Sayfa 165/1030 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    sevinin sevinin.!!
    Pansuman etkisi geçinceye kadar.!!!
    Hele bi orta vadeli program ve fed kararını açıklasın.!!
    Ekim kasımdan sonra göreceğiz.!!!
    Şimdi gülenlerin halini.!!!
    Köprüden önce son çıkış.!!!
    Benden uyarması.!!!!
    Dolar düşerken suskundun, yine çıktın piyasaya.

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Bimde bile fiyatlar gozle gorulur artmisken bugun yolum macro center concon markete avm icinde gezerken bir karsilastirma yapayim dedim enflasyonu orada canli gordum...).....bim . a101 hatta kismen migros bedava geldi..)
    Aynen yoldaş zaten macro sosyete marketi genelde yabancılar gelir domuz jambonu vs vs baya satılır,migrostan kendimi bildim bileli şaşmam pahalı diye ismi çıkmış,insertleri takip edip money bonus kombolarıyla çogu yobaz marketlerden ucuza geliyor ;)

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ÜFE %35'i TÜFE'de %21-22'yi geçerse %24 'lük politika faizinin yeterli olmadığı açıktır. Ekim toplantısında var olan politika faizinin üzerine 100-150 baz puan daha ütüleme yapması gerekebilir. Yapmaz ise tabii ki yine kendi bilir.
    Ağustosta gida fiyatları tam olarak 0.06( binde 6) artmis tuik calisanlari uganda pazarinimi gezdi acaba hangi pazardan toplanmis bu bilgiler.eyluldede pek yuksek cikarmazlar max.2 cikarsa 19.50 yapar.
    Son düzenleme : paramanya; 14-09-2018 saat: 19:29.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    akşam pazarı..

burgan temdit 170k... 28 den bağlandı.

odea dönüş haftaya.. öylesine sordum. tl ye 26.. ama dolarda 6.5-7 hatta 7.5! var dedi. vade miktar sormayın öylesine sordum.
    %28 32 gün için mi? Bana 27.5 yok dedi saat 13 gibi. Akşama değişti sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    hangi ev fiyatı 3 e katlamış..
    2015 de bi alt katım 900.000 idi bugün 750.000
    kadıköy göztepedeyim..

her gün audi mi iphone mu alıp satıyorsun..
    2015 model araba ayyyy çok eskidi deyip değiştiriyor musun..
    her sene telefon mu değiştiriyorsun..
    eehh o zaman ne diyim ..

mübarek olsun tabi ezilirsin enflasyon oranlarında.

yalnız yaşıyorum çarşı pazar bütün alışveriş bende..az buçuk fiyatları biliyorum..

2 sene de fiyatı 3 e katlanan bir tane hayati ürün yok...mevsimlik artan zımbırtılar oluyor yada çok çok özel şeyler belkiiiii..

en en zamlanan ürün filitre kahve 2 sene önce kg su 40 idi şimdi 75 80 lerde..
    ama ne oldu yeni markalar girdi..

kg sunu 60 a bulabiliyorsun..
    indirimler de oluyor bazı günler..
    250 gr ına 16 verdim mesela geçen..
    hemde yabancı marka..
    tadı da süper..
    Haaa tabi dolar gazla faizler düşer yada zorla düşürülürse işler o zaman işte "..." a sarar..

Yüzde 28 30 faiz az buz deeldir..

yediğim içtiğim şeyler belli asla taviz vermedim..
    2 sene evveline göre 3X masrafım yok..
    Her ay vw grubu İki araba alıyor ama bankalarla pazarlık etecek bir bilgisi veya mevduat birikimi Yok bu nasıl oluyor acaba

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aksam nuri sevgen ve baki atalay cikti...dolar ve tl faizi hesabi yapti kabaca.....bugun 6 tl den 10.000 usd alsaniz yada almayip 60.000 tl yi 27 faizle yillik baglasaniz dolar ancak 7.50 usd olursa kafa kafaya gelir dedi...tabi dolarin kendi faizini uzerine koymadi...sayet dolar 1 yil sonunda 7.5 olacagini garanti goruyorsaniz dolar alin dedi..ama tavsiye etmem biri garanti getiri digeri muallak getiri dedi....sahsi dusuncem yanildigi nokta dolar isterse 3 ay sonrada 7.5 olabilir...orneginide cok acı receteyle gorduk...sene basi 3.50 civari dolasan kur bugun 6.80 usd uzerini gordu...sonuç her ne kadar tl faizi bugunluk cazip gibi dursada dolar yillik tl mevduat getirisini 3-5 ay icindede koyabilecek guce sahip...maalesef...

Chucky............pentagram bebek

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Eylül de gida fiyatları tam olarak 0.06( binde 6) artmis tuik calisanlari uganda pazarinimi gezdi hangi pazarda toplanmis bu bilgileri eyluldede pek yuksek cikarmazlar max.2 cikarsa 19.50 yapar.
    Eylül'de mi Ağustos'ta mı 0.06, zira daha Eylül enflasyonu belli değil. 16-17 gün var gerçekleri görmemize.

Ayrıca orada %32'lik ÜFE dururken TÜFE ancak çok kuvvetli bir resesyon ile durdurulabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    %28 32 gün için mi? Bana 27.5 yok dedi saat 13 gibi. Akşama değişti sanırım.
    32 gün sn montoya. bana da başta max 27 dendi. o/n taydım.. 28 alırsanız bağlayın 32 gün dedim. bir süre sonra geri aradılar ok diye. haftaya pazarlıksız alınır bu ve üstü diye düşünüyorum. temdite 28 veren hoşgeldine 29-30 verir belki de kimbilir.

Sayfa 165/1030 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •