Sayfa 163/682 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Isb ciler nasil keyifler artik sona dogru geliyo bu is bence.. bu arada ocak ayinda normal pazara gececek isb boyle giderse. Anlik alip satilabilecek..

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dönem Net Kâr veya Zararı
    4.573.304
    iş bankası 3.çeyrek kar Maşallah....
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

3. Isatr.. - %15.81,iskur.. - %9.09...buna ne demeli
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Benim anladığım burda alanda satanda sızın benim gibi ky.. Haber gelmdıkce boyle devam..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Isatr.. - %15.81,iskur.. - %9.09...buna ne demeli
    birer lot işlemlerle fiyat oluşmaz.Daha alalı bir ay olmamış tipik sabırsız yatırımcı hareketleri.
    " borsanın sırrı rakamlarla geleceği birleştirmektir "

6.  Alıntı Originally Posted by silvanxx Yazıyı Oku
    birer lot işlemlerle fiyat oluşmaz.Daha alalı bir ay olmamış tipik sabırsız yatırımcı hareketleri.
    Bilmemde alan işayı guzel yerden aldı.. Tebrik etmek lazım..

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bilmemde alan işayı guzel yerden aldı.. Tebrik etmek lazım..
    Neye göre güzel tartışılır. Kurucu hisse haricinde yasa tasarısını görmeden yorum yapmak doğru değil. Kurucu hisse hem hukuken hem siyaseten en vurucu nokta, diğerleri ahde vefa yaparlarsa yürür, onun dışında tasarı çok önemli.

8.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Neye göre güzel tartışılır. Kurucu hisse haricinde yasa tasarısını görmeden yorum yapmak doğru değil. Kurucu hisse hem hukuken hem siyaseten en vurucu nokta, diğerleri ahde vefa yaparlarsa yürür, onun dışında tasarı çok önemli.
    Netice bunlarda imtiyazlı hisse hıcbır anlamı yoksa ne diye bu hisseleri zamanında piyasaya surmüşler.. Falan filan yani..

Sayfa 163/682 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •