haci hoşgeldin foruma
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
haci hoşgeldin foruma
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AGALAR BİRSEYLER DENIYORDA SİZLER HANGİ AARACI KURUMLA ÇALIŞIYORSUNUZ BEN FOREKS MOBİLE DEN TAKİP EIYOM çogu burda laf olsun diye yazıyo
Aldığınız hisse normal bir hisse değil imtiyazli ve kurucu hisse. Şimdi türkiyede bir banka kurmak için kurucu hissedar olmak için ne kadar sermaye koymak gerekir ve bu banka yılların bankası isbank ....bir arastirin derim en son kurulan banka devlete ne kadar teminat gösterip kurdular . Altın yere dusmeyle pul olmaz altin herzaman altındır
Toplamda 7470 lot var gibi sanki dolaşımda.
http://m.borsagundem.com/piyasa-ekra...se-detay/ISBTR
file:///C:/Users/LENOVO/Downloads/28d562278fa830c89fa988682aea277b%20(2).pdf
Lütfn üşenmeden dikkatlice okuyun.
https://www.google.com.tr/search?q=b...hrome&ie=UTF-8
Burda imtiyazlı hisselerde yüksek lisans tezine tıklayın
ee ne oldu şimdi 3600 işlem görüyor.??
az kaldı yakında yıllardır süren mağduriyet sona erecek inş....:rules:
Doğruların gözle görünmeyen orduları vardır
Gazetemiz okurlarından Sevim Çiçek, "Doğruların gözle görünmeyen orduları vardır" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.
07 Kasım 2018 Çarşamba 13:55
Doğruların gözle görünmeyen orduları vardır
Sevim Çiçek/İSTANBUL
Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a Kaşıkçı cinayetini için ‘para aldı, olayın üzerini kapatmak için’ diyor ya.. Ziyaret için gittiği İngiltere’deki yatırımcılara kendi ülkesini şikâyet edip ‘güven ortamı yok’ diyebilen bir ana muhalefet partisi başkanından ancak böyle bir açıklama beklenir. Rabbim ülkemize başka dert vermesin, CHP gibi bir muhalefet partimiz var.. Kılıçdaroğlu’nun ithamları üzerine, aklıma Japonya’da yaşanmış bir hikâye geldi. Adamın çapası kaybolmuş, çapasını aramaya başlamış ama bulamamış. Kim çaldı acaba? diye düşünürken tam oradan komşunun çocuğu geçiyormuş. Çocuğun arkasından bakmış, ’Kesin bu çaldı onda çalma potansiyeli var’ demiş.. Söylene söylene tarlaya varmış, bir de ne görsün çapa otların arasında duruyormuş.. Adam çapasını yapmış, ertesi gün olmuş adam o çocuğu yine görmüş, “ne kadar da tatlı bir çocuk, hiç bu hırsızlık yapacak birine benzemiyor†demiş..
Yani demem o ki insan nasıl bakarsa öyle görür.. Kılıçdaroğlu devletin paralarını yemeye alışmış olmalı ki herkesi de yiyor zannediyor.. SSK’yı batırdı, devletin malı olan İş Bankası’nı ve Şişe Cam’daki hisseleri CHP yiyor.. Dolayısıyla da böyle düşünmesi gayet normal.. Kılıçdaroğlu, gündemi değiştirerek İş Bankası’nın devrini unutturmak ve kamuoyu oluşturup hedef şaşırtmak istiyor… Her şey ortada..
Açık ve net görülüyor ki..
Danıştay’ın kararı etkili bir zihniyetin faaliyetidir.. Belki de Danıştay’da ya kriptolar var veya bunlara şantaj yapılıyordur.. Kimseyi suçlamak, zan altında bırakmak niyetinde değilim ama şunu da sormadan geçemeyeceğim; Ey Danıştay!
Beş yıl neden beklediniz? Hadi beş yıl beklediniz bu kararı nisan ayında verdiniz neden tam da Kaşıkçı cinayetinin işlendiği ve yine Erdoğan’ın â€œİş Bankası Hazine’ye devredilmelidir†dedikten sonra açıkladınız. Kimse kusura bakmasın ben öküzün altında buzağı ararım.. Ant üzerinden Eminağaoğlu ‘Ezan da Türkçe okutulsun’ dedi.
Hangi güruh zihniyetten cesaret aldı ve maksat neydi?
Aklıma Menderes’e yapılan darbe geldi. Adnan Menderes iktidara gelince Ezanı aslına döndürmüştü. İş Bankası ile Adnan Menderes ne alaka diye bilirsiniz aslında çok ilgili. Menderes Başbakan olunca CHP’deki İş Bankası hisselerini Hazine’ye devretmiş.. Ne yazık ki Menderes’e darbe yapılıp asıldıktan sonra darbe yapanlar, çok ilginçtir ki, İş Bankası’nın Hazine’ye devredilen hisseleri CHP’ye geri iade ediyor. Birileri İş Bankası’nı bize unutturmak istiyor.. Demem o ki oyun büyük! Evet gelelim asıl meseleye. Hilafet yıkılmasın diye Hindistan’dan, Bangladeşâ€™ten, Mısır’dan, Filistin’den, Özbekistan’dan gelen 600 bin Sterlin olduğu söylenen, Hilafete yapılan yardım paralarıyla “Kurtuluş Mücadelesi†sonrası 1924 İş Bankası kuruldu ve bu bankanın hisseleri babasının malıymış gibi bir partiye peşkeş çekildi. Adına da “miras†dediler.
AK Parti’ye hırsız diyenler hilafete yapılan yardım parasını alıp bir güzel nemalanıyor..
Ey CHP! Devletin, milletin malı ne zamandan beri sizin oldu?
Devletin, milletin paralarını zimmetine geçirenler hırsız değil, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan hırsız öyle mi? Şaka gibi
https://www.yeniakit.com.tr/haber/do...ir-541374.html
.........................
3625 toplam işlem 38 adet 3625 de 17 adet alış, 3750 de 1 adet satış bekliyor
Isb ciler nasil keyifler:) artik sona dogru geliyo bu is bence.. bu arada ocak ayinda normal pazara gececek isb boyle giderse. Anlik alip satilabilecek..
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönem Net Kâr veya Zararı
4.573.304
iş bankası 3.çeyrek kar Maşallah....
Isatr.. - %15.81,iskur.. - %9.09...buna ne demeli
Benim anladığım burda alanda satanda sızın benim gibi ky.. Haber gelmdıkce boyle devam..
Aktif büyüklüğü ilk 9 ayda yüzde 22,7 artarak 444,3 milyar lira olan İş Bankası, 4,6 milyar TL net kar seviyesine ulaştı 07 Kasım 2018 Çarşamba, 21:06 Güncelleme: 07 Kasım 2018 Çarşamba, 21:07
Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın aktif büyüklüğü bu yılın 9 ayında, geçen yıl sonuna göre yüzde 22,7 artarak 444,3 milyar lira olurken, banka "Türkiye’nin En Büyük Özel Bankası" konumunu sürdürdü.
Bu dönemde, bankanın nakdi kredileri 291,3 milyar liraya, gayrinakdi kredileri ise 111,5 milyar liraya yükseldi. Böylelikle, İş Bankası’nın ekonomiye krediler aracılığıyla sağladığı toplam kaynak tutarı 402,8 milyar liraya ulaştı.
İş Bankası, mevduat hacmini geçen yıl sonuna göre yüzde 19,3 artırarak 243 milyar liraya yükseltti. Banka aynı dönemde kaynak yapısını çeşitlendirmek ve fonlama maliyetlerini yönetmek amacıyla mevduat dışı kaynakları etkin bir biçimde kullanarak, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda menkul kıymet ihracı ve kredi temini yoluyla borçlanma işlemlerini başarıyla sürdürdü.
Finansal piyasalarda yaşanan dalgalanmaların yarattığı olumsuz koşullara rağmen, kuvvetli mali bünyesini muhafaza eden İş Bankası, cari yılın 9 ayında 4,6 milyar lira net kar elde etti. Aynı dönemde, bankanın özkaynak büyüklüğü ise 46,6 milyar liraya ulaştı. Güçlü sermaye yapısını koruyan ve risklerini etkin bir şekilde yönetmeye devam eden İş Bankası’nın sermaye yeterliliği rasyosu ise eylül ayı sonunda yüzde 17,4 düzeyinde gerçekleşti.
Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, İş Bankası'nın, milli ekonomide güven tesisinin daha da önem kazandığı bu dönemde, hanehalkı ihtiyaçlarından, ülkenin büyük ölçekli yatırımlarının finansmanına kadar geniş bir yelpazede, ekonomiye destek sağlamaya devam ettiğini kaydetti.
Bankanın, yılın üçüncü çeyreğinde de bir yandan ihtiyatlı ve seçici yaklaşımını sürdürdüğünü, diğer yandan da verimlilik unsurunu gözeterek kaynaklarını tahsis etmeye özen gösterdiğini ifade eden Bali, "Kuruluşundan bu yana faaliyetlerini ‘Türkiye’nin Bankası’ olma vasfıyla ve ülke ekonomisine katma değer yaratma gayesiyle yürüten İş Bankası, önümüzdeki dönemde de milli bankacılığın önderliğini üstlenmeye ve Türkiye’de en çok güven duyulan müesseselerden biri olmaya devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.
Yasa tasarisindan fazla da bir sey beklememek lazim, sonucta kurucu ve imtiyazli hisselere kisitlama genel kurul karariyla getirildi ve ayni sekilde yine genel kurul karariyla degistirilir, yani yasa hazineye devir islemi icin yapiliyor, esas dugum genel kurulda cozulur, bu da su an icin bir muamma, cok muthis rakamlar da cikabilir, hicbir sey de cikmayabilir, bu durum kurucular icin de gecerli, cunku bugune kadar ttk ve tdk kar paylarini aldigi belli donemler de mahkeme karariyla da olsa almis ama diger kurucu hisse sahiplerine 5 kurus para odenmemistir, vasiyet chp ye ait hisseler icin gecerli oldugundan diger kurucu hisse sahiplerini etkilemeyebilir, unutmayin ki Turkiye'de kucuk yatirimciyi bugune kadar kollayan olmamistir. Ben de hisse sahibiyim , olumsuz yazdim diye kizmayin, sonucun iyi olmasini hepinizden fazla istiyorum, buna inanin, maliyetim 3.200 - 3.300 araligi, yani olumsuz bir durumda batarim..
memistir, vasiyet chp ye ait hisseler icin gecerli oldugundan diger kurucu hisse sahiplerini etkilemeyebilir, unutmayin ki Turkiye'de kucuk yatirimciyi bugune kadar kollayan olmamistir. Ben de hisse sahibiyim , olumsuz yazdim diye kizmayin, sonucun iyi olmasini hepinizden fazla istiyorum, buna inanin, maliyetim 3.200 - 3.300 araligi, yani olumsuz bir durumda batarim..[/QUOTE]
Syn Selman aramıza yenı katılmanıza rağmen hısseyı ıncelemış,araştırmış ,hatıceyı netıceyı göze alarak gırmışsın hayırlı olsun öncelıkle
tespıtlerınıze katılıyorum genel olarak fakat bır yerde yanlış fıkre veya bılgıye sahıpsınız söz konusu dönemlerde bahse konu hısse sahıplerı kendılerıne bahşedılen temettulerı alırken CHP kendısıne emanet edılen hısselerın temetulerını ılgılı devlet kurumlarına vermedıler sebeblerı ıse o kurumların Ataturkun kurduğu kurumlar olmaktan uzaklaştığı ıdı sonuçta mahkeme kararıyla verdıler o başka,ama bızı ılgılendıren şey bunlar değıl ,bızı ılgılendıren kısmı kurucu değil, çunku onların durumu net ama A ve B yı ılgılendıren kısmı ve gerçeklerı sonra yazacağım .......
mahkeme kararıyla alınan temettüler % 28 oranındaki C grubu hisse payları ile A ve B hisseleri ve kuruculardan gelen çay parası şeklindeki temettüler. Asıl alınan temettü C grubu temettüsü mahkemelik olan. Burada bulunan arkadaşların istediği ise kuruculardaki kısıtlamanın kaldırılması ve 604 adet kurucu hisseden dolayı TDK ve TTK ya daha fazla temettü ödenmesi bu arada elinde 1-2 adet kurucu hisse olan küçük yatırımcılara pay düşmesidir.
bir soru ?sizce bu hisse sahipleri aramızdan bir kaç hisse milyarderi çıkmasına devlet veya banka yönetimi izin verecek mi temettüler konusunda size mantıklı geliyormu ??bir kaç hissesi olanın yüklü temettü almasına izin verecekler mi
Bu durumda hiçbir şey kimsenin iznine tabi değildir. Hayat bazı durumlarda basit ve nettir. Aynanın arkasında bir şey yoktur.
Asıl aslan payını yine kurumlar alacaktır. Lakin o zamana kadar sabredip elinde hisse tutan bir kaç çetin ceviz arkadaş ta nemasını alacaktır. Bankanın yedek ve olağan üstü yedek akçeleri mevcuttur. Sürüsüne bereket herkese yeter. Yeter ki irade oluşsun. O zaman geldiğinde kimin elinde kaç tane falan filan inter milan . . . ederini alır.
1 er Milyon verse ne şiş yanar ne kebap. ( ISKUR )
Yazdıklarım düşünceden ibarettir. Yatırım tavsiyesi değildir.
kurucuda eşleşme 85 bin oldu bu arada
Kurucu hisse için sadece hazineye devir ya da genel kurulda kısıtlamanın kalkması gibi ihtimaller yok. Son paylaşılan yargıtay kararları kısıtlamanın aynı zamanda kanunlara uygun olmadığını gösteriyor. Açılacak dava sonucunda söz konusu kısıtlamanın kalkması da ayrı ve oldukça yüksek bir ihtimal.
Eşleşme gören var mı şimdi? Kaçta eşleşme.
bu kadar çok beklentisi olan bir hissenin daha yukarlarda işlem görmesi gerekmezmi ?bence ucuz sizce pahalı olabilir kaçtı diye üzülmüştüm yıllardır takip ederim.aklimdaki bir fiyat vardı oradan aşşağı tahta açılmaz diye düşünüyordum ama bu fiyatlardan işlem görüyor