borsayý kim bastý aþaðý parasýzlar mý , paralýlar mý
bu sorunun cevabýný bulursan bu ay güzel para kazanýrsýn Þahinim![]()
%100 enflasyon olan ülkede en iyi hisse diyeceðimiz eregl bile enflasyonu yenememiþ...
diðer bir çok hisse yerinde saymýþ veya az çýkmýþ...
borsa geneline bakarsak bir yýlda tl bazýnda ocak aylarýný baz alýrsak...
1600-2000 yaklaþýk çýkýþ %30 ama diðer taraf ev araba arsa fiyatlar 2-3 kat gitmiþ...
ilkokul mezunu adam bizi yenmiþ hala burayý iyi bir yer olarak anlatanlara þaþýyorum...
Yapý Kredinin de bilançosu gayet iyi geldi ama gel gelelim devre kesiciyle kapattý seansý.
Þahinim aðýr ithamda bulunmuþsun bu seferde yapma bunlarý þimdi o pazarlama ithamýndan dolayý daha sokak aðzý ile baþka birþey yazarým olmaz .Ben burada ne yazdýysam ortada , dün yonca hareketide ortada bu yüzden böyle ithamla gelirsen farklý þekilde kulaðýný çekerim.
buyursun 116 kiþi burada beni gerçek anlamda takip edip öyle bir izlenim varsa yazsýn insanlar hodri meydan
abi sen de amma yaptýn yaw
2015-2016 daki o tartýþmalarýn hepsini hatýrlýyorum.
ben kuzunun adýyla sanýyla kim olduðunu ne iþ yaptýðýný biliyorum. belki sen de biliyorsundur.
hiç de öyle bekçi falan deðil. alanýnda çok bilgili bir insan. çok donanýmlý.
amma ve lakin borsa iþine gelirsek, þimdi kuzu buralarý okurken kulaklarýndan ateþ çýkacak, yapacak bir þey yok
hiç de öyle iyi bir borsacý deðil. çok fazla komplo teorisi üretiyor, tr'yi tanýmýyor, tr insanýný bilmiyor, uluslararasý kurumlarý, jeopolitiði hiç bilmiyor.
takip eden de þive tarzý yüzünden okuyordur. tarzý biraz ilginç.
veya sanal ortam iþte. kim ne yapar kestirmek zor.
audentes Fortuna iuvat
Yer Ýmleri