Sayfa 164/1043 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Endexste halen yukarı yönde hareketin gercekleşeceğini düşünüyorum sistemde bozulma yok endexs halen all posizyonunda ytd

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Endexste halen yukarı yönde hareketin gercekleşeceğini düşünüyorum sistemde bozulma yok endexs halen all posizyonunda ytd
    Inşallah, yurt dışı bukadar iyiyken . Dünya borsalarından negatif ayrışmamış pek iyi değil. Tekrar toparlaniriz. Tabiki fed ,imf veya başka bir yerle swap anlaşması yapariz .

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by a.teke61 Yazıyı Oku
    sayın çelik comak doaş bakabilırmısınız şimdıdn tşk ler
    haftaya buradan dönecektir burada ayı tuzağı var boğalar kazanır otomotiz sektörü haberleri ve beklentileri devam etmekteytd

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    haftaya buradan dönecektir burada ayı tuzağı var boğalar kazanır otomotiz sektörü haberleri ve beklentileri devam etmekteytd
    Araç ile gelişme beklentisi varki . Geçen hafta karsan da iyi alım oldu , cuma günü ise goody de alım oldu . Bu hafta lastik ler iyi olur inşallah..

5.  Alıntı Originally Posted by gumus2929 Yazıyı Oku
    Hocam ardyz ve kront?

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ARDYZ para girişi cok olan bir hisse bir yerden posizyonunuzu kapatmak en iyisi bu cıkışlara ve inişlere kalp dayanmaz
    KRONT ise halen yolu var 45.50 civarları 20.20 altına gelmedikce yön yukarı YTD

6.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    araç ile gelişme beklentisi varki . Geçen hafta karsan da iyi alım oldu , cuma günü ise goody de alım oldu . Bu hafta lastik ler iyi olur inşallah..

Sm-a720f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    lastikleri yuvarlamaya devam

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    lastikleri yuvarlamaya devam
    [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]

8. Hocam TKFEN için beklediğiniz bir beklenti var mı? Yukarı yönlü çok hantal ama aşağıya iniş daha agresif hareketleri var. 14.28 maliyete gelseydi benim için yeterdi. Belki daha küçük ama temeli iyi olan bir hisse olsaydı güzel olurdu. Doğru anlarda bizi uyarıp doğru kanallara yönlendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler hocam.

Sayfa 164/1043 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •