Sayfa 162/199 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1. bir yerden sonra elbet düşer ama ne kadar bilinmez. ama sürekli düşecek çıkacak şöyle olcak demeye gerek yok. aldım 37 kuruşken bekledim şükür kazandım. alırken adım gibi biliyordum ii kazanacağımı ama kimseninde aklına girmek istemedim. bir 'deniz ışıltısı' vardıki ona kalsak 40 kuruşlarda satıp gitmeliydik. amaaaaan falan filan. herkes kendi düşünsün kendi alsın satsın...

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sadıklı Yazıyı Oku
    kimileri 37 kuruştan beri düşecek diyor. benim tahminim bu kış kesin kar yağacak...

Alıntı Originally Posted by sadıklı Yazıyı Oku
    bir yerden sonra elbet düşer ama ne kadar bilinmez. ama sürekli düşecek çıkacak şöyle olcak demeye gerek yok. aldım 37 kuruşken bekledim şükür kazandım. alırken adım gibi biliyordum ii kazanacağımı ama kimseninde aklına girmek istemedim. bir 'deniz ışıltısı' vardıki ona kalsak 40 kuruşlarda satıp gitmeliydik. amaaaaan falan filan. herkes kendi düşünsün kendi alsın satsın...

Sayın sadıklı, ben Uşas düşer demiyorum. Aksine usaşi buralardan birleşmeye götürecek, hatta usaşa biraz daha ivme verebilir. Rıza ieyho düşürerek birleşmede vurgunu vuracak. Sen birleşmeye çok cuzi kar veya kafa kafaya gireceksin. Rıza ieyho 0.40 doğru salacak.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sayın sadıklı, ben Uşas düşer demiyorum. Aksine usaşi buralardan birleşmeye götürecek, hatta usaşa biraz daha ivme verebilir. Rıza ieyho düşürerek birleşmede vurgunu vuracak. Sen birleşmeye çok cuzi kar veya kafa kafaya gireceksin. Rıza ieyho 0.40 doğru salacak.ytd.
    birleşmeden sonra biraz daha yükseltip satmak daha ii değilmi. ne düşünüyor bilinmez..

4.  Alıntı Originally Posted by sadıklı Yazıyı Oku
    birleşmeden sonra biraz daha yükseltip satmak daha ii değilmi. ne düşünüyor bilinmez..

Sayın sadıklı, Rıza usaş millete satarak voleyi vurdu. Şimdi 31.08.3017 tarihine kadar kademe kademe ieyho eritecek. Milleti ieyho hapsedecek. Millet aha bugün yarın dıye diye bekleyecek. Biz bu oyunu daha önce isyho ve ieyho birleşmesinde yaşadık. Lot aldık ama zararımız Katlandı. Yine aynı oyun sahnede. Haberiniz olsun. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sayın sadıklı, Rıza usaş millete satarak voleyi vurdu. Şimdi 31.08.3017 tarihine kadar kademe kademe ieyho eritecek. Milleti ieyho hapsedecek. Millet aha bugün yarın dıye diye bekleyecek. Biz bu oyunu daha önce isyho ve ieyho birleşmesinde yaşadık. Lot aldık ama zararımız Katlandı. Yine aynı oyun sahnede. Haberiniz olsun. Ytd
    Aynı düşünce bende de var hatta bu düşüncemi burda bu işlerden iyi çakan bir hocama özel mesaj yoluyla aktardim o da dikkatli ol dedi.1.64 avantajını rıza pici yok etmek eritmek isteyecektir bunun içinde usas yukarı ieyho aşağı gidebilir en iyi ihtimalle usas buralarda takılır ieyho aşağı gider diye düşünüyorum adam paylarını arttırmak için usasi ne kadar yukarı çekip ieyhoyuda asagi çekerse işine o kadar gelir kimseye havadan %64 vermez bu picoglani.

ben fiestacibo

6. Kim ne derse dersin birleşme öncesi usas güvenli liman..ieyho 0,41 olsa bile usas 0,67..usas hala ucuz. ancak birleşme sonrası 543 milyon lotluk ieyho yukarımı asagımı gider cevabı sizde.. ytd

7. Daha önce de burda bir birleşme yaşadığımı yazmıştım. O zaman bende isyho vardı. Ieyho ile birleşti. Birleşme rakamı 0.35 di sanırım. 1.25 de değişim vardı sanırım. (Üzerinden çok zaman geçti tam hatırlayamaya bilirim). Birleşme bitti. Bize lot verdiler. Ieyho 0.23 gördü. Birleşme işlemi sırasında kağıt 0.37 görmüştü. Birleşmeye katılmayıp kağıdı 0.37 den satıp, 0.23 den alsaydik. Lotunuz, % 50 oranında, Rıza'nin verdiğin bir kat fazlası artırdik. Rıza aynı oyunu sahneye koydu birleşme öncesi ieyho ve usaş arasındaki farkı beş kademeye kadar indirdi, herkesi usaşlandirdi. Şimdi ieyho geri çekiyor. Birleşme esnasında 1.64.73 lük farkı yok etmeye çalışacak. Sonra kağıdı dahada aşağı salacaklar. Birleşme sonrası zarar katlanacak. Sonra Rıza'nin esiri olduk paramız pul oldu . hala yıllardır burada ve zararda bekliyoruz. Ytd

8. Ya arkadaşlar burada yazılan çizilen senaryoların hepsinin de gerçekleşme ihtimali var.Olumlu yada olumsuz her yere gidebilir.Ama Burada olanların büyük bir kısmı Nasreddin hoca gibi elindeki bir tas yoğurdu göle maya çalmaya çalışıyor.Ne demişti hoca bende biliyorum koca göl maya tutmaz.Amaaaa Ya birde tutarsa.Burdaki küçük yatırımcı ahanda böyle bekliyoruz.Ya tutarsa.
    Kimseye yatırım tavsiyesi değildir.

Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!

Sayfa 162/199 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •