Sayfa 162/916 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. KUTPO yeni ve güzel maceralara atılıyor. Elbet biz yatırımcıları da bunlardan ekmek yiyeceğiz. Kolay olmayacak ama tekkeyi bekleyen çorbayı içer...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    selam aleyküm hayırlı işler inşallah bu hafta güzel geçer bizim için az da olsa artıda başladık tüm hisseler düşerken terso yapmayı seversin sen kutpo

4. Bu seviyeler bana göre fırsat... Kelepir...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Yukarıdaki gap dolmadı bari aşağıdaki gap dolsun da rahatlayalım.

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Yukarıdaki gap dolmadı bari aşağıdaki gap dolsun da rahatlayalım.
    asagida gap nerelerdedir

7.  Alıntı Originally Posted by Roni38 Yazıyı Oku
    asagida gap nerelerdedir
    4,9 tl civarları aşağıdaki gap dolacaktır. Oralara gelir mi bilinmez. Şayet Kuzey Irak sorunu silahlı çatışmaya dönerse bir ihtimal..

8. Hayatimin icine ettin kutpo canakkale showrumuna arabayla dalasi geliyor insanin.... senin gibi kagit gitmezse ne gider nasil bosalttilar altini senin boyle. Ustadlardan biri demisti 5.0 i gorursun diye ama bende kabahat essek kafali ben dinlemedim kafamin dikine gittim. Artik cikana kadar seninleyim kutpo sigara almam seni toplarim

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 162/916 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •