Sayfa 164/483 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 3862 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

1. taksitli satış yapmıştır..

onlar olabilir..

yoksa bir otelin ticari alacağı neden olsunki..

2. Dün ve bugün satışlarıyla ahlatçı takası bitti. Garanti net alıcı olması iyi. Takasta 3.sırada. gerçi bu bilanço bu fiyata. Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Goriotbaba Yazıyı Oku
    Dün ve bugün satışlarıyla ahlatçı takası bitti. Garanti net alıcı olması iyi. Takasta 3.sırada. gerçi bu bilanço bu fiyata. Ytd.
    Yükselişten sonra yapıkredi ile garanti bu kağıda göre çok mal aldılar. Ilginç olan bunun için başka aracı kurum kullandılar. Yarın ne olacağını tahmin edebilen varmı bilmiyorum ama kâğıt yıllar sonra ilk defa bu kadar sahipli görünüyor.

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by camell Yazıyı Oku
    Yükselişten sonra yapıkredi ile garanti bu kağıda göre çok mal aldılar. Ilginç olan bunun için başka aracı kurum kullandılar. Yarın ne olacağını tahmin edebilen varmı bilmiyorum ama kâğıt yıllar sonra ilk defa bu kadar sahipli görünüyor.

işin gücün poh pohlamak amacını çok belli ediyorsun hiç işlem olmadan da açabilir ama 1 lot la yeşil yakmak senin hünerin tabi

5.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    işin gücün poh pohlamak amacını çok belli ediyorsun hiç işlem olmadan da açabilir ama 1 lot la yeşil yakmak senin hünerin tabi
    Benim amacım belli. 50 de alış ta bekliyorum....

Sayfa 164/483 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •