Kısavadede düzeltmeler gelebilir kastettiğim o değil ;)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kısavadede düzeltmeler gelebilir kastettiğim o değil ;)
Aralik vade 17 tane bende shortladim. Makasi duzeltse 18 adet daha shortluyacagim
https://i.hizliresim.com/hvh4xdr.jpg
Dolares ve pezzos... Cızzz... Burada long pompasına american shit sıkışabilir... Mucks...
Eski nick ne sizin..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı kişiler coronaya inanmam diyor ya .
Benim mason arkadaş 2019 sonundan beri sokağa çıkmıyor hala evde hala .
Buna ne diyorsunuz hani bunlar çıkarttı deniyor ya bazı aşı karşıtları o sebeple söylemek istedim
Adamlar ufak düşüşlerde bile ne alsak neye saldırsak diye arastiriyorlar. Fırsat olarak görüyor ve gereğini yapıyorlar. Faiz kararı günü karar ani ve sonrasını analiz ediniz
Palanın makasın dan dolayı bugün siftah yapamadık, lönkcülerin 500 puanını viob ayusu yiyor şuan
puanda yannuş anlaşılma olmasın, eski paraynan kast
Makas -5 puan,
Kim yalan söylüyor, VIOP mu Spot mu ? :)
güniçi .. tahtalar tıkandı, daha yukarı yapmaya niyeti varsa, önce bi aşağı vuracak- adettendir.. dökülmeye hazır olanlar dökülsün diye, orada bana bi fırsat verecek.. yok, aşağı gidicem diyorsa, ilk hamlede bi yukarı deneme hissiyatı verecektir yine, ama o noktada fazla marjı yok, ağır malı yüklenmesi gerekebilir, yani yukarı fake pek ganyan vermiyor.. o yüzden aşağ oynamayı tercih edicem
ayrıca vade sonu.. bütün bu gürültü, bu boğa anırtısından maksat poz değişimini yukarı fiyattan yapmaktan ibaret olabilir, dün 180 bin taşıdı, bugün kalanı bu saate kadar taşımıştır, yani poz taşıma bitti.. yarın vade sonu günü her iki yöne de manke, ama bugün öğleden sonra satış ihtimalinin ganyanı daha yüksek
Hergun ayni seyi yapiyor makasi sifirliyor saat 14.30 dan sonra alimlar ile birlikte yeniden makasi 300 400 e getiriyor
Aksam pazarinda %1 lik bir ucuzluk olursa degme keyfimize
ozellikle akbank aksam pazari ucuzlugu olacak gibi olmaz ise zaten pozisyonu kapatirim buyuk ihtimalle
Kemal dayunuza kızıyonuz buva diye. Adam ayunun hası çıktı bak corta 300 pivan yazdı bile - ki basarı var gibi daha.
Benden inatla poz yok 1 kasıma kadar dinlenmeye aldum dayu.
Eksiiiiiiii kaparrrrrrrr bebeklerim
Ne kadan da ele vermelik bir borsa :)
Ben seni acayip merak ediyorum başkan arkadaşların ortamın filan baya değişik. Bizim kendimiz de çocuklar da Anadolu çomarı mal sığır gibi insanlarız afedersin hiç birimizin bi olayı yok.
Ulam odtu ye girdik herkes capoeira diyor go diyor yok bilmem eşli dans bilmemne.
Orada da kağıt oynadık iyi mi :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsa Demiray mı hocam? SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
masonlar çıkarttıysa ve masonlar yokmuş gibi davranıyor olsaydı, ne kadar da belli olurdu öyle deil mi ?
salgının en başında dendi ki, tarihte hiç bir pandemi 2 yıldan uzun sürmedi, ve o iki yılın dolmasına sadece haftalar kaldı.. o yüzden biz klasik yöntem üzerinden gidelim- kimin işine yaradı ??
-big tech kazandı, olağanüstü kazandı.. kişi başı online veri tüketimi- vakit geçirme olağanüstü arttı, sadece google- facebook gibiler değil, "getir" tarzı startuplar hep milyar dolarlık oldu .. newyork borsasının corona rallisinde kazandığı market cap hemen hemen tamamen sadece faang beşlisine ait..
-big pharma kazandı, acaip kazandı, fayzer sadece biontek aşısından sadece bu sene 30 milyar dolar net kar yazdı.. o yüzden big pharma paralı neferleri olan tıp profları bütün gündemi domine etti, aykırı her ses anında bilim-dışı ilan edildi
-big finance kazandı, çok kazandı, kapanmalar yüzünden devletler bütün milletin cebine para koymak zorunda kaldı, hem bütçe açıkları hem kamu borçluluğu tarihte emsali görülmemiş seviyelere yükseldi- 2 cihan harbi hariç- devletler küresel finansa iyice gebe kaldı.. küresel finans kapital, üstüste 2-3 tane treasury ihalesine girmese, abd devlet harcamaları tıkanır ve çok kısa sürede kaos çıkar, amerikada iç savaş çıkar, millet birbirini yer.. trump boşu boşuna tvitırdan yasaklanmadı, çünkü onun temsil ettiği klasik sermaye gücü bu senaryoya muhalifti, seçim hilesiyle gönderdiler
bundan sonraki gidişat ufukta gözüküyor -ahali üzerinde olağanüstü devlet kontrolü, aşı pasaportu- hes kodu vs, nakit para gibi kayıt dışı işler tamamen yasak ve bütün finans tamamen big-finance kontrolü altında, metaverse vs matrix tarzı sanal dünya, hiç bir şeye sahip olma ve mutlu ol, senin sahip olmadıklarına sahibi olan big brothers için çalış, o ne diyorsa onu yap ve mutlu ol
Na bugün altın, gümüş için son fırsat...
bende marmaralıyım ama hiç mason dostum olmadı:(neden acaba anadolu çomarıyım diyemi:(
Beybaba geldiysen 3 kere tahtaya vur...
Çok düz bakan kaybeder... Piyasayı bir de tersten okuyun derim... İnanın silkineceksiniz...
cuma bıst 1470 iken yazılmıştı.
8 aylık sıkışma ve 5 li tepe aşılmış...ve üzerinde stabilasyon var..,PALA vade kapanışını mevcut trendin uç noktasında yapmayı sever.ama şu da var ki; tüm göstergelerde AŞIRI ALIM VAR...PALA,trentte aşırı alımı takmayabilir de.
burada sıkıntı vade değişiminde oluşacak 3.000 puanlık gap.bu dolmadan (60 gün içinde) rallinin devam ettiğini son 3-5 yılda görmedim.
tekrar bir senaryo kurdum..bakalım herifin planı ne.
2 haftadır long/flat gidiyorum.
ve planlamamda bu unsurlar önemli.
yakın vade spot durumu
https://i.hizliresim.com/89mcn37.jpg
Dow 5.1.3.4 realizasyonuna hazırlanıyor. Kaç puan olduğunu yazmıştım daha önce.
Dow önce to the moon yapacak...40k... Bu sırada gümüş altın da uçacak... Ondan sonra şu olur bu olur diyemem ama önce bunlar olacak...
kimlik hikayesi milletin hızını kesmemiş ki döviz büfelerini kapattırmaya çalışıyorlar şimdi de :)
happy hour bu sefer biraz fazla uzadı.... uzun bir çubuk gelir şeyde 9.50 üstünde.. 9.70'lere doğru hızlıca...
gönül rahatlığıyla dolar şortlayacağımız günler gelir mi ki? ya da ne zaman gelir?
:wu:
Ben daha fazla dayanamıycam şahit abi, kaşıntımı tutamıyorum.
1626 şort