Sayfa 163/1003 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. İsa Demiray mı hocam?
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben seni acayip merak ediyorum başkan arkadaşların ortamın filan baya değişik. Bizim kendimiz de çocuklar da Anadolu çomarı mal sığır gibi insanlarız afedersin hiç birimizin bi olayı yok.

Ulam odtu ye girdik herkes capoeira diyor go diyor yok bilmem eşli dans bilmemne.

Orada da kağıt oynadık iyi mi

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bazı kişiler coronaya inanmam diyor ya .

Benim mason arkadaş 2019 sonundan beri sokağa çıkmıyor hala evde hala .

Buna ne diyorsunuz hani bunlar çıkarttı deniyor ya bazı aşı karşıtları o sebeple söylemek istedim
    masonlar çıkarttıysa ve masonlar yokmuş gibi davranıyor olsaydı, ne kadar da belli olurdu öyle deil mi ?

salgının en başında dendi ki, tarihte hiç bir pandemi 2 yıldan uzun sürmedi, ve o iki yılın dolmasına sadece haftalar kaldı.. o yüzden biz klasik yöntem üzerinden gidelim- kimin işine yaradı ??

-big tech kazandı, olağanüstü kazandı.. kişi başı online veri tüketimi- vakit geçirme olağanüstü arttı, sadece google- facebook gibiler değil, "getir" tarzı startuplar hep milyar dolarlık oldu .. newyork borsasının corona rallisinde kazandığı market cap hemen hemen tamamen sadece faang beşlisine ait..

-big pharma kazandı, acaip kazandı, fayzer sadece biontek aşısından sadece bu sene 30 milyar dolar net kar yazdı.. o yüzden big pharma paralı neferleri olan tıp profları bütün gündemi domine etti, aykırı her ses anında bilim-dışı ilan edildi

-big finance kazandı, çok kazandı, kapanmalar yüzünden devletler bütün milletin cebine para koymak zorunda kaldı, hem bütçe açıkları hem kamu borçluluğu tarihte emsali görülmemiş seviyelere yükseldi- 2 cihan harbi hariç- devletler küresel finansa iyice gebe kaldı.. küresel finans kapital, üstüste 2-3 tane treasury ihalesine girmese, abd devlet harcamaları tıkanır ve çok kısa sürede kaos çıkar, amerikada iç savaş çıkar, millet birbirini yer.. trump boşu boşuna tvitırdan yasaklanmadı, çünkü onun temsil ettiği klasik sermaye gücü bu senaryoya muhalifti, seçim hilesiyle gönderdiler

bundan sonraki gidişat ufukta gözüküyor -ahali üzerinde olağanüstü devlet kontrolü, aşı pasaportu- hes kodu vs, nakit para gibi kayıt dışı işler tamamen yasak ve bütün finans tamamen big-finance kontrolü altında, metaverse vs matrix tarzı sanal dünya, hiç bir şeye sahip olma ve mutlu ol, senin sahip olmadıklarına sahibi olan big brothers için çalış, o ne diyorsa onu yap ve mutlu ol

3. Na bugün altın, gümüş için son fırsat...

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Ekim Vadelilerde vade sonu Ayin 28 i degilmi ?

Vade sonu yarın pozisyonunuzu ayarlayın diye ziraat yatırım mesaj attı.

bende marmaralıyım ama hiç mason dostum olmadıneden acaba anadolu çomarıyım diyemi

6. Beybaba geldiysen 3 kere tahtaya vur...

7. Çok düz bakan kaybeder... Piyasayı bir de tersten okuyun derim... İnanın silkineceksiniz...

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    vob: 1634 kuvvetli dirençtir.
    Sayın ABKA aralık vadeye geçtiğinde bu değer destek midir.
    Yoksa başka yorum mu gerekir. Malum aralık vade 165xxx den işlem görüyor

Sayfa 163/1003 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •