[IMG]https://i.hizliresim.com/nJOq81.png[/IMG]
Printable View
[IMG]https://i.hizliresim.com/nJOq81.png[/IMG]
Bi pasta atacak arkadaş var mı acaba ?
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip aga bugun hem alip hem satmis anlasilan..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşkler lutfu001
Yanlış hesap yapmışım demek ki. Kapa düşen habere göre aldığı sattığı arasında fazla fark yok. Şu an eukyoda satış etyatta alış pozisyonunda. Ama yarın öbür gün ne yapacağını hicbirimiz bilemeyiz. Ytd
etyat iyi hisse iyi şirket..yarın kim alır satar bilinmez ama haksız yere süründürülüp yıldırıldı yıllardır hissedarı ve hisse.
[IMG]https://i.hizliresim.com/9DNRj3.png[/IMG]
toplamaya devammm
Kapanis 1.07 veya alti sanirim asla ytd.
Tdk lutfu001...
31/10/2017 tarihinde Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş.(ETYAT) payları ile ilgili olarak 1,07-1,14 TL fiyat aralığından 711.743 adet alış işlemi ve 1,08-1,12 TL fiyat aralığından 1.817.714 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 31/10/2017 tarihi itibariyle %8,88 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. ,,,, adam resmen kendı maıını hadıye etmış,,, zararına mal cıkarmış, elınden,,
Hisse onayda ama yapıcının keyfine kalmış. 1 aydır kırdı/kırmadı zigzagı yapıyoruz.Sağlam bir giriş olsa da ortalığı toza dumana katsa ...
http://i64.tinypic.com/16a61p5.jpg
Arkadaşlar alan satan kim bi anlık atabilecek var mı
Amma süründürdü bu hisseleri. Bence galip hiç bulaşmasaydı bu grup endekse göre zaten buralarda olurdu. Ama eninde sonunda hakkettikleri yere geleceklerdir. Ytd
Dogru söze ne denir. Galip ky hissede oldugu sürece götürmez kağıtları. %10 gordun mü kaçacaksın
İşte bu tam doğru oldu. Bence artık herkes farkında galipin olduğu hissede fazla durulmaz. Ya hiç bulasmayacan yada tecrübeli isen uygun yerde girip trade edip çıkıp arkana bile bakmayacaksin. Ben eukyoda bu fırsatı yakaladım ama bu hisselerde benim durma sebebim var. Kasım aralık satış oldu oldu olmadı fiyat 1 in altında da olsa zararına satar çıkarım. Yani bu sadece bu hisselerinde amacım trade etmek değil. Ytd
Bu hisselerde satış olması hiçte kolay değil. Geçmiş yazılarımda anlatmıştım.
Ky için bir daha madde madde anlatayim.
1-etyat euyo eukyo euhol ve ege sigorta(hazine el koydu battığı için) kimin? Cevap, m.sahin.
2- Ege sigorta neden battı? Cevap , m.sahin 5 milyon eukyo hissesini 1.6 dan, 10 milyon euhol hissesini de 2.6 dan ege sigortaya sattı. Bu satışlardan dolayı ege sigorta güncel fiyatlarla 20 milyon zarar etti.
3- peki hazine ne yaptı. Ege sigorta ya el koydu. M.sahin hakkında suç duyurunda bulunup m.sahin i sirket yönetiminden uzaklaştırdı.
4-metro meydana çıktı alacağım şirketleri dedi. Hazine zararı karsilamadan olmaz dedi.
Soru? Sizce 20 milyon zarari karsilayip şirketleri alir mı Metro ?
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Cok güzel özetlemişsiniz. Galip vurgun pesinde gerisi yalan sirket falan alabilmesi icin 20 milyonu bedavaya getirmesi lazim kasadan para cikaracagini sanmam..asla ytd.
O zaman son noktayı ben koyayım. Geçen camlık arkadaşımız da yazmıştı. Galip simdiye dek bu üç hisseden belki de 100 milyon kazanmıştır diye. Hadi 100 olmasın da 20 milyonu havada karada götürmüştür. Eee o zaman yolun sonuna yaklaşmış olamaz mıyız? Beyler ben bir hisseye kolay kolay vakit ayirmam. Bu sene eğer büyük bir sorun çıkarmaz iseler bu işin biteceğini düşünüyorum ve Kasım aralık bekleyin görün diyorum. Ytd
Satışın gerçekleşmesini hissenin yukselmesini tabiki bende isterim. Ben bu hissede 6 yıldır bekliyorum. Zaman zaman al sat yapip maliyet dusurmeye çalışıyorum. Satış,bana eldeki verilerle pek mantıklı gelmiyor. Satış bahanesiyle hisseyi speküle ediyorlar gibime geliyor.
Açıkçası satış olsun yada olmasın hisse yukselsinde bekleyiş bitsin.
Ayrica metro simdiye kadar etyatta ancak 1 milyon kazanmistir.(sadece tahmin elimde belge yok). operasyon tamamlaninca kari artar.20 milyon sermayeli bir şirkette 6ay da al sat yaparak 20 milyon kazansa sabanci koc da dahil millet işi gücü bırakır bu işi yapar.
Yukarida sayin lutfu001 in paylastigi takas rakamlarina göre son bir ayda metro 8.5 milyon hisseyi 1.08 den almış almış muhtemelen ilk dört yada beş aracı kurumdan 1.115 ortalama ile satmış . Kazandığı miktar ancak 3 yüz bin... varsayimsal hesaplama yanlış olabilir. [emoji3]
Arkadaşlar bugünün pastasını atabilir misiniz? Kim almış kim satmış?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar 9 aylık bılancolar ne alemde tavanları göremedık,,,hele euyk de sayfadasında 8 lı rakamlar ucuyor,,du sonuc alanın elınde kaldı,,,yok bırı der bılanco 5 katladı yok salso olacak ,,,derdım kımseyı kotu lemek değıl,,,,
Hesabınız sanırım doğru Sayın Domates, alan satana bakarken sadece alan kısmına yada sadece satan kısmına bakmamak lazım çoğu arkadaş bu hataya düşüp adam amma açık satış yapmış diyor halbuki adam çatır çatır mal çakmış bu söylediğim başka kağıtta oldu açık açık kafanıza mal çakıyor desem ilgili başlıkta afaroz edecekler kibarca yazdım aman dedim dikkat dedim ama sanırım kimse inanmak istemdi, tekrar ediyorum az önce yazdıklarım başka kağıtta oldu, ben Etyatı tanımadığım için çok yorum yapmıyorum kağıdı ve kağıdı yapan grubu tanımadan konuşmak yanlış olur, herkese bol şans.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ec6084ed92.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı papı 6,6 ya yükselmiş görünüyor 2 kasım itibari ile
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yukarı yap indir tokmağı ne güzel işler bu işler
sahtecikten beklet gidecek havası ver sonra cumburlop seni gidi seniii...bu kaçıncı aldatman papaz pilav yemezzzz
dedim dimi ama! bunların huyu bu yem olmayacaksınız
nedemiştim nerede kalmıştık dostlar :) ver şimdi nereye kadar verirsen oltaya gelen olmadı dimiii
Bunlar sert hareketlerin habercisi bi nevi yoklama
1.11 den global gelene gecene veriyor. Sag cep sol cep aldiklarini sat bakalim galip dayi..