Bekle gör, haklımıyım degilmiyim. Dikkat edin derim. Sonra benim gibi Rıza zede olursunuz.ytd
Printable View
Yaw adam 658 tl ye 58 tl komisyona giderse diyor yani yuzde bes komisyon yapiyor e yuh yani
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
Yeşil bursa, haklı olduğumu biliyorsunuz, ufak tefek noktalardan milleti kuşkuya çekmeye çalışıyorsunuz. Usaş alırken komisyon veriyorsunuz. Birleşme işleminde aracı kuruma komisyon kesilecek, birde satarken komisyon ödeyeceksiniz. Ben bunları birebir hesaplamadim.sen hesapla 58 liradan düş kalanı kar olsun. Umarım bunca çabana değer. Ytd.
Ilgilendigim yer 38 ler idi
kimileri 37 kuruştan beri düşecek diyor. benim tahminim bu kış kesin kar yağacak...
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir yerden sonra elbet düşer ama ne kadar bilinmez. ama sürekli düşecek çıkacak şöyle olcak demeye gerek yok. aldım 37 kuruşken bekledim şükür kazandım. alırken adım gibi biliyordum ii kazanacağımı ama kimseninde aklına girmek istemedim. bir 'deniz ışıltısı' vardıki ona kalsak 40 kuruşlarda satıp gitmeliydik. amaaaaan falan filan. herkes kendi düşünsün kendi alsın satsın...
Sayın sadıklı, ben Uşas düşer demiyorum. Aksine usaşi buralardan birleşmeye götürecek, hatta usaşa biraz daha ivme verebilir. Rıza ieyho düşürerek birleşmede vurgunu vuracak. Sen birleşmeye çok cuzi kar veya kafa kafaya gireceksin. Rıza ieyho 0.40 doğru salacak.ytd.
birleşmeden sonra biraz daha yükseltip satmak daha ii değilmi. ne düşünüyor bilinmez..
Sayın sadıklı, Rıza usaş millete satarak voleyi vurdu. Şimdi 31.08.3017 tarihine kadar kademe kademe ieyho eritecek. Milleti ieyho hapsedecek. Millet aha bugün yarın dıye diye bekleyecek. Biz bu oyunu daha önce isyho ve ieyho birleşmesinde yaşadık. Lot aldık ama zararımız Katlandı. Yine aynı oyun sahnede. Haberiniz olsun. Ytd
Aynı düşünce bende de var hatta bu düşüncemi burda bu işlerden iyi çakan bir hocama özel mesaj yoluyla aktardim o da dikkatli ol dedi.1.64 avantajını rıza pici yok etmek eritmek isteyecektir bunun içinde usas yukarı ieyho aşağı gidebilir en iyi ihtimalle usas buralarda takılır ieyho aşağı gider diye düşünüyorum adam paylarını arttırmak için usasi ne kadar yukarı çekip ieyhoyuda asagi çekerse işine o kadar gelir kimseye havadan %64 vermez bu picoglani.
ben fiestacibo
Kim ne derse dersin birleşme öncesi usas güvenli liman..ieyho 0,41 olsa bile usas 0,67..usas hala ucuz. ancak birleşme sonrası 543 milyon lotluk ieyho yukarımı asagımı gider cevabı sizde.. ytd
Daha önce de burda bir birleşme yaşadığımı yazmıştım. O zaman bende isyho vardı. Ieyho ile birleşti. Birleşme rakamı 0.35 di sanırım. 1.25 de değişim vardı sanırım. (Üzerinden çok zaman geçti tam hatırlayamaya bilirim). Birleşme bitti. Bize lot verdiler. Ieyho 0.23 gördü. Birleşme işlemi sırasında kağıt 0.37 görmüştü. Birleşmeye katılmayıp kağıdı 0.37 den satıp, 0.23 den alsaydik. Lotunuz, % 50 oranında, Rıza'nin verdiğin bir kat fazlası artırdik. Rıza aynı oyunu sahneye koydu birleşme öncesi ieyho ve usaş arasındaki farkı beş kademeye kadar indirdi, herkesi usaşlandirdi. Şimdi ieyho geri çekiyor. Birleşme esnasında 1.64.73 lük farkı yok etmeye çalışacak. Sonra kağıdı dahada aşağı salacaklar. Birleşme sonrası zarar katlanacak. Sonra Rıza'nin esiri olduk paramız pul oldu . hala yıllardır burada ve zararda bekliyoruz. Ytd
Ya arkadaşlar burada yazılan çizilen senaryoların hepsinin de gerçekleşme ihtimali var.Olumlu yada olumsuz her yere gidebilir.Ama Burada olanların büyük bir kısmı Nasreddin hoca gibi elindeki bir tas yoğurdu göle maya çalmaya çalışıyor.Ne demişti hoca bende biliyorum koca göl maya tutmaz.Amaaaa Ya birde tutarsa.Burdaki küçük yatırımcı ahanda böyle bekliyoruz.Ya tutarsa.
Kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Son durum nedir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yapabilecek
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
usas çıkışı anlık düşüşü anlık sonrasında stabil kalan bir kağıt
Merhaba sayın realiter,
Fiyatı görünce siz aklıma geldiniz.. Saygı ve selamlar.. Tüm arkadaşlara bol kazançlar..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olay şu: Rıza birleşmede 1.64.73 farkı yok etmek için ieyho aşağı basıyor. Hedef 0.41 veya 0.43 ytd.
Herkesin dusunduklerine katilmakla beraber riza da bizim boyle dusundugumuzu biliyor her kes riza yuzde 64 kazandirirmi diye dusunuyor ama usas bence 3 kati etmeli ieyho gin bunu soyliyen yok usas cemasin yuzde 64 unun sahibi cemas fiati su an 2 bence ieyho ieyho e usas katilinca onu fiatida cok ucuz kalcak 0.41 lere dusururse aliriz bol bol yttdddddd
Sonucta ieyho de diger sirketlerden alacakli usasin alacaklariyla birlesince bayagi buyuk alacaklar oluyor usasin alacaklarinin tahsilat gunleride yaklasti ytdddddd yaniliyorsam duzeltin
Sayın Hagi 2014. Keşke siz daha önce gelseydiniz kağıt 0.23 düşmüştü bol bol alırdiniz. Sayın Hagi ieyho geçmiş Dönem zararlarına bi bakın, bakın bi usaş ın alacakları ieyho nun geçmiş Dönem zararını karşılamaya yetiyor mu.siz şirketlerin Serbes piyasa fiyatına bakmayın. Şirket değerlendirmeleri defter değeri üzerinden yürür. Ytd.
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum. Ufak tefek alış satışlarla iyide kazandırdı. 3 yıllık zararım 3 ay içinde ciddi kaara dönüştü.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usaşa talep azaltıkça; usaşi aşağı yukarı çekerek cazip hale getirip müşteri arıyorlar. Diğer yandan da ieyho da her gün bir kademe aşağı çekerek 31 ağustosa gidiyorlar. Ytd.
Ayin kacinda usaslar ieyho olacak bilgisi ilan varmi
Rıza ayı tuzağı kurdu. Önce kağıdı yukarı ivmeledi. Yatırımcı yi kağıda çekti. Şimdi yatırımcıyı kağıtta hapsetmeye çalışıyor. Ytd
Bakalim cumaya belli olur alimlari durduralim biraz zaten bu tur spek hiselerinde agir agir alim yapmak en mantiklisi ben azar azar alim yapiyorum isterse 0.30 gotursun daga paramizin yuzde 20 sini bagladik gerisi iki gune belli olur ya daha asagi seneryosu yada herkezin beklediginin tersi 0.62 asarsa ytdddddd
Burada hic yukselcegini dusunmeyenler olmasi guzel hisse icin ayi tuzagi yillardir var zaten hala hisseyi topliyamadiysa riza vay haline ytddddddd
0.23 hic gormedi 0.36 hatirliyorum ama 0.23 usasta hic gormedim galatasaray da biraz kazanip geldik buralara bakalim gecmisten zararim var biraz alabilecekmiyiz rizadan ama artik yogurdu ufluyerek yiyorum agir agir aliyorum keratayi baktim birlesmeden sonra bascak asagi sizin dediginiz gibi oralardanda alir bekleriz artik riza beni bilir yillarca bekliyebilirim almadanda duramam eskiden rodoslama dalardik artik ogrendik dibin dibi varmis ytdddddddddd
Merhabalar,
Aslında burada bir fiyat telaffuz etmek çok hoş olmayabilir. Çünkü yukarıdan maliyetlenen arkadaşları üzmek onların hakkına girmek yanlış olur düşüncesindeyim. Bol kazançlar dilerim. Ytd.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birlesme gunu ilk seans serbest marj varmi bilen varmi ytddddd
Rızza elinden geleni yap. Bu hisse de yapscaklarını hepimiz biliyoruz. Acil ihtiyac olmayan para ile bu hisse giren kaybetmez. Cemas ı 2 tl bosuna mı cıkardın. Orada 180 milyona kadar usas hissesini satacagını herkes biliyor..sonrasında usas bilançolarını ucuracagını herkes biliyor.. bilançolar kar yazmaya basladı ama yakınsa devasa kar gorecegiz.. bu şirketin defter değeri en az 2 katına cıkacak.. onun için diyorum ki usas hala cok ucuz ve malın cogu rızzanın elinde ..artık korkuyla daha fazla dokemezsın. Gucun yetmezytd.
Seni burda görünce sinirim tepeme çıkıyor. Ne kadar seviyesiz, atmasyon konußuyorsun.isterse 0.30 girsun diyor.Bunun gibi böyle konuşanlarin hepsi atiyor.paranin yarisi gidecek ve hicbirse olmamiş gibi rahat edecen ha.gs hissesi hk dada yaziyordu.adı ergen diye çıkmıştı. Erkeksen düşur burdayim alacağım daha para çok, spekk diye hava atiyordu.kaçmıß demekki gs den , buraya gelmiş. Seni gorunce hisseden, borsadan soğuyorum.ayrica rodoslama diye bir deyim yok, bodoslama olacak cahil.
Borsada iddialı konuşmamak gerekir.Ayrıca bacon ingiliz filizof, yazardır.