120k TL ile 4,065 den dolar fullendi. HAYIRLI OLSUN.
Printable View
120k TL ile 4,065 den dolar fullendi. HAYIRLI OLSUN.
dolar sanki 50 baz puan faiz artışı yapılmış tepkisi verdi erken seçime :)
Seçime kadar ekonomi yönünden (döviz fiyatının artması, insanların bankalardan dövizlerini çekmesi... gibi) bir çuvalama olursa muhalefetin şansı olabilir yoksa yine aynı tas, aynı hamam, aynı kese devam !!!!!
Valla ekonomi dayanamayacak diye erken e mi aldılar nedir durum vatandaşlar
2018 seçim vs .. kurtulur ya 2019 artık astarı yüzünden pahalıya eliyor ve ayak yorgandan çıktı
Dolar 4,02
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Millete aylardır yıllardır ALTIN ve GÜMÜŞ alın diyorum. Paçavra kağıt paraları sallayın gitsin diyorum. :) hepsini istisnasız...
Adamların güvendiği USD para biriminin durumu aslında bu durumda... diğer kağıt paraların da hepsi benzer şekilde çöp durumda...
https://pbs.twimg.com/media/DbEMDA8W...g&name=900x900
yanlış görmüyorsam garanti e-mevduatın üst sınırını 14.25'ten 14.75 e çıkarmış.
https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID2cf61aa
Altın karşıtı da güçlü bir lobi var.Bu lobi de diyor ki,altın yenmez içilmez,endüstride stratejik,mutlak şart olarak kullanılan bir maden değil,altını tutan insanların inançlarından başka birşey değildir diyor.Şayet bu lobiler dünyayı şekillendirmeye kalkar,buna karşılık dolar veya herhangi bir para birimini kutsarlarsa o zaman altının da durumu çok garanti olmaz.Bunları söyleyen Trump'ın karşısına çıkma ihtimali olan başkan adaylarından biri olduğuna göre,bu konu da tarafların,rekabetin,savaşın hususlarından biri demektir.
Dolar artık seçim nedeniyle 3.80 leri görecektir . Seçim ortamında yüksek döviz kuruna izin vermezler... şahsi fikrimdir bir yere not edin dolar 3.80leri görecek yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
doğrudur, altın yenmez içilmez. doğrudur, altın insanlar onun değerli olduğunu düşündükleri için değerlidir. ama bunlar para için de geçerlidir.
altını paradan farklı kılan şey, matbaalarda basılıp piyasaya sürülememesidir. eğer altın değersizse merkez bankaları altınları piyasaya sürsün, öyle değersiz şeyleri boşuna saklamasınlar...
ayrıca altının elektronik devrelerde de kullanım alanı vardır. yani sadece, ülkemizde ve gelişmemiş birçok ülkede cinsel ilişkiyi mümkün kılan ritüellerde kullanılmaz...
ayrıca altın bir element olduğundan fiyatından ucuza imali şimdi ve muhtemelen gelecekte imkansızdır. buna karşıt olarak mesela elmas, karbon atomlarının kristal şeklinde diziliminden ibaret olduğu için yüksek sıcaklık ve basınç kullanılarak doğal onlanların fiyatından çok daha ucuza üretilebilmektedir...
Benim gibi TLci dostlarıma oran vereyim tbank 32 gün 15.10 veriyor
650 benim para aktifte duruyor geçmedim
Denizbank ozel bankacilik 14.90 teklif etti kabul etmedim. Aktif gunluk 16.04 den gectim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ust limit 500k
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finansbank yeni giriş hoşgeldin (arkadaşım aldı oranları)
400k
45 gün %4,05
32 gün %3,95
ing
32gün %3,75
halkbank
32 gün %4,25
Oran alan var mi arkadaslar cuma dönüş var
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Pythagoras;2046485]tamam da 500K'ya kadar değil mi nkolay bono ?
tşk.[/QUO
benim yaptığım gibi paranızın bir kısmını hanımınızın üzerine bir kısmını kendi adınıza yatırırsınız 500 tl lik sınırıdan kurtulmuş olursunuz. altı üstü bir oran paylaştım konu benim paramın varlığını ispatlamaya geldi:vk:
bu arada anadoluda zolanırsa 15 e kadar çıkabiliyor
Euro'cu kimse yok mu forumda !
Halkbank 2.10 veriyor 32 gün için
Vakıf 1.65
Daha yüksek orandan bağlayan var mı acaba son zamanlarda..
nflasyon beklentilerinde kur ve petrol fiyatları kaynaklı bozulma olduğunu ifade eden Ertem "Maliye ve para politikasıyla çift hanedeki enflasyon beklentilerini tek haneye indirecek araçlar var, ilgili kurumlar hiç çekinmeden kullanabilirler. Dolayısıyla enflasyon beklentileri konusunda kimsenin endişe etmememesi gerekiyor" diye konuştu. Cemil Ertem faiz artışının işaretlerini veriyor sanki! inşallah yeni bir hüsran yaşamayız
Büyük bankalardan ilginenlere:
AKBANK temdit 1M %14.20 32 GÜN
bu nedir ya 15 pazarlıkla veriliyor.sanki dünyayı veriyolar.ben sizi görücem bankalar nisandan sonra tşaklı merkez bankamız 1 baz puan faiz artırdığında :oleyo:
MB faiz artışı yapmayacaktır diye düşünüyorum bende..GLP 0.25 faiz artışından sayılmaz..
Gösterge 14.30
GLP 12.75
14.10 14.30 14.50 lerde ...MB faizi bu değerlerin üzerine çekmeli ki anlamlı olsun..
O kadar artırım YAPAMAZ..