https://www.youtube.com/watch?v=AzGIvDzwF7Y
Printable View
Bozkurt yok mu?..gelseydi kavga etmeyin pala para daðýtýyor derdi..:oleyo:
Hangi yaptýklarý vatana ihanet deðil ki
Tarým mý? Tarým ülkesini bile bile bitirdiler. Buðday üreticisi küstü, hayvancýlýk kalmadý, þimdi zeytinleri yok etmeye karar verdiler.
Saðlýk mý? Yandaþa para kazandýrýp yüzde alacaz diye kurduklarý þehir hastanelerinin onlarca yýl biz ödeyeceðiz.
Ulaþtýrma mý? Yandaþa para kazandýrýp yüzde alacaz diye maliyetinin 10 katýna yaptýklarý köprüleri tünelleri havaalanlarýný onlarca yýl biz ödeyeceðiz.
Eðitim mi? Yurtlarý þeriatçýlara býraktýlar, eðitimi imam düzeyine indirdiler, bilimi yok ettiler. Matematik fen dallarýnda nal topluyoruz dünyada.
Demokrasi mi? Kuzey kore ve Rusya'dan halliceyiz þimdilik ama trend o ki onlarý iki üç yýlda geçeriz.
Ekonomi mi? Dini bir argüman uðruna ekonomiyi feda ettiler. 128 milyar dolar gitti bunlar hala olmayan dolarý satýyor. Enflasyon %125 emekliye %8 zam yapýyorlar.
Hak Hukuk zaten kalmadý.
halbuki hata arasan siyasette hepsininde hatalý taraflarý var akp chp mhpyi zaten partiden saymýyorum vs.
mesele bu deðil.
mesele tek adam rejimi ile ülkenin yönetilemeyeceði bariz belli oldu.
eeee amariga nasýl yönetiyor
adamlarda kemikleþmiþ sistem var . para herþeyi yönetiyor vs vs
ama burda keyfi yönetiyor.
yani bunu anlayamayacaksanýz zaten konuþmanýn anlamý yok noktayý koy gitsin
diðer problem tr de. adam diðer partilere oy vermeyi dini ile çeliþkiye düþmek istemediði için
neden çünkü bu zamana kadar böyle kutuplaþmýþ. ayrýþtýrýp bölmüþler
tonla psikolojik vaka var bur anlatsam sayfa yetmez
az biraz gerçekten hakkaniyetle bakan tarafsýz bakan zaten net görüyor herþeyi.
kavga etmen guzumm derdi...
Nerden satacaz rakamý verin :) en tepe neresi :)
Bu sýkýntýlar geçiciligi epey bir süre geçti gibi. Gececilik bir sene olur iki sene olur.. özellikle 2015 ten beri kafasý basanlar tam hakir görülmeye baþlandý. Hele bir de muhalifse hiç þansý yok. Bizim devletin sýkýntýsý dinlememek, görmezden gelmek, gelmeyince biter demek. Olmuyor öyle.
Yoksa dünya nin coðrafi olarak en güzel ülkesini terkedip , soðuk iklimlerde yabancý ellerde niye yaþamak istesin. Daha dün istiklal i kapattýlar kadýnlar gününde kadýnlar yurumesin diye[emoji1]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mesele doktor vs deðil
17 yaþýndaki çocuk bile büyüyünce kaçacam diyorsa sýkntý büyüktür ülkede
aldýðýn para ile insan gibi yaþayamýyorsan millet patlamaya hazýr bombaya dönmüþse
ister doktor ol ister temizlikçi
huzur olmatýktan sonda para ün þöhret mutululuk vermez.
meselenin kökünde bu var.
kavgayý kapatýyorum ve dün dediðim yer gelirse 2334 þortlanmaya baþlanýrmý ??diyorum saygýlar....
NEYSE YAHU...
RUS borsasý hala açýlmamýþ.Sadece alým yapmak için açýlacaktý:)
Bu nasýl olabilir ki?.Satan yoksa alým nasýl olur.
geçen yýllarda dizi dizi yapýsal reform yapmýþtýk deðil mi?
yapmýþ mýydýk. yapmýþtýk.
ne diyorsun sen þimdi yahu gulcihan, yapmýþsak yapmýþýz n'olmuþ yani , ne demek istiyorsun yani
dax ikinci kez ayý piayasasýna girdi çýktý
Eski Kemal Sunal filmlerinde bazen bir Godfather, bundan sonra benden habesiz kimse racon kesmeyecek tamam mý lan derdi.
Ben de o kadar iþ ile nasýl uðraþacak diye düþünürdüm. Esasen düzgün sistem olunca herkes kendi alanýnda düzgün iþ yapýnca lidere iþ götürmeden bir þekilde iþler halloyor muhtemelen. Gelen iþlerde de yazý tura atsan fark etmiyor genelde iki ucu b.klu deðnek oluyor.
Bence her iþi kendi belirlemek isteyen biri bu iþleri asla tam yapamaz ve eline yüzüne bulaþtýrýr, yeni biri gelir racon koyar.
TV'de bakýyorum baþarýlý iþ adamlarý genelde çok bilen deðil çok dinleyen ve iþleri genelde bilenlere havale eden alçak gönüllü kiþiler.
yarýn dýþiþleri bakanlarý bir araya gelecek
bence ateþkes çýkmaz
ama pala bu fýrsatý köküne kadar kullanýr
30 aralýkta 1,52 dolar olan endeksimiz 1,40 dolara düþtü...
maðmaya doðru gidiyoruz dur bakalým...
geçen gün 231 civarý þortladýk 235 gösterdi iblis..
acele yok.. ortada sevinecek hiç bir haberde yok!
tam olarak dediðin gibi abi..
aklýn yolu bir.
ben senle neden iyi anlaþýyorum. bilmiyorum hangi partiye oy verdin onuda bilmiyorum belkide akp dir. ama iyi anlaþýyoruz
iþte yukarýdaki bahsettiðin nedenlerden dolayý anlaþýyoruz. herkesin böyle olmasý durumunda ülkede huzur olur.
jack ma. kýsa bir hayat hikayesi.
mutlaka izlemeyen izlesin
https://www.youtube.com/watch?v=VWy23XjSvCY
Ülkemizin en seçkin üniversitesindeki öðrencilerin düþtüðü durum yürek sýzlatýcý.
En iyi ve zeki beyinler dýþarýya gidiyor. Sonumuz çok kötü olacak.
Beceriksiz, zeka seviyesi sýnýrlý afedersiniz ama gerizekalý bir yönetime mahkum olmuþuz ve bu sarmalýn içinde yok olup gideceðiz.
endeks seviyesi için dolarý da göz önüne alýn. grafcýlar
þimdilik durum böyle...
https://i.hizliresim.com/804w8q9.jpg
Zelenski'nin lideri olduðu parti önermiþ...anladýlar abd ve avrupa'nýn traþ olduðunu...
Ukrayna'da iktidar partisi, yeni güvenlik garantörlüðü anlaþmasý önerdi
KÝEV (AA) - Ukrayna’da iktidardaki Halkýn Hizmetkarý Partisi, Türkiye ve ABD’nin
de garantör olduðu yeni güvenlik anlaþmasý önerisini gündeme getirdi.
Partinin sosyal medya hesabýndan yapýlan açýklamada, Rusya'nýn sözde Donetsk ve
Luhansk Halk Cumhuriyetlerinin baðýmsýzlýðý ve "Rusya’nýn Kýrým’ý iþgali"ni tanýma
talebi olduðu anýmsatýlarak, bunun yapýlmayacaðýný ancak bu topraklardaki insanlarýn
yaþamýnýn, egemen Ukrayna devleti sýnýrlarý içinde nasýl düzenleneceðine
karar verilmesi gerektiði kaydedildi.
NATO’nun gelecekteki 15 yýlda Ukrayna’yý kabul etmeye hazýr olmadýðýný açýkça belirttiði
hatýrlatýlan açýklamada, ittifakýn savaþ konusunda bile Ukrayna’ya destek
vermediði vurgulandý.
Bu süreçte Budapeþte Memorandumu'ndan farklý olarak Ukrayna’ya tam güvenlik saðlayabilecek
bir anlaþma yapýlmasý önerilen açýklamada, bu anlaþmayla güvenliðin
garantörü olan devletlerin de somut siyasi, ekonomik ve askeri adýmlar atmasý gerektiðine
dikkati çekildi.
Açýklamada, "Bu garantör ülkeler ABD, Türkiye, Ukrayna'nýn komþu ülkeleri olabilir.
Rusya'nýn da Ukrayna devletini tanýdýðýný yasal olarak düzenlemesi ve devletimizi
tehdit etmeyeceðini garanti etmesi gerekiyor." ifadeleri kullanýldý.
-AA-
abd traþsa niye garantör olsun istiyor; bizi zaten geç... biz kimiz ki ukraynanýn baðýmsýzlýðýna rusyaya karþý garantör olacaz, etimiz ne budumuz ne elinde binlerce nükleer bomba olan rusyaya karþý... kendimize yað buðday bulamýyoruz daha, millet markette birbirini eziyor 5 litre yað için... kime nereye garantör oluyoruz... çok isterlerse imzalanýr da, iþ aksiyona gelirse bizden bir hayýr beklemesinler...
putin parça parça iþgal edecek ukraynayý, belli ki koymuþ kafaya... bugun donbas yarýn odesa akabinde kiev derken... 3-5 seneye ukrayna filan kalmaz... onu engellesin istiyor abd'den... ABD desteðiyle Dinyeper'in batýsýný kurtarýrlarsa iyidir þu saatten sonra...
bunu abd de istemez. bu durum kýsmi olarak Rusyanýn zaferi olabilir bu durumda. Putin ülkede yine güçlenir. sýrasýyla da polonya, moldova, baltýklar vs iþgal eder.
abd bu savaþýn uzamasýnýn putinin zayýflamasýný istiyor. Ukrayna'dan böyle bir hamle gelirse ABD ortalýðý karýþtýracak yeni eylemlere girer.
Bu güçlü halimize daha birde ABD acaz ama mazot bitiyo izlenimi var :(
Bu Zelinski bizi iyi reklam yaptý, Türkiye neresi diye haritaya bakan çok olmuþtur.
Miçotakis, "Buradaki paradoks ne üretim kapasitesinin ne de doðal gaz tedarik zincirlerinin mevcut krizden etkilenmiþ olmasýdýr. Bu, nicelikle ilgili bir sorunumuz olmadýðý, fiyatlarla ilgili bir sorunumuz olduðu anlamýna gelmektedir." ifadelerini kullandý.
Miço reis doðru sorularý sormaya baþlamýþ. Acil çözüm talep etmiþ. Savaþ çýktýysa çýktý, gaz da üretim ve tedarik etkilenmiyorsa fiyatlar niye uçuyor diye soruyor?!? Daha dün yazdým, avrupa bize benzemez. Çat çut zam yapamazsýn, ülkeyi yakarlar diye... miço'da durumun farkýnda, ülke tutuþmadan kendi tutuþmuþ...
"Dünya'nýn beka sorunu, büyük bir faþiste had bildiriyoruz" gibi kahramanlýk hikayelerini petrolün varili kaç dolar oluncaya kadar satabilecekler bakalým?..
fýþkýye fýþkartma pompalari ne durumda bozkurt dayý,arýza çikabülü mü cikamayabülü mü ?
sapla samaný birbirine karýþtýrmayalým ,ülken iþgal altýnda olur veya büyük bir doðal afet yaþanýr
Gideni yadýrgarsýn , ama bu kötü yönetimin ve bunun sonucu oluþan ekonomik tablonun ,pek çok alanda yozlaþmanýn sorumlusu olmayan birisine niye gidiyorsun deme hakkýn yoktur
Vagona shortcu mu topluyor acaba
short ilave yaptým...
ortalama 2290 a geldi...
yaz kýzým...
fýþkýrtma sensörüne baktin mi Bozkurt,düzgün sensörize ediyomu :)
Kaç cent olur bilmiyorum ama Nisan sonuna 3000 e dogru gider bu. Günlük short dusenmeyenleri uzun vade sortlarin canýný yakar..Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendisi geçen sene sattýðý malý döviz arttý abi bunlar ithal deyip geçen senenin 3 katýna sattýðýnda vatan haini deðil,
Kendisi geçen sene sattýðý malý döviz arttý abi bunlar ithal geliyo deyip 4 katýna sattýðýnda vatan haini deðil,
Lan oðlum bilgi ve zeka günümüzün en deðerli þeyi adamlarýn hakkýný verin bunlarýn hakký bu mu denildiðinde vatan haini...
Çünkü ülkemde ahlak eksiliyor. Riya ve takiyye arttýkça