Originally Posted by
HORASANLI
Günaydın arkadaşlar
yazılanların bazılarını okudukça inanın üzüldüm ,arkadaşlar bir sakin olun lütfen ,öyle yanlış yazı ve yorumlar var ki şaşırmamak elde değil, kafadan bir görüş yazıyor ben böyle diyorum yanlışım varsa düzeltin diyor ,yani bildiğinden emin de değil ,unutmayın en zararlı insanlar bilmediğinde bilmeyen insanlardan gelir. Hem bilmiyor hem biliyorum diyor yani
aslında kendi ayaklarına da bizimkilere de bilerek yada bilmeyerek kurşun sıkıyor. ve ortam kakofoniye dönüşüyor ,gerçeklerle yanlışlar arasında kalan insanlar taraflaşmaya daha sonrada tatsız tartışmalara neden oluyor sonuç forum bilgi edinme amacından çıkıp ego yarış alanına dönüşüyor,
bakın şişe cam örneğini düşünün Anadolu cam ,Trakya cam ,Denizli cam birleştiler tek çatı altında sermayeleri oranında kendilerine şişe cam hissesi verildi ,peki daha sonra şişe cam halka arz edildimi ,hayır diğerleride zaten halka açık şirketlerdi sadece sinerji ve tasarruf yapmak amacıyla bir araya getirildiler., yine OYAK çimento örneğini düşünün bir kaç çimento firması bir araya geldi ,peki halka arz edildi mi hayır ,daha bir sürü yanlış yazı ve yorumlar var, unutmayın köyün altında söylenen yanlışa köyün üstüne gelince kendinizde inanır ve zarar görürsünüz ,biraz araştırın bir bilene danışın ,ben ne olacağını bilmeme rağmen yine de pazartesi ,iş grubu halka açık şirketlerinin birinin genel müdürü arkadaşımdır ,bilgi almaya çalışıp ona göre hareket edeceğim ,alabilirsem bura dada paylaşırım. Maalesef basında olayın farkında değil ,onlarda yanlış bilgiler vermişler bir kaç yerde .