cemaşta hazırlık var önümüzdeki hafta daha iyi olcak bilginize YTD
Printable View
cemaşta hazırlık var önümüzdeki hafta daha iyi olcak bilginize YTD
sanko portföyümde keza yarın ve önümüzdeki hafta güzel olacaklardan YTD
Ostim ve rheag beklenti nedir? Bntas bilanço,borçluluk falan iyi de diğerlerinde neden hareket bekliyorsunuz acaba?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
celik çomak hocam doğtaş ve yataş beklendiniz nedir. yorumlar mısın. teşekkür
Hocam bu rheag milleti bezdirmiş. İçi çok boş şirket vs diyorlar. Siz neye göre kopacak falan diyorsunuz? Yanlış anlamayın nolur öğrenmek için soruyorum. Saygılarımla. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam OZGYO nun sırası zamanı gelmedi mi?
Durdo kar iyi gelecek.. 20 üzerigider gibi
Hocam TKFEN stop seviyesini kırdı akşam kapanışa yakın 13.23 altı işlem görüyorsa stop olalım mı?
Teşekkür ederim.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Zor günler geçirdim doğru artık bu borsadaki küçük mevlayi yatırım amaçlı değerlendirmeye çalışıyorum. Ama belki de Yaradan kısmetimizi dar kılmış olabilir. Zorunlu olarak sabredelim artık. İnşallah ileriki zamanda yardımlarınızı bekliyoruz hocam. Bize bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Arasıra bizi bilginizle yönlendirmenizi rica ediyorum.
Hocam musait zamanınızda METUR-DMSAS bakarmısınız teşekkür ederim
Sayın celik comak müsait seniz Link lütfen..
Hocam ardyz ve kront?
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın çelik comak doaş bakabilırmısınız şimdıdn tşk ler
https://www.paraborsa.net/i/tekfen-h...rim-8-05-2020/ bunların verdiği hedef fiyatın üstünde öngörüm var YTD SADECE SABIR
Sn. Celik hocam, bir haftadır negatif ayrışmamış olmamiz ve dünya borsaları koyu yeşilken bizim eksi kapatmamız pek iyi olmadı. Teb in satışları birçok kağıt ve tahtayı bozdu . Hem bunu hemde aygaz ve tekfen i yorumlar misiniz ....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endexste halen yukarı yönde hareketin gercekleşeceğini düşünüyorum sistemde bozulma yok endexs halen all posizyonunda ytd
Hocam TKFEN için beklediğiniz bir beklenti var mı? Yukarı yönlü çok hantal ama aşağıya iniş daha agresif hareketleri var. 14.28 maliyete gelseydi benim için yeterdi. Belki daha küçük ama temeli iyi olan bir hisse olsaydı güzel olurdu. Doğru anlarda bizi uyarıp doğru kanallara yönlendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler hocam.
Hocam Affınıza sığınarak mesajı bulamadım .nereye bakmam gerektiğini bilmiyorum.
Ecılc,Eczyt,Deva haftalık hisse başlığına uygun hisse paylaşımlarım,celik comak ve cinali üstadların bu hisselerle ilgili değerlendirmesi mümkünse..
zoren ) bu hafta takibe alıyorum ostim ) devam ihlgm) takip devam bankalardan vakbn ) takibe devam YTD
diğer hisselerimizi tutmaya devam karda olanlar veya kardan memnun olanlar gerekeni yapsın boll kazançlar
Merhaba, Ozgyo dan vazgeçip, Dzgyo mi geçtiniz yoksa harf düşmesi mi oldu [emoji6][emoji4]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam gsdho takibe devam ediyor musunuz ?