Analez temam, bi oyunun döndüğünü ayu hislerim hisseder.
size bi tavsiye, kimse poz. unu yazmasın bi süre daha elinizi belli etmeyin.
iyi akşamlar
Printable View
Buna inanıp kafa yorma hocam boş ver...
1539 dan beridir short yalan dolan..onca karizmasını da mahvetti..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gcm tahta da gördüm ya Pegasus misali ne yapacakları daha belli olmaz..
Ne desek boş..
Bu firma asla zarar etmez bilginize..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yön çok net
Temel ile teknik birleşince muhteşem oluyormuş bu arada. Dün biraz temel bilgiler okudum. Faydasını gördüm. Her ikisine de hakim olan kaybetmez..
İyi akşamlar:wave:
Normalde vadeli piyasada belirli bir kişi %20 den fazla pozisyon edinemiyor diye kural vardı diye hatırlıyorum belki yanılıyorum ya da o kural kalktı.
Sağlıklı piyasada karşılıklı denge olması lazım. Monopoly, oligopoly hiç bir pazarda tercih edilmez.
ne bilirsen bil nasıl yaparsan yap hepsi tamam olsa dahi ya eksi gap gelir ya ertı gap gelir yine terste kalırsın hiç biri olmadı ya ucak haberi gelir veya gemi haberi gelir yine terste kalısrsın kazandıkların gider dönersin başa bu döbgü döner durur..
kaybetmezmişşş burdakilerin cogunlugu bu işin uzmanı piri olmuş yinede kazanmak zordur.
Yanılmıyorum 28 den alıp 85 E sürdükleri hareketi diyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiminle yatağa girdiğimi ben bilirim
Katılıyorum destek kırılmadı mï eksi gap direnç mi kirilmiyor artı gap daha once de konuştukSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu gcm surekli aynı şeyleri tekrarlıyor bazı zamanlarda fırsat bulunca endeksteki aşırı cıkışlarda hep arkasından gcm cıkıyor gecmiştede denk geldim..
bunlar işi kumara dokmuş
Aşağı demi...
Hiç birşeye yansımaz iken..
İyi kıvırdılar bence. Evet yön net..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu adamlar gün ici elimizi bal gibi görüyorlar birilerinin görme ayrıcalıgı var başka turlu boyle şeylerin olması zor diye düşünüyorum
Allah yaşatmasın sonra ki vadeye atınca asıl hareketini bana orada yaptı..
Sevindim tanık olan biri var biz zarar ettik sen kar ettin..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürekli viopta tek yöne ısrarlı işlem olmaz..
Bunu ben çok sağlam tecrübe ettim
O yüzden kons şahsı bana çok yapmacık ve altı boş geliyor..
O değilde millet dediğimize de inanmaya başladı ilk başta ona inananlar bile [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
169900 kırılacakki sat versin mumkunu mumkunatı yok bu kadar agrasiflikten sonra
Robot 10 kontrat testte. Fena gitmiyor ama daha çok geliştirmem gerekiyor tahminim 2 aya biter.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
180 bin den de kavurma şansı verecek gençlere pala...
bugün böle bi his uyandı ilham geldi diyelim
180 bini görürse 130 bin hedefli şort açacam
hayırlı işler bol kavurmalar
Herkes hedef artırıyor var mı artıran
1710,50 - 1713 aralığı döşedik yine re-short mayınlar.. ✔
Birazı anca çalışmış.. )
AB Türk çeliğine vergi uyguladı diye haber vardı, biz de AB ve Güney Kore çeliğine soruşturma başlatmışız.
Sektörün içindekiler bu işde kim karlı daha iyi bilebilir.
Internetten bakınca son 3-4 ayda HRC fiyatı roketlemiş.
Citi ve BOA orada satıp buradan alarak hedge ediyor olabilir.
https://i.hizliresim.com/u9qq1k.jpg
Çok sık yazmıyorum
Perşembe ve cuma kademeli şhort açmıştım
Artık düşüş başlıyor gibi idi
Yinede çoşkulu satış görmediğim den yoğurdu üfleyerek yeme gibi kademeli işlem yapıyordum
Sabah niyetim yazdığım rakamları baz alarak poz kapamak ve duruma göre sonra karar vermek idi
Rakamlara yaklaşırken ekranda değildim.
Sonra stoplos uygulamada geç kaldık
İşin içine duygu girince sakat.
Sonuç
Elde ettiğim karlar gitti
Üste de zarar yazdık
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde teknik temel hiçbirşeye inanmayan, her türlü kaybedeceğimizi düşünen ve buna rağmen burda işlem yapan (mantığa gel) arkadaşlar.. Allah izin verirse bir sene sonra burada fx sanal cüzdanımı paylaşıcam.. Aralık 2021 gibi..
Özen gösterilerek, emek verilerek kazanmanın mümkün olduğunu kanıtlıcam..
Hoşçakalın:)
haftalık grafikteki formasyonu çalıştıracaksa pala 180 ilk durak ikinci durak 207 olmuş olur
https://i.hizliresim.com/hjsejy.png
Bugünkü hareket şekli
Yukarı yeni bir dalga daha başlıyor gibi
Fakat
İlk 5 kurum alan satan durumu fiyati hiç destekler gibi değil
Kasım ayında özellikle berat albayrak olayından sonra
Net alımlar oldu
O nedenle bugünkü hareket kafamda soru işareti meydana getirdi.
Merak eden belki olur
Kasım başı iki hafta
İlk 5 kurum bazında alan satan farkını buraya koyuyorum.
Kasım başı durum
2 Kasım 86
3 Kasım. 238
4 Kasım. 27
5 Kasım 153
6 Kasım. 207
9 Kasım. 35
10 Kasım 290
11 Kasım 536
12 Kasım. 388
13 Kasım. 200
ben fazla yazmam
eski mesjlarıma bak 147 lerde 157 lerde kavurma yaparken etmeyin eylemeyin yazdıydım..171 de şort açmıştım baya taşıdım cuma kapadım bugün işlem yapma fırsatım olmadı
ama bu hareket yarın belli eder kendini....kolay olan benim için şort açmak burdan ama açmıyacam izlemedeyim.....
aslında yazmanın da anlamı yokta burda,maksat muhabbet olsun bide sevdiğim birkaç arkadaşım var 2007 den beri burdayım...
bende dahil düşüş bekliyorduk pala düşüş oyle olmaz boyle olur dedi tum ezberleri bozdu..hala düşüş bekleyen varmı yarına
Normal olan bu hareketin yukarı devamı gelmesi
Geçen hafta boyunca piyasa zayıftı.
Bugün güzel toparladı
Fakat
Yarın akşam zirve üstü kapanış görmeden
Yukarı döndük diyemem.