Gold almadim vioptan da. Izlicem sadece. Teknik açıdan 1850 bekliyorum.
Printable View
Gold almadim vioptan da. Izlicem sadece. Teknik açıdan 1850 bekliyorum.
Petrol yerine keşke altına oynasaymisim:)
Herneyse.. 73 den de sattim. Ortalamam 72.50 oldu Crude oil. Dedigim gibi 70.50 kapaticam insallah:kalp:
Ortalama yapmakla meşgulüm.. 73.20 ye ayarladım ortalamayi. Baya da bir pozisyon actim. 73.20 den karla kapatmış olucam. Ama bu gece yine uyku yok bana..
Hayatimda ilk defa bugün bu ülkeden gitme isteği duydum..
Normalde herkesin olduğu yerde kalip mücadele etmesinden yanaydim. Ama nerden tutsan elde kalıyor. Ciddi ciddi netten İsviçre oturma iznini araştırdım bugun.
Gercekten Allah sonumuzu hayır etsin..
Minik kankami ve ailemi de alip uzaklara gidicem birkaç yıla.. Çok calisiyorum. İnşallah.
Yeğenimin bu kaos ortamında yetişmesini asla istemiyorum. Ülke bitmiş durumda nazarımda..
Evet dediğim gibi 73.20 ayarladım. Muhtemelen yarın sabah kapanir.. Tadım tuzum kalmadi.
Hepinize bol kazanc ve sevgiler :wave:
Petrol acayip volatil bir enstruman. Bitcoinden bile. Ve spot crude oil long pozisyonda ilginctir +swap var. Kesintisiz bir grafik istiyordum. Vade değişimlerinde grafik çizgilerimi taşıyordum surekli.. Spotu yeni keşfettim. Altin ya da bitcoinden bile daha volatil.. Yerinde durmuyor hergun 2 ileri 3 geri.. Surekli bir hareket var..
Swapla isim olmaz ama pozisyonda beklediğimden canımı çok sıkıyordu ve erken kapatmak zorunda kalıyordum.. Fazla pozisyonda aldığımda.
Simdi mesela alis girdim.. 71 e kadar beklicem.. Rahat rahat..
Birde elliotu bolingerlere uyarladim. Küçük dalgalar için 1dk lik büyükler için 5 ve 15 dk lik barlarin kesimlerine bakıyorum. Inanilmaz..
Yanlız 15 dk lik kestiği zaman fena bir hareket oluyor enstrumanlarda. Buyuk dalga.. Off ki ne off...
Mesela altinda 1798 de asagi kesti 15 dk lik. Akabinde soluğu 1687 de aldi..
Yani eliotu öğrenmeme gerek kalmadı. Özellikle 1 dk likta o küçük dalgalar müthiş islem yaptiriyor..
Sevgiler..
Simdi altındaki o kesişimin grafiğini atardım ama sistemim deşifre olur..
Ayni kesişim brentte oldu 69.70 lerde 15 dk asagi kesti soluğu 65 de aldi..
Büyük dalgalarda ezip geçiyor resmen. Iste o anlarda islemsiz kenara çekiliyorum..
Aslinda su an hareketle uyumlu biseyler keşfettim. Tarzım genelde duzeltmelere oynamak.. Biraz daha gelistireyim bu hareketlere bende katılacam insallah..
Brent demişim ağız alışkanlığı. Spot crude oil de pozisyon actim. Brent yok çalıştığım kurumda. Zaten aynı gibiler.
Dow da 35100 den 15 dk lik bant yukari kesmis. Bakalim kaca kadar gidecek bu sert dalga.. Su an 35360 lar da.. Dalga bitene kadar satis girmeyeceğim Dow da..
Gün geçmiyor ki memleketimizde bir felaket yaşanmasın.. Artik Twitter okumayı biraktim.. Negatif enerji yükleniyorum her gun..
Allah tüm insanları korusun.. Ama her yerde acı var şu ara.. Nereye baksam hep acı goruyorum:(
Az önce çöp konteynirinin hemen dibinde yemek yiyen genç bir çocuk gördüm.. Coptekileri açmış kendine bir sofra kurmuş.. Geçenlerde de görmüştüm inanamadim. Halide cok duzgundu.. Çantamdan çikartıp para verdim önce kötü baktı ve sonra aldı. Bu akşamki arkadasa veremedim belki ters bisey söyler diye.. Sadece dua ettim..
Allah hepimizi korusun.. Tüm insanları..
Bulutlar..
Dowu beklemekteyim satış için. 35500 üzerine atmasını.
Minik kankam dün bir söz söyledi bana.. "Suyun yüzeyine cikmak istemiyorum aşağısı cok guzel." Benim duygularıma tercüman olan bir söz.. :kalp:
Bu yaz dalmayı öğrendi ve aynı benim gibi bir dalış tutkunu olup çıktı..Sınırlarını öyle bir zorluyor ki şaşırıp kaldım. 6 yaşında kendisi.
Benim enerjim bitti tükendi. Suya girdiğim anda aksama kadar cikmayanlardanim. Ona yetişemedim. Daliyor yine dalıyor yine dalıyor.. Nefesim yetmedi resmen..
Cocuklar olmasa hayat çok renksiz olurdu.. Iyi ki varlar.. Allahin insanlara hediyesi.. Minikler..
Masmavi kalpler..
Dowu sattim 35440 dan. 35200 kar al hedefim.. Her 100 puanda satislarima ekleme yapicam.. Ve pozisyonlarimi kar al hedefinden kapanana kadar erkenden kapatmicam. Bu sefer biraz dinlenmek istiyorum.
Bol kazançlar herkese..
Bu hatunun ne zaman gösterisi olsa bir felaket yaşanıyor ve sürekli gelirini bağışlıyor. Filmi de gösterime girdiğinde pandemi başlamıştı.. Güme gitti.. Hatirliyorum. Bir türlü nasip olmuyor yeteneğinin meyvesini yemek. (ACABA:)). Çok kaba saba görünüyor fakat kalbi yumuşacık. Ve de gercekten akıllı biri.. Storylerinde de açıklamış zaten. İstediğim şey zengin olmak değil faydalı bir insan olmak..
Başlarda önyargiliydim bende ama tanıdıkça çok sevdim..
https://www.instagram.com/p/CShJvfpq...dium=copy_link
Bir Fx firması var. Sürekli yeni üyeler ile gelip Fx başlıklarında reklamını yatırıyor. Soru soruyormuş gibi. Çok acemice bile diyemiyeceğim.
Yani bu kadar basitçe bu işi yapmaları firma için bence kötü bir tanıtım. Bunun farkında değiller mi acaba? Bu firmanın reklam ya da tanıtım müdürü kimse işine derhal son verirdim. Hani reklamcılık filan okumadım ama bu şekil daha itici oluyorlar. Ben mesela İngiltere merkezli bir firma ile çalışıyorum. Netten araştırıp kendim buldum. Reklam ile değil. Ama bir kere bile şikayetim olmadı. Kotasyon alamıyorum ya da spreadleri çok açıyorlar ya da paramı çekemedim vs. Tamamen resmi bir kuruluş. Bana soran olduğunda rahatlıkla tavsiye ediyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım çünkü.
Firmalar iyi tanıtım yapmak istiyorlarsa gerçekten sağlam olmalılar. Kendiliğinden ünleri yayılır zaten..
Kötü firmalar ancak böyle ucuz numaralara başvururlar.. Gerçekten çok saçma ya :thumbdown:
İyi tatiller.. :one:
https://twitter.com/uzayagidecemben/...606458368?s=20
Bu videoyu izledim. Hayattan koptum.. Bu ölümden de beter birsey.. Bundan daha kötü birsey olabilir mi ya.. Allahim.. Ama şimdi kendime geldim.. Buraya yazıyorum fx den kazandigim paralar ile yatirimlar yapip 8-10-20 kaç tane olursa gücüm yettigince yetimhaneden kiz çocuğu evlat edinicem ömrüm boyunca.. Hepsini yetiştirip geleceğe hazirlicam.. Kizlardan oluşan bir sevgi ordusu kurucam. Bu kötülük karşısında savaşmaz isem ben de ben beğilim..
Buraya son yazimdır.. Hepinize bol kazanclar.. Sevgiler..
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
ABD Tapering, Enflasyon, Faiz...
Atları da vururlar, altınları da...
https://i.hizliresim.com/syzel95.png
İşlem grafiği
Kapanış en güzel yerden
1750den short kapattık, reverse sinyali verdi ama Cuma gece gece ne pozisyna gireceğim.
Nasıl olsa göstere göstere kaldırıp kaldırıp vuruyorlar.
Korkuta korkuta alıyorlar.
5-30-90 dakikalık sistemimiz Jackpot makinesi gibi para veriyor.
https://i.hizliresim.com/n1rnnq2.png
Saat 15-15:30 5 dakikalık barları sat dedi 1559 ortalama ile ONS sattık. Stop kendisi
Uzun bir ardan sonra tekrar merhaba..:hi:
Fx pozisyonlarımı kapatıp paramı çektim ve vioba aktardım.. Endekste işlem yapmayı düşünüyordum ama altın daha mantıklı geldi. Vioba geçmemin sebebi swaplar. Ve tabi ani iğne atımları. Risk her zaman var ve ben hesabımın patlamasını istemiyorum.. Bir gece uyurken.
Şu an viopta 2022 şubat vade de kısa pozisyon açtım. Geçen seferki bir gecelik dibi tekrar görmesini bekliyorum. 1670 ler.. Maliyetim sanırım 1759.
Spotta 1789 lara kadar bir yükseliş bekliyorum.. Belki cuma tdi verisiyle alırlar. Ve hatta 1850 leri de bekliyorum.. Çıktıkça pozisyon eklicem.. Ama abartmadan.. 2022 vadesinde açtığım için çıkış sıkıntı değil. İlla ki 1670 ler görülecek diye düşünüyorum.
Çok fazla yazmıcam. Pozisyonlarım kapandığında ya da ilaveler yaptığımda yazarım..
Daha relax işlemlere döndüm. İş yüküm arttı bu yüzden fazla takip edemiyorum da..
Sevgiler ve bol kazançlar herkese :yes:
Şu an 1755 :shh:
Maliyet 1759 ----- Hedef 1700 :kalp:
Bunu yazmasam olmazdı:):):)
Ne çok kalp oldu:)
Bu güzel gider..
https://youtu.be/zLMYcqBmiX8
Merhaba Dore,
Geçen hafta forexde kapalı devre emirlerle 1760 satış 1732 reverse, dün de 1769 üstünden tekrar reverse oldum. Stop 1776-1778
1800 üstüne kadar hareketler bence satış fırsatı (gündem konuları Uzakdoğu askeri hareketler ve Çin firmalarının batakları nedeniyle iğneler ne güzel stop patlatıyor)
Batı borsalarında Biden iktidarsızlığı, Macron mızıkçılığı, İngiliz Lojistik armadasının çöküşü, Merkel vedasıyla bir istim kaybı var.
Ama çaresizce borsaları yine yeniden yükseltecekler.
Piyasalar ucuz parayla doymayan obez bir canavar yarattı. Bakınız Bitcoin ve türevleri. Dogecoin bence filmi bile yapılır.
Ben inşaatçıyım.
201X yıllarda pıtrak gibi Emlakkonut inşaatları İstanbulu doldururken "Gün gelecek bu kadar betonu yiyebilecek misiniz? bakalım" derdim. Şimdi de aynını diyorum. Market temel gıda fiyatları daha da inanılmaz noktalara gelince...
Osman Gazi köprüsüne 13 milyar dolar odedik diye 2 milyar dolara kimse almaz ki...
Altın da yenmez.
Hedefim 1430-1425.
Ve mutlaka Altına küfrettirecek rakamı da gösterecekler.
"Merkez Bankamızı külçe külçe altın doldurduk" diyenleri de altın kusturacaklar.
Bitcoin 49500 üzeri short. Stop 49888
OBOya dikkat
51000 üstü stoplu short açmaya devam ederim.
29500 senenin dibi orada duruyor.
https://i.hizliresim.com/infv3lb.png
Eğer altnda büyük bir düşüş yaşanacaksa 1400 ler gibi şahsen öncesinde 1850 leri görmesi ihtimal dahilinde. Ve ben ikinci short pozisyonumu bu seviyeden açıp ortalamayla 1700 hedefini bekleyebilirim..
Bol kazançlar herkese:hi:
Aaaa birde tabi muhabbete başlamadan önce bir Selam verilir. Direk yazmışım.
Merhaba:)
Ve hoşçakalın. Şimdilik..
Aynı zamanda bist 30 vadeli endeksin 1480 altına inmesini bekliyorum.. Grafiği çok güzel.
1555 hedefli uzun pozisyon açıcam.. Aslında 12.ay vadede açsam daha iyi olacak.
Beni almadan giderse çok üzülürüm :(
Şimdi bu 1555 civarı çok önemli bir hedef. Tepe ile dip arasındaki %50 fibo seviyesi. Ama ondan da ötesi bantlar ve fibonacci ile hesapladığım özel bir hedef. Yani bu hedefi yapmaması gibi bir durum yok aslında. Ülkemizde bir felaket yaşanmadığı sürece tabi.