1 yıldır düşmeye devam eden KUTPO elbet bu düşüşü sonlandırıp yukarı dönecektir. Ortamın da bozulması hissenin kafasını kaldırmasını zorlaştırıyor. Tahta sahibinin işine geldi bu durum. Kademeler boş, düşük lotlar ile hareketler yapılabiliyor.
Printable View
1 yıldır düşmeye devam eden KUTPO elbet bu düşüşü sonlandırıp yukarı dönecektir. Ortamın da bozulması hissenin kafasını kaldırmasını zorlaştırıyor. Tahta sahibinin işine geldi bu durum. Kademeler boş, düşük lotlar ile hareketler yapılabiliyor.
Duserken gosterdigi perfornansi endeks cikarken de gorseydik...bu sirketin sahibi vizyon sahibi olsa kendisine guvenen ortak olanlari yoldurmazdi.Engel olurdu. Yaptigi isle degilde kucuk yatirimciyla ugrasip para kazanmayi tercih eden sirketler tabela sirketi olarak kalir
KUTAHYA PORSELEN In capida sahibinin capi kadardir.vizyon sahibi patron tahtasini dingonun ahirina cevirtmez buna izin vermez.
Kutpoda satışlar devam ediyor endeks artıda ama biximki 5,90 ları bile geçemedi...
Bir gün gelecek alacaklar. Onun için beklemek benim için en doğru seçenek.
Bi haber daha bir takit daha demektir daha sermaye artışı haberleri bekliyoruz
KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili
22.09.2017, 18:58:46
***KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili )
İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Esas Sözleşme Tadili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 23.08.2017*tarih ve 2017/18 sayılı kararı ile fiili ana faaliyet konumuza ve bu kapsamda,*fiili ana faaliyet konumuzu oluşturan mal ve hizmet üretiminin işleyiş sürecine*halel gelmeksizin, yeni bir faaliyet alanı yaratılarak Şirketimiz karlılık ve*verimliliğimizin artırılması amacıyla, Şirketimiz esas sözleşmesinin "İşletme*Konusu" başlıklı 3'ncü maddesi (d) bendi hükmüne "her türlü enerji üretim, işletme, bakımı ve satışı yapmak*amacıyla, şirket kurmak, bu amaçla kurulmuş ya da kurulacak şirketlere ortak*olmak,"*ifadesinin*eklenmesi suretiyle, esas*sözleşmenin ekteki şekilde tadil edilmesine karar verilmiş olup, 22.09.2017 tarihinde*T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmıştır. Kamuoyu bilgisine saygı ile*duyurulur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
KUTPO yeni ve güzel maceralara atılıyor. Elbet biz yatırımcıları da bunlardan ekmek yiyeceğiz. Kolay olmayacak ama tekkeyi bekleyen çorbayı içer...
selam aleyküm hayırlı işler inşallah bu hafta güzel geçer bizim için az da olsa artıda başladık tüm hisseler düşerken terso yapmayı seversin sen kutpo
Bu seviyeler bana göre fırsat... Kelepir...
Yukarıdaki gap dolmadı bari aşağıdaki gap dolsun da rahatlayalım.
Hayatimin icine ettin kutpo canakkale showrumuna arabayla dalasi geliyor insanin.... senin gibi kagit gitmezse ne gider nasil bosalttilar altini senin boyle. Ustadlardan biri demisti 5.0 i gorursun diye ama bende kabahat essek kafali ben dinlemedim kafamin dikine gittim. Artik cikana kadar seninleyim kutpo sigara almam seni toplarim
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KUTPO gerçekten bir çok kişiyi ciddi mağdur etmiş durumda. SPEK efendi çok ciddi baskıladı ve hisseyi satışa boğdu. Yabancı portföyü % 23,5'ten % 6,93'e düştü. Sanki şirket battı. Sanırım ky da aşağıya düştükçe mallandı. Spek bunları geri almaya çalışıyor ama inatçı ky ya denk geldi bu sefer. Buralardan satmayan hiçbir yerden satmaz spek efendi.
Nasıl bir hisse bu ya 17 58 de 5.60 dan aldık kapanış 5.75
Ayağım uğurlu geldi yarın 6.50 den veririz patronun eline ya nasip
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan da olabilir, tavandan verirsiniz [emoji23]
Zamaninda bu hisseden bir gunde yuzde 25 kazanmistim o zaman buralari senlik yeri gibiydi 4 lerden 9 lara ciktigi zaman son donem bilancosunu pek iyi aciklamadi gecen yil cok guzel bilancolari vardi fk dd ne bakmak yeterli bir ongoru olmayabilir bilancodaki yukselis ivmesi azaldiysa bu fiyatada yansiyor maalesef
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi geceler haber akışının bir taksitini daha yolladılar sanayi Bakanlığı şirket ünvanını değişikliği onaylamış çok çabuk olmuş müracaatı geçen hafta yaptığı biliyorum gece 22 9 da cuma günü müracaat etti üç günde hafta sonu bakanlık ta kim onay verdi yada Bülent gediklisi torpil mi yapıyor bizim ülkemizde bilen bilir brokrasi öyle üç günde onay sözleşme tedili yapılacak ha kolay kolay değildir birisi mal toplasın Dursun
KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili
25.09.2017, 22:31:33
***KUTPO*** KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili )
İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Esas Sözleşme Tadili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirket esas sözleşmesinin 3'ncü maddesinin (d)*bendi hükmünün tadiline ilişkin olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na yaptığımız*izin başvurusu kabul edilmiş olup T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın *25.09.2017 tarih ve 50035491-431.02-E.00028154301 sayılı yazılarıyla,*esas sözleşme değişikliğine izin verildiği,*tarafımıza bildirmiştir. Kamuoyu bilgisine saygı ile*duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/630953
Adamlar işlerini iyi takip ediyor. Hızlı bir şekilde yol alıyorlar. Onların bildiği bizim bilmediğimiz bir çok şey var. Bir de spek efendinin bildiği. O da topluyor hisseleri bu çaydan balık tutmak için. Balığı ayrı yemek yok biz de yiyeceğiz inşallah..
Endeks 70-80 arasinda olsa ...
10 bin puanlik geri donuse ragmen diger hisseler kutpo dan ucuz ve primsiz olsa ky elindekini verir mi ?bence verir...
Lakin spek ya kutpozedeleri ahmak...ya cook zengin saniyor olmali...ya da kendisini cok zeki!
Eger bu kafada devam ederse biraz daha ky mal sahibi yapar... kendisi de biraz mi cok mu bilmem amma daha cok bekler....benim zoruma giden spekin speklik yapmasi degil de patronun cakallara gozlerini yummasi...bu zihniyet ile kutpo nun capi kutahyanin yuzolcumunden fazla olamaz...
Gözlerim yaşardı çok az bi hacim ile artıdayız
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
6.02 üzeri kapanışlarda ilk hedef 6.18 olur
kademe paylaşabilecek var mı arkadaşlar
önce gel gel yaptılar şimdi de ...
twitterda #direnkutpo diye hashtag açalım :)
Onca beklenti içinde bulunduğu halde çıkmıyor hacim senden benden ibaret ise çok kötü
Dolar 3.58 euro 4.21 olmus bugün de eksi bir bist gorme ihtimalimiz yüksek gibi...enerji isinede giren kutpo bakakim piyasaya nasil tepki verecek...arkadaşların çoğu ters hareket i sever diyor ams daha bişey ini gormedik ...6.03 üzerine atarsa kagit rahatlar
sonun da biri sıyırdı. 1 lot ile devamlı işlem yapıyor...
kademe paylaşa bilirmisiniz?
Sektöründe lider olan ,enerji işine girmiş kar ını artıracakbir şirketi buralarda ne kadar daha tutbileceksiniz çok merak ediyorum ....
Endeksin bugün ki yükselişine neden ayak uyduramadık??? Duserken kuzu kuzu düşüyorduk 6 uzerine cikmadan rahatlamayacagiz...spek iyice sinegin yagini cikaracak demek ki
bu kağıda tekrar yabancı alışı olmadan veya sağlam bir alıcı girmeden yükselmeyeceğini belli etti artık aşağıdaki boşluk 5,02 bakalım oraya kadar yavaş yavaş sarkıtacak gibi
eğer sağlam bir alıcı veya 3. çeyrek karı çok iyi gelirse 10 milyon civarı o zaman farklı bir senaryo oluşabilir. tabi bu arada stok eritmesi gerekiyor.
Patron ne karar verecek eylül sonundayız yedek akçe diye biriktirdiği 125 milyon tl ne olacak bunun bir kısmını enerjiye yatırdı iyi peki yıl sonuna kadar sermaye artışı yapması gerekecek.
bizim görmediğimiz ne görüyorlar bu kadar satış yiyor bu kağıt içerden nasıl bir haber alıyorlar
Kafamda deli sorular
Utanmasa eksi kapatacak....
bence bu rakamlardan çok mal kaptırdığı için gidemiyor. kredili alım varsa diye bekliyor olabilirler. Buralardan biraz daha alım olsa tam panikleyecekler..
buda bu hafta öldü demektir.
Aksama kadar 150 bin 160 lot hacim vardı son 15_20dk da 270 bin lot hacim oldu...bu guzelim piyasada eksi kapqtmayı basardin ya ne diyeyim bilmiyorum
Bu yaşadığımız durumun bana göre iki nedeni olabilir.
1- Bizim bilmediğimiz başkalarının bildiği şirket ile çok kötü bir durum var. O yüzden devamlı satıp çıkmaya çalışıyorlar. 2-Yine bizim bilmediğimiz başkalarının bildiği çok iyi bir durum var bundan dolayı hisseye müthiş baskı kurup ky cının dökülmesini istiyorlar. Hangisi?