Sayfa 162/1006 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ben %50 dolar %50 tl diyorum...

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    %100 dolara geçerek iyi yaptık Ahme

2. Dolar 4,02

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    12-04-2018, 19:26

haziran çok geç olur. bu yıl temmuz ağustos gibi doların 4.5 civarına çıkması muhtemel görünüyor. tahminimce daha sonra biraz düşecektir.

ama kısa vadede önce ellerindeki dolarları satıp borsaya girecekler, borsayı bir zıplatacaklar gibi geliyor...

bir dolardan bir borsadan, allah verdikçe verecek yani...

yatırım tavsiyesi değildir.
    evet takip ediyor musunuz? millet maaşı alıp dolara saldırdı, doları itelediler. şimdi borsayı şişirme zamanı. 109000'den 112000'e çıktı, uçacak...

yatırım tavsiyesi değildir

4. Millete aylardır yıllardır ALTIN ve GÜMÜŞ alın diyorum. Paçavra kağıt paraları sallayın gitsin diyorum. hepsini istisnasız...

Adamların güvendiği USD para biriminin durumu aslında bu durumda... diğer kağıt paraların da hepsi benzer şekilde çöp durumda...

Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Dolar 4,02

5. Geçen bu başlıkta bir arkadaş sordu. 900 bin TL ye evimi sattım. Nereye yatırım yapayım? Ne demiştim hatırlayan var mı?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Millete aylardır yıllardır ALTIN ve GÜMÜŞ alın diyorum. Paçavra kağıt paraları sallayın gitsin diyorum. hepsini istisnasız...

Adamların güvendiği USD para biriminin durumu aslında bu durumda... diğer kağıt paraların da hepsi benzer şekilde çöp durumda...

6. yanlış görmüyorsam garanti e-mevduatın üst sınırını 14.25'ten 14.75 e çıkarmış.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID2cf61aa

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Millete aylardır yıllardır ALTIN ve GÜMÜŞ alın diyorum. Paçavra kağıt paraları sallayın gitsin diyorum. hepsini istisnasız...

Altın karşıtı da güçlü bir lobi var.Bu lobi de diyor ki,altın yenmez içilmez,endüstride stratejik,mutlak şart olarak kullanılan bir maden değil,altını tutan insanların inançlarından başka birşey değildir diyor.Şayet bu lobiler dünyayı şekillendirmeye kalkar,buna karşılık dolar veya herhangi bir para birimini kutsarlarsa o zaman altının da durumu çok garanti olmaz.Bunları söyleyen Trump'ın karşısına çıkma ihtimali olan başkan adaylarından biri olduğuna göre,bu konu da tarafların,rekabetin,savaşın hususlarından biri demektir.

8. Dolar artık seçim nedeniyle 3.80 leri görecektir . Seçim ortamında yüksek döviz kuruna izin vermezler... şahsi fikrimdir bir yere not edin dolar 3.80leri görecek yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 162/1006 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •