Daha söylediðiniz fiyatlarý görür mü bilemiyorum. Grafik ve haber odaklý yorum yapan arkadaþlar daha iyi bilir. Ancak görürse de en dip nokta olur artýk.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha söylediðiniz fiyatlarý görür mü bilemiyorum. Grafik ve haber odaklý yorum yapan arkadaþlar daha iyi bilir. Ancak görürse de en dip nokta olur artýk.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IEYHO için yazdým bu fiyatý. Usaþ deðil
Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilür.Olmayabilür.hem olabilür hem olmayabilür.
Sahibi yüzünden bu hisseyi takibi býrakmýþtým.Yatay trend hacimli kýrýlmýþ ve sonra olanlar olmuþ.Çok da güzel mal toplamýþlar.Hala yukarý marj olabilir ama riske gerek yok,kaçýrdýðýma üzüldüm IMG_6261.jpg
Usas bugun yada yarýn 0,70 lerin ustune atabilir.. her sey hazýr gibi ytd
Bu oranýn tutmasýnýn diðer yolu iehyo nün fiyatýnýn düþmesi na haysiyeti riza onu düþürüyor bugün de
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baðýmsýz Denetim raporunda ieyho için birlesme fiyatýný 0.41 olarak hesaplamýþtým. Rýza ieyho 0.56 ya. Usaþ 0.63 getirerek, kaðýtta beklenti yarattý. Usaþ 0. 36 alan. Usaþ tan % 90 kazanacaðýný ve ieyho da 0.55 üzerine giderse % 35 de burdan kazanacaðýný düþünerek usaþa saldýrdý. Rýza geleni gideni usaþlandirdi. 0.36 topladýðý usaþlarý % 90 karla elden çýkardý. Rýza þimdi ieyho 0.41 getirirse elinizdeki lot artar ama Rýza dan baþka kimsenin beþ kuruþ kârý olmaz. Üstelik 0.62 ve üzeri sattýðý usaþlar karýný katlar. Umarým böyle olmaz. Usaþ 0.70 üzerine gider. Ieyho da onu takip eder. Herkes çok çok kazanýr. Ytd.
Þöyle açýklayayým. 0.60 maliyetle (600tl) 1000 lot usaþi olan. Birleþmede 1647 lotu olacak. Birleþme sonrasý ieyho 0.41 olursa. 1647 lotu 0.40 satan birisi 658 lirasý olur. 58 lirada alým satým komisyonuna giderse. El elde baþ baþda. Saðolasýn Rýzacan.ytd.
Arkadaþýn derdine bak hele ,yaw arkadasým senin elinde malýn bile Yok,sana ne oluyor böyle ?
Yer Ýmleri