-
Endexste halen yukarı yönde hareketin gercekleşeceğini düşünüyorum sistemde bozulma yok endexs halen all posizyonunda ytd
-

Originally Posted by
celik comak
Endexste halen yukarı yönde hareketin gercekleşeceğini düşünüyorum sistemde bozulma yok endexs halen all posizyonunda ytd
Inşallah, yurt dışı bukadar iyiyken . Dünya borsalarından negatif ayrışmamış pek iyi değil. Tekrar toparlaniriz. Tabiki fed ,imf veya başka bir yerle swap anlaşması yapariz .
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
a.teke61
sayın çelik comak doaş bakabilırmısınız şimdıdn tşk ler
haftaya buradan dönecektir burada ayı tuzağı var boğalar kazanır otomotiz sektörü haberleri ve beklentileri devam etmekteytd
-

Originally Posted by
celik comak
haftaya buradan dönecektir burada ayı tuzağı var boğalar kazanır otomotiz sektörü haberleri ve beklentileri devam etmekteytd
Araç ile gelişme beklentisi varki . Geçen hafta karsan da iyi alım oldu , cuma günü ise goody de alım oldu . Bu hafta lastik ler iyi olur inşallah..
-
-

Originally Posted by
mebes
araç ile gelişme beklentisi varki . Geçen hafta karsan da iyi alım oldu , cuma günü ise goody de alım oldu . Bu hafta lastik ler iyi olur inşallah..
Sm-a720f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
lastikleri yuvarlamaya devam
-

Originally Posted by
celik comak
lastikleri yuvarlamaya devam

[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]
-
Hocam TKFEN için beklediğiniz bir beklenti var mı? Yukarı yönlü çok hantal ama aşağıya iniş daha agresif hareketleri var. 14.28 maliyete gelseydi benim için yeterdi. Belki daha küçük ama temeli iyi olan bir hisse olsaydı güzel olurdu. Doğru anlarda bizi uyarıp doğru kanallara yönlendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler hocam.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri