https://i.hizliresim.com/5arEAM.png
Printable View
Tskler kardeş. Görünen o ki yaklaşık % 40 lık artışa rağmen lotlarin dağılımı çok sığ olmuş. Tahtaya yeni alıcı girmediği için ( yazıp silen sahtekarlar hariç) ky ler arası ufak al satlar var. Bu arada spk nın bu yaz silcilere göz yumması hiç adil değil... tekrar 50 lere süzülürse çok yazık olucak.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akıl alır şey değil.adam 135 lotu 58.25 e alıcı varken önce 55 e indirdi.sonra 52 ye indirdi.en son 52.40 a verdi.geçti gitti.....
hgarip
akıl alır şey değil.adam 135 lotu 58.25 e alıcı varken önce 55 e indirdi.sonra 52 ye indirdi.en son 52.40 a verdi.geçti gitti.....
niye şaşırdın ki birileri 10-20-30 lotla sırf yeşil yakmak için destek olduğunu sanır birileride alın öyle destek olmaz deyip 135 lotla 52 ye destek olur bu işler böyle neyi mantıklı yapıyoruz ki mantık arıyoruz
Evet seninle oyun oynuyorum. Senin gibi cocuklarla günümü geçiriyorum. Ruh hastası....
Kâğıdın çıkmamasına mi üzülelim yoksa bu şımarık çocuğun papağan gibi aynı şeyi söylemesine mi? Neyse dediğin gibi görmemezlikten gelmek en güzeli. Kademeler nasil görünüyor
Bu ahlatcı almaya devam ediyor. Kağıtla da bir güzel oynuyor. Yarın ne olacağını tahmin edebilen varmı? Mesela bugün 52 açıldı 65 kapandı.....
Petro kentin vergi dairesine sunduğu 2018 yılı ilk 9 aylık net dönem karı 17.844. 277 tl
Haberin etkisi ne olur
Başka kağıt olsa uçar ama operasyon cocukları napar belli olmaz
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacime bak 49 adet, 10 lotla yüzde +10 ertesi gün yüzde -10 yapabileceğiniz bir oyuncak tahta haline getirdiniz buyrun oynayın meydan sizin şimdilik ne bir lot alırım nede 1 lot veririm sadece bekliyorum ....ytd
Arkadaşlar pkent bilanço ilk ayda 22 milyon küsür ticari alacak vardı altı aylık zarar açıkladı 9 aylılta kar etti şimdi 9 aylığa baktığınızda 32 milyon küsür ticari alacak var bu nedemek oluyor altı aylıkta bu alacakları almadılar bilerekmi devrettiler 9 aylıkta bu alacak 32 milyon küfüre nasıl çıktı eskiye dönük baktığımda 3,5,6 milyon gibi alacaklar dönüyorken bir anda ne olduda bu kadar arttı bilenler işin uzmanı olan arkadaşların gözden geçirip bir açıklama yapma ihtimali varmı
taksitli satış yapmıştır..
onlar olabilir..
yoksa bir otelin ticari alacağı neden olsunki..
Dün ve bugün satışlarıyla ahlatçı takası bitti. Garanti net alıcı olması iyi. Takasta 3.sırada. gerçi bu bilanço bu fiyata. Ytd.
Yükselişten sonra yapıkredi ile garanti bu kağıda göre çok mal aldılar. Ilginç olan bunun için başka aracı kurum kullandılar. Yarın ne olacağını tahmin edebilen varmı bilmiyorum ama kâğıt yıllar sonra ilk defa bu kadar sahipli görünüyor.
Benim amacım belli. 50 de alış ta bekliyorum....
Şuan eşleşme 64.45 tl. 43 lot alıcı eşleşme 16 lot. Alışta bekleyen 27 lot
100 lot 65.15tl. garanti net alıcı.ytd.
Garanti almaya devam mi