Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
ÝNG Turuncu hesapta aç-kapa ile yeni hoþgeldin faiz oraný alýnabiliyor mu? Veya baþka bir yolu var mýdýr?
Ing e turuncu da turuncu ekstralýya 25 yazýyor . Sanýrým 23+2 yaptýlar .
Dikkat et maaþý olan adam dedim ..
Ayrýca sen 25K yiyorsan ayda zaten sana dað bile dayanmaz..
audi bmw iPhone dersen her ay her sene..
E euro 2 katýna gitmiþ....olur..
Birikimi olan adam faizin yüksek olduðu enflasyonist ortamlarý sever..
LÜKS tutkunuz varsa zaten biryerlerde üst seviye çalýþmanýz lazým dýr..
Öyle birikmiþim olsun da AUDÝ ye binim bodrum da en lüks beach e kadýn arkadaþýmla gidim (kadýn arkadaþa dikkat) efendim her gece caddede kahve þu bu takýlim hele içkin varsa zaten bittin her gece kafadan 100 tl..
Lüks ü olmayan alýþveriþ edeceði yeri bilen için 30 faiz iyidir güzeldir..
Dolar molar anlamam ben diyen için bu dediklerim..
Dolar faizi bile 7 olmuþ..Nerede ise bir zamanlar aldýðýmýz TL faizlerine denk gelmiþ..
Þu an herþey para sahibinin mevduat sahibinin lehine çalýþýyo..
170k ya 28 verilen yerde milyon (tabi hemen 1-2 milyon deðil ) üstüne dün 30 veren var diyene sallama diyorlar bir etrafýnýza bakýn sabancýlerdan birine 350 milyon civarý icra yapan bankanýn paraya ihtiyacýný hesaplayýn ve büyük paraya nasýl 30 verdiðini anlardýnýz belki
Yer Ýmleri