Euro 10 ken gel hepsini bozup fon alalim demistim
Endekste o zaman 115 lerdeydi
Cifte kar edecektik
Yoook olmaaaz
Batircan dedi
Kendi batirdi beni
Euro 10 ken gel hepsini bozup fon alalim demistim
Endekste o zaman 115 lerdeydi
Cifte kar edecektik
Yoook olmaaaz
Batircan dedi
Kendi batirdi beni
Karar su sekildeki 5 yil dussede kalksada elimizden artanla fon almaya devam edecegiz
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özlü, mutasyonlu virüsün aşı ile sağlanan bağışıklıktan ve hastalığı geçirenlerde oluşan bağışıklıktan kurtulabildiğinin gözlemlendiğini söyledi. Mutasyonlu virüsün daha ağır semptomlar gösterdiğini belirten Prof. Dr. Özlü, "Özellikle şu anda bütün dünyada mutasyona uğramış virüsle ilgili bir endişe var. Gerek İngiltere, Güney Afrika, gerekse Brezilya'da izole edilen varyantlar yeni virüsün daha hızlı yayıldığını gösteriyor. Son zamanlarda özellikle bunun yanında daha ağır hastalıklara neden olduğu ve daha ölümcül seyrettiği yönünde de bilgiler gelmeye başladı. Nitekim İngiltere'deki ölüm sayıları 100 bini geçti. Güney Afrika'da gençlerde de hastalığın görüldüğü ve hatta çocukların da hastalığa yakalandıkları yönünde. Hatta hastalığın daha ağır semptomlar gösterdiği yönünde gözlemler yapıldı. Biz genellikle bu virüsün çocuklarda çok görülmediği, görülse dahi az semptomatik şekilde hafif atlatıldığını biliyorduk. Ama bunun da değiştiğini görüyoruz" diye konuştu.
Myfinans pasam degiskenlerde stopaj kalkmismiydi unutmuslarmiydi geri getirmeyi oylemiydi
Üstadım altın dibe cok yakın sen daha iyibilirsin ama buradan hareketlenebilir gibi duruyor. Ben buralardan alıyorum .YTD...
Riski kisa vade olursa var ustadim
Soyleki
Bir erken secim haberi
Bir yaptirim haberi vs ile bist 110 lara gelebilir
100 k dan fazla iceri girerim
Ama uzun vade bakinca
Orn tcd
Yillik yuzde yuzu garantilemis gibi
Son bes yilda bir suru kriz oldu ama verilere gore yillik yuzde yuzu yapmis yani
Bu acidan?
Arkadaş bu virüs milleti bu kadar akıllımı?Ne zeki yaratıkmış yahu.
Kovid-19 virüsünün bu kadar fazla mutasyon biriktirmesinin endişe yarattığını söyleyen Prof. Dr. Midilli, "Virüslerin normalde ayda bir kere değişime (mutasyona) uğramasının bekleriz. Yılda toplam 24, bilemediniz 30 tane mutasyon biriktirmesi bekleniyordu. Ama şu son zamanda karşımıza çıkan bu üç varyantta, neredeyse bir yılda biriktirecek kadar mutasyon var ve bunların biz atalarını (aşama aşama geçmişini) görmüyoruz. Virüs evrimleşmesini epey ilerlettikten sonra karşımıza çıkmış durumda" dedi.
https://www.cnnturk.com/turkiye/ucun...enuz-cok-erken
üstadim tcd bazi seneleri bos gecmis gorunuyor, buna ne dersiniz? onumuzdeki seneler boyle bir sey olmaz diyebilir miyiz? yani %100 her yil garanti diyemeyiz gibi duruyor.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...774f03fcd45cfb
https://www.resimupload.org/images/2...04/Capture.jpg
ayrica gozunu seveyim üstadim virus yok demeyin, sizin gibi biri neden boyle seyler dusunuyor anlamiyorum vallahi :) cevremde dolayli yoldan en az 5 tanidik korona'dan oldu bu yil. yogun bakim uniteleri de dolu millet nefes alamiyor bir sey degil asi karsitlari cesaret bulup baslayacak simdi bill gates gelip cip takacak diye :)
üstad şöyle
telegram'ın gerçekten riski yok.
ayarlar sekmesinden, isim soyisim (-ki hiç yazmak zorunda değilsiniz) komple kapanıyor, tel no kapanıyor, avatar vs. kapanıyor.
yüklerken, kişilerinizle eşleştirmeyin, baya MIRC gibi takilirsiniz.
focabeyi derinlik goruyor, aninda yolluyor :) daha ne olsun :):)
Harika teşekkürler üstadım.
Yani iki senedir kanıtlanmış %100 başarı var diyoruz.
peki üstadım,
Bu süreçte endekse (aynı zaman aralıklarında) 100K koysa idik, ne olurdu?
Yani endekse göre ne kadar fark yarattı TCD buna bakmak lazım.
Not: endeksin %100 gitmediği aşikar elbette :) :)