Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Başkan ne yaptın yonciş le devam mı

2. 2022 de kusursuz bir mal dağıtma operasyonu var...

yapay zeka eşliğinde muazzam...

3. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2d
    Kırmızı daire#SONDAKİKA
    Almanya, Rusya'nın basın ajansı olan Russian Today'in yayınlarını ülkesinde yasaklamıştı.

Bu karar sonrası Rusya da Almanya’nın ajansı olan Deutsche Welle'nin yayınlarına son vereceğini açıkladı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    2d
    Kırmızı daire#SONDAKİKA
    Almanya, Rusya'nın basın ajansı olan Russian Today'in yayınlarını ülkesinde yasaklamıştı.

Bu karar sonrası Rusya da Almanya’nın ajansı olan Deutsche Welle'nin yayınlarına son vereceğini açıkladı.
    bu güzel haber
    sular biraz ısınsın yahu
    o ne hep soğuk su hep soğuk su
    hasta eder adamı

219 getirmesi şart.mübarek gün

6. Dünyada bu kadar ekonomik ve jeopolitik belirsizlik varken uçuk rakam yazan teknikçi veya temelci boş konuşuyordur.
    Ha çıksınlar o boş konuşmaları doldursunlar ,
    çıkıp zamanlama yı söylesin , çıksın dip rakamını belirtsin , çıksın katalist ne onu belirtsin.
    neymiş ENFLASYON muş
    işaretlediğim bölge netleşmeden 3000 çokkk zor pıst 100 de , yoksa her kademeden mal verirler bu piyasada

7. S&P yükselirken çok takip ediyordun da şimdi vadelisine göre hareket ediyorsun

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hiç gitme boşver.

en son halkb 6 tavan çekecek diyordu 1 yıl önce. niye 5 değil, niye 7 değil?

kuzu hazretlerinin ilminden sual olunmaz. 6 demişse 6'dır. eleştirdim diye beni yasakladı

gece bekçisine laf ettirmem sadece ben ederim sarhoş bunak
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •