Sayfa 94/1004 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Haklı yada haksız fark etmez.
    Engelle.
    Ben engelledim.
    Senin için hiç önemli olmayacak biliyorum ama alıntı yapmaya devam edersen itişip kakışma okumamak için seni de engellerim.
    Bu topiğin değer yüksek; kendi topiği olanda ,kendine topik açtıranda ,
    topiği olanlardan çok yazanda gelip burada itişiyor.
    Topiği keçiboynuzuna döndürmesek ve faydalansak.
    haklısın.. ama bu kişi malesef sıra zincir halinde manasız şeyleri durmadan gün boyu yazıyor.. aslında yönetimden herhalde herkes rica etmiştir ama nedense saçma şeyleri yazmaya devam ediyor.. işlem yapan birisi bu kadar sık yazamaz.. yeri geliyor bir sayfa baştan sona bunun yazıları ile dolu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bugün poz. kapatılmamış, bilakis taze jeton atılmış, çok enteresan... buralardan kim long açar ki, oyunagelen abi sen mi açıyon
    Hamdım Piştim Yandım

3. Rsi senin dünyan kardeşim..kendi yazdıklarım dışında ve sorulanı çürütmek dışında bir kere bile indikatör paylasmadim ekstra..
    Elinde robot varsa sat alayım..
    Ya da abonelik varsa kayıt olalım
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    saçmalıyorsun.. kendi zavallı dünyanda debelen dur rsi diye filan sayıkla.. oysa daha büyük bir dünya var..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yemiyor abi beni endekste vadeli de geniste muallakta bıraktı açıkçası..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün poz. kapatılmamış, bilakis taze jeton atılmış, çok enteresan... buralardan kim long açar ki, oyunagelen abi sen mi açıyon

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün poz. kapatılmamış, bilakis taze jeton atılmış, çok enteresan... buralardan kim long açar ki, oyunagelen abi sen mi açıyon
    sayın Bozkurt belkim de cort cu toplamaya devam ediyor olmasın.
    ABKA yı da beklyoz. bişey yazmıyo...

bu teknik vardır yoktur muhabbetide ammada uzadı. topikten iyice soğutmaya başladı. ben anlamıyorum teknikten benim tarzım farklı de geç. teknik yoktur diyen kim varsa anlamıyorki öyle söylüyor anlasa zaten demiyecek. bizde burada olayı teknik olarak değerlendirip yazıyoruz. ee.. nasıl olacak şimdi? istersen bugün yorumları bi karşılaştır. tantanaya hiç gerek yok halep ordaysa arşın burda. suyun üstüne yazmıyoruz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Saniyelik işlem mi yapıyoruz kardeşim..
    Bu da ayrı bir kamllik..
    Kardeş bir robot bir dakikalık ta bile tonlarca komisyon odetiyorsa sana o iş çöp..
    Her bar da al sat mı yapacağım..ulen kac gündür longum ..karla da kapattık vs..zatrn aheste kıçı kırık 4 kontrat neyini kovalayayim
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    haklısın.. ama bu kişi malesef sıra zincir halinde manasız şeyleri durmadan gün boyu yazıyor.. aslında yönetimden herhalde herkes rica etmiştir ama nedense saçma şeyleri yazmaya devam ediyor.. işlem yapan birisi bu kadar sık yazamaz.. yeri geliyor bir sayfa baştan sona bunun yazıları ile dolu..

8.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    sayın Bozkurt belkim de cort cu toplamaya devam ediyor olmasın.
    ABKA yı da beklyoz. bişey yazmıyo...
    Çok garip, kim şort açtı ki, herkes kapattı, bikaç kişi dışında... Bugün kasanın erimasi lazımdı, tam tersi olmuş
    kesin bi numara dönüyor,
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 94/1004 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •