Sayfa 164/243 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    O zaman son noktayı ben koyayım. Geçen camlık arkadaşımız da yazmıştı. Galip simdiye dek bu üç hisseden belki de 100 milyon kazanmıştır diye. Hadi 100 olmasın da 20 milyonu havada karada götürmüştür. Eee o zaman yolun sonuna yaklaşmış olamaz mıyız? Beyler ben bir hisseye kolay kolay vakit ayirmam. Bu sene eğer büyük bir sorun çıkarmaz iseler bu işin biteceğini düşünüyorum ve Kasım aralık bekleyin görün diyorum. Ytd
    Satışın gerçekleşmesini hissenin yukselmesini tabiki bende isterim. Ben bu hissede 6 yıldır bekliyorum. Zaman zaman al sat yapip maliyet dusurmeye çalışıyorum. Satış,bana eldeki verilerle pek mantıklı gelmiyor. Satış bahanesiyle hisseyi speküle ediyorlar gibime geliyor.
    Açıkçası satış olsun yada olmasın hisse yukselsinde bekleyiş bitsin.
    Ayrica metro simdiye kadar etyatta ancak 1 milyon kazanmistir.(sadece tahmin elimde belge yok). operasyon tamamlaninca kari artar.20 milyon sermayeli bir şirkette 6ay da al sat yaparak 20 milyon kazansa sabanci koc da dahil millet işi gücü bırakır bu işi yapar.

Yatırım tavsiyesi değildir ...

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Yukarida sayin lutfu001 in paylastigi takas rakamlarina göre son bir ayda metro 8.5 milyon hisseyi 1.08 den almış almış muhtemelen ilk dört yada beş aracı kurumdan 1.115 ortalama ile satmış . Kazandığı miktar ancak 3 yüz bin... varsayimsal hesaplama yanlış olabilir. [emoji3]

3. Arkadaşlar bugünün pastasını atabilir misiniz? Kim almış kim satmış?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. arkadaşlar 9 aylık bılancolar ne alemde tavanları göremedık,,,hele euyk de sayfadasında 8 lı rakamlar ucuyor,,du sonuc alanın elınde kaldı,,,yok bırı der bılanco 5 katladı yok salso olacak ,,,derdım kımseyı kotu lemek değıl,,,,

5. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by domates Yazıyı Oku
    Yukarida sayin lutfu001 in paylastigi takas rakamlarina göre son bir ayda metro 8.5 milyon hisseyi 1.08 den almış almış muhtemelen ilk dört yada beş aracı kurumdan 1.115 ortalama ile satmış . Kazandığı miktar ancak 3 yüz bin... varsayimsal hesaplama yanlış olabilir. [emoji3]

Hesabınız sanırım doğru Sayın Domates, alan satana bakarken sadece alan kısmına yada sadece satan kısmına bakmamak lazım çoğu arkadaş bu hataya düşüp adam amma açık satış yapmış diyor halbuki adam çatır çatır mal çakmış bu söylediğim başka kağıtta oldu açık açık kafanıza mal çakıyor desem ilgili başlıkta afaroz edecekler kibarca yazdım aman dedim dikkat dedim ama sanırım kimse inanmak istemdi, tekrar ediyorum az önce yazdıklarım başka kağıtta oldu, ben Etyatı tanımadığım için çok yorum yapmıyorum kağıdı ve kağıdı yapan grubu tanımadan konuşmak yanlış olur, herkese bol şans.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

Sayın Lütfü eukyonun da son bir aylık takasını paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sayfa 164/243 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •