Sayfa 163/243 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Dowu beklemekteyim satış için. 35500 üzerine atmasını.

Minik kankam dün bir söz söyledi bana.. "Suyun yüzeyine cikmak istemiyorum aşağısı cok guzel." Benim duygularıma tercüman olan bir söz..
    Bu yaz dalmayı öğrendi ve aynı benim gibi bir dalış tutkunu olup çıktı..Sınırlarını öyle bir zorluyor ki şaşırıp kaldım. 6 yaşında kendisi.

Benim enerjim bitti tükendi. Suya girdiğim anda aksama kadar cikmayanlardanim. Ona yetişemedim. Daliyor yine dalıyor yine dalıyor.. Nefesim yetmedi resmen..

Cocuklar olmasa hayat çok renksiz olurdu.. Iyi ki varlar.. Allahin insanlara hediyesi.. Minikler..

Masmavi kalpler..

Dowu sattim 35440 dan. 35200 kar al hedefim.. Her 100 puanda satislarima ekleme yapicam.. Ve pozisyonlarimi kar al hedefinden kapanana kadar erkenden kapatmicam. Bu sefer biraz dinlenmek istiyorum.

Bol kazançlar herkese..

Bu hatunun ne zaman gösterisi olsa bir felaket yaşanıyor ve sürekli gelirini bağışlıyor. Filmi de gösterime girdiğinde pandemi başlamıştı.. Güme gitti.. Hatirliyorum. Bir türlü nasip olmuyor yeteneğinin meyvesini yemek. (ACABA). Çok kaba saba görünüyor fakat kalbi yumuşacık. Ve de gercekten akıllı biri.. Storylerinde de açıklamış zaten. İstediğim şey zengin olmak değil faydalı bir insan olmak..

Başlarda önyargiliydim bende ama tanıdıkça çok sevdim..

https://www.instagram.com/p/CShJvfpq...dium=copy_link

Bir Fx firması var. Sürekli yeni üyeler ile gelip Fx başlıklarında reklamını yatırıyor. Soru soruyormuş gibi. Çok acemice bile diyemiyeceğim.

Yani bu kadar basitçe bu işi yapmaları firma için bence kötü bir tanıtım. Bunun farkında değiller mi acaba? Bu firmanın reklam ya da tanıtım müdürü kimse işine derhal son verirdim. Hani reklamcılık filan okumadım ama bu şekil daha itici oluyorlar. Ben mesela İngiltere merkezli bir firma ile çalışıyorum. Netten araştırıp kendim buldum. Reklam ile değil. Ama bir kere bile şikayetim olmadı. Kotasyon alamıyorum ya da spreadleri çok açıyorlar ya da paramı çekemedim vs. Tamamen resmi bir kuruluş. Bana soran olduğunda rahatlıkla tavsiye ediyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım çünkü.

Firmalar iyi tanıtım yapmak istiyorlarsa gerçekten sağlam olmalılar. Kendiliğinden ünleri yayılır zaten..

Kötü firmalar ancak böyle ucuz numaralara başvururlar.. Gerçekten çok saçma ya
    İyi tatiller..

https://twitter.com/uzayagidecemben/...606458368?s=20

Bu videoyu izledim. Hayattan koptum.. Bu ölümden de beter birsey.. Bundan daha kötü birsey olabilir mi ya.. Allahim.. Ama şimdi kendime geldim.. Buraya yazıyorum fx den kazandigim paralar ile yatirimlar yapip 8-10-20 kaç tane olursa gücüm yettigince yetimhaneden kiz çocuğu evlat edinicem ömrüm boyunca.. Hepsini yetiştirip geleceğe hazirlicam.. Kizlardan oluşan bir sevgi ordusu kurucam. Bu kötülük karşısında savaşmaz isem ben de ben beğilim..

Buraya son yazimdır.. Hepinize bol kazanclar.. Sevgiler..

7. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
    ABD Tapering, Enflasyon, Faiz...
    Atları da vururlar, altınları da...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. İşlem grafiği
    Kapanış en güzel yerden
    1750den short kapattık, reverse sinyali verdi ama Cuma gece gece ne pozisyna gireceğim.
    Nasıl olsa göstere göstere kaldırıp kaldırıp vuruyorlar.
    Korkuta korkuta alıyorlar.
    5-30-90 dakikalık sistemimiz Jackpot makinesi gibi para veriyor.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 163/243 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •