Artan

74,80 10 17:55
22,22 10 17:55
27,72 10 17:55
56,10 10 17:56
159,70 9.99 17:47
Artan Hisseler

Azalan

178,30 -9.99 17:55
13,18 -9.97 17:55
27,94 -9.75 17:56
29,20 -9.37 17:56
3,04 -8.71 17:56
Azalan Hisseler

Ýþlem

14.893.591.635,30 17:56
11.139.831.619,25 17:56
8.565.796.951,65 17:56
8.138.801.837,22 17:56
7.519.827.229,00 17:56
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Yatýrým Fonlarýna, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakýþý-3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Demirören Haber Ajansý'na (DHA) açýklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özlü, mutasyonlu virüsün aþý ile saðlanan baðýþýklýktan ve hastalýðý geçirenlerde oluþan baðýþýklýktan kurtulabildiðinin gözlemlendiðini söyledi. Mutasyonlu virüsün daha aðýr semptomlar gösterdiðini belirten Prof. Dr. Özlü, "Özellikle þu anda bütün dünyada mutasyona uðramýþ virüsle ilgili bir endiþe var. Gerek Ýngiltere, Güney Afrika, gerekse Brezilya'da izole edilen varyantlar yeni virüsün daha hýzlý yayýldýðýný gösteriyor. Son zamanlarda özellikle bunun yanýnda daha aðýr hastalýklara neden olduðu ve daha ölümcül seyrettiði yönünde de bilgiler gelmeye baþladý. Nitekim Ýngiltere'deki ölüm sayýlarý 100 bini geçti. Güney Afrika'da gençlerde de hastalýðýn görüldüðü ve hatta çocuklarýn da hastalýða yakalandýklarý yönünde. Hatta hastalýðýn daha aðýr semptomlar gösterdiði yönünde gözlemler yapýldý. Biz genellikle bu virüsün çocuklarda çok görülmediði, görülse dahi az semptomatik þekilde hafif atlatýldýðýný biliyorduk. Ama bunun da deðiþtiðini görüyoruz" diye konuþtu.
    Yolda devrilerek olen insanlar neden artik yok
    Eslerden birbirine nasil bulasmiyor
    Bana bu iki sorunun cvbini verebilecek varmi

2.  Alýntý Originally Posted by Webster Yazýyý Oku
    Yolda devrilerek olen insanlar neden artik yok
    Eslerden birbirine nasil bulasmiyor
    Bana bu iki sorunun cvbini verebilecek varmi
    Bilmem ki
    Týp kökenli biri açýklar belki.

3. üstadim tcd bazi seneleri bos gecmis gorunuyor, buna ne dersiniz? onumuzdeki seneler boyle bir sey olmaz diyebilir miyiz? yani %100 her yil garanti diyemeyiz gibi duruyor.

https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...774f03fcd45cfb

ayrica gozunu seveyim üstadim virus yok demeyin, sizin gibi biri neden boyle seyler dusunuyor anlamiyorum vallahi cevremde dolayli yoldan en az 5 tanidik korona'dan oldu bu yil. yogun bakim uniteleri de dolu millet nefes alamiyor bir sey degil asi karsitlari cesaret bulup baslayacak simdi bill gates gelip cip takacak diye

4.  Alýntý Originally Posted by Fuat Soylu Yazýyý Oku
    üstadim tcd bazi seneleri bos gecmis gorunuyor, buna ne dersiniz? onumuzdeki seneler boyle bir sey olmaz diyebilir miyiz? yani %100 her yil garanti diyemeyiz gibi duruyor.

https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...774f03fcd45cfb

ayrica gozunu seveyim üstadim virus yok demeyin, sizin gibi biri neden boyle seyler dusunuyor anlamiyorum vallahi cevremde dolayli yoldan en az 5 tanidik korona'dan oldu bu yil. yogun bakim uniteleri de dolu millet nefes alamiyor bir sey degil asi karsitlari cesaret bulup baslayacak simdi bill gates gelip cip takacak diye
    TCD'yi 2019 Mayýsýndan sonra deðerlendirmeye alýn, çünkü o zaman strateji deðiþtirdi.
    Öncesi bambaþka bir fon ve yönetimdi.
    Yani öncesi ölçü olamaz.

5.  Alýntý Originally Posted by myfinans Yazýyý Oku
    TCD'yi 2019 Mayýsýndan sonra deðerlendirmeye alýn, çünkü o zaman strateji deðiþtirdi.
    Öncesi bambaþka bir fon ve yönetimdi.
    Yani öncesi ölçü olamaz.
    Harika teþekkürler üstadým.
    Yani iki senedir kanýtlanmýþ %100 baþarý var diyoruz.

peki üstadým,

Bu süreçte endekse (ayný zaman aralýklarýnda) 100K koysa idik, ne olurdu?

Yani endekse göre ne kadar fark yarattý TCD buna bakmak lazým.

Not: endeksin %100 gitmediði aþikar elbette

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •