Aynısını bana odeabank yaptı 500 den 50 ye düşürmüş bu tip bankalardan uzak durmak lazım.
Printable View
Musade edilirse artirir tabi, demek istedigim faiz artirimi doviz stabilitesini saglamiyorsa durum.o zaman vahim
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
250k vakıf %26 oran 32 gune 28-30 lu oranlar 3 hafta sonra bekliyorum rekabet 1 ay surer o yuzden bagladim.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.9.2018 tcmb fonlama verileri
Toplam likidite açığı: 147.8 milyar TL
Dağılım:
BIST overnight repo : 98 milyar TL faizi %24
İhale yoluyla fonlama: 24 milyar TL faizi %24
Kotasyon yoluyla fonlama: 26.8 milyar TL faizi %24
Krizin adı: döviz krizi.!!!
Artık faiz döviz kuru kıskacında girdapa girmiştir.!!
Sonuç: üç kağıt ekonomisi.!!!
Real ekonomiyi iflas ettirmiştir.!
Artık sıcak parayla yani dışarıdan dövizle borçlanma maliyeti,
Artı ülke risk primi
artı dengesiz yöneticilerin savurganlığı
Hiperpower enflasyon
Hiperpower stagflasyon.!!
Kıskacında,
Borç aldıkları yabancı para babaları
Abbasın eninde sonunda boynuna IMF tasmasını takacaklar.!!
Dolarınızın kıymetini biliniz.!!
Dolar sizin korunma kalkanınız olacak.!!
Yapi kredi aradı %25 teklif verdi 100k ve üzerine bilgilerinize
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ama şu anda herhangi bir reel faiz arttırımı olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Bu 3 Ekim'de belli olacak. Şu anda hala ÜFE(%32)'ye göre eksi reel faiz TÜFE'ye göre ise TÜFE'nin %22 civarında gelmesi durumunda çok cazip olmayan bir reel faiz dengesi var gibi gözüküyor.
Nominal faize bakarak tcmb faiz arttırdı diyemeyiz. Bence asıl olan reel faizdir.
akşam pazarı..
burgan temdit 170k... 28 den bağlandı.
odea dönüş haftaya.. öylesine sordum. tl ye 26.. ama dolarda 6.5-7 hatta 7.5! var dedi. vade miktar sormayın öylesine sordum.
burgan o/n 22 idi bu arada.
Iste sikinti o ki Maltaya gelemezler. [emoji10]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdal: Telvizyonlar doları göstermesin - Ekonomiden güncel haberler
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ilsin-2626301/
Zihni sinir çözüm buna denir :oleyo:
İki sene önce ekmek 0.75 krş şimdi 1 lira az mı alırım çok mu ama sosyete marketini bilmem bu a102 fiyatı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her gün bir puan artıyor o zaman benim dönüşe 40-50 olur sanırım bu oranlar
Ek 20176
Bu mu enflasyon et fiyatları sürekli düşüyor dolar yükseldiği halde 🤣🤣🤣
Bu kuzu kol iki sene önce 13 lira olduğunu ispatlayın bende bir daha yazmam [emoji2][emoji2][emoji2]
Faizlerde %30-32 arasi buldunuzmu yapistirin piştiyi uzerine....hatta orta vadeli bile olabilir...bu malum faiz dusmani reisimiz birgun gider merkezide tekel bayine cevirir..sıra onda cunki...kafayi bu son faiz artisiyla ona fena takti...neme lazim deyip onumuze gelen bu firsati riske etmeyelim iyi degerlendirelim derim.
Chucky..............son bebek
bu % 10 stopaj kesintisi sureli miydi ? sanki 3 ay diye duymustum haberlerd.
yoksa kalici mi yapildi
Her ay vw grubu İki araba alıyor ama bankalarla pazarlık etecek bir bilgisi veya mevduat birikimi Yok bu nasıl oluyor acaba
Aksam nuri sevgen ve baki atalay cikti...dolar ve tl faizi hesabi yapti kabaca.....bugun 6 tl den 10.000 usd alsaniz yada almayip 60.000 tl yi 27 faizle yillik baglasaniz dolar ancak 7.50 usd olursa kafa kafaya gelir dedi...tabi dolarin kendi faizini uzerine koymadi...sayet dolar 1 yil sonunda 7.5 olacagini garanti goruyorsaniz dolar alin dedi..ama tavsiye etmem biri garanti getiri digeri muallak getiri dedi....sahsi dusuncem yanildigi nokta dolar isterse 3 ay sonrada 7.5 olabilir...orneginide cok acı receteyle gorduk...sene basi 3.50 civari dolasan kur bugun 6.80 usd uzerini gordu...sonuç her ne kadar tl faizi bugunluk cazip gibi dursada dolar yillik tl mevduat getirisini 3-5 ay icindede koyabilecek guce sahip...maalesef...
Chucky............pentagram bebek