30 aralıkta 1,52 dolar olan endeksimiz 1,40 dolara düştü...
mağmaya doğru gidiyoruz dur bakalım...
30 aralıkta 1,52 dolar olan endeksimiz 1,40 dolara düştü...
mağmaya doğru gidiyoruz dur bakalım...
geçen gün 231 civarı şortladık 235 gösterdi iblis..
acele yok.. ortada sevinecek hiç bir haberde yok!
tam olarak dediğin gibi abi..
aklın yolu bir.
ben senle neden iyi anlaşıyorum. bilmiyorum hangi partiye oy verdin onuda bilmiyorum belkide akp dir. ama iyi anlaşıyoruz
işte yukarıdaki bahsettiğin nedenlerden dolayı anlaşıyoruz. herkesin böyle olması durumunda ülkede huzur olur.
jack ma. kısa bir hayat hikayesi.
mutlaka izlemeyen izlesin
https://www.youtube.com/watch?v=VWy23XjSvCY
Ülkemizin en seçkin üniversitesindeki öğrencilerin düştüğü durum yürek sızlatıcı.
En iyi ve zeki beyinler dışarıya gidiyor. Sonumuz çok kötü olacak.
Beceriksiz, zeka seviyesi sınırlı afedersiniz ama gerizekalı bir yönetime mahkum olmuşuz ve bu sarmalın içinde yok olup gideceğiz.
endeks seviyesi için doları da göz önüne alın. grafcılar
Zelenski'nin lideri olduğu parti önermiş...anladılar abd ve avrupa'nın traş olduğunu...
Ukrayna'da iktidar partisi, yeni güvenlik garantörlüğü anlaşması önerdi
KİEV (AA) - Ukrayna’da iktidardaki Halkın Hizmetkarı Partisi, Türkiye ve ABD’nin
de garantör olduğu yeni güvenlik anlaşması önerisini gündeme getirdi.
Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Rusya'nın sözde Donetsk ve
Luhansk Halk Cumhuriyetlerinin bağımsızlığı ve "Rusya’nın Kırım’ı işgali"ni tanıma
talebi olduğu anımsatılarak, bunun yapılmayacağını ancak bu topraklardaki insanların
yaşamının, egemen Ukrayna devleti sınırları içinde nasıl düzenleneceğine
karar verilmesi gerektiği kaydedildi.
NATO’nun gelecekteki 15 yılda Ukrayna’yı kabul etmeye hazır olmadığını açıkça belirttiği
hatırlatılan açıklamada, ittifakın savaş konusunda bile Ukrayna’ya destek
vermediği vurgulandı.
Bu süreçte Budapeşte Memorandumu'ndan farklı olarak Ukrayna’ya tam güvenlik sağlayabilecek
bir anlaşma yapılması önerilen açıklamada, bu anlaşmayla güvenliğin
garantörü olan devletlerin de somut siyasi, ekonomik ve askeri adımlar atması gerektiğine
dikkati çekildi.
Açıklamada, "Bu garantör ülkeler ABD, Türkiye, Ukrayna'nın komşu ülkeleri olabilir.
Rusya'nın da Ukrayna devletini tanıdığını yasal olarak düzenlemesi ve devletimizi
tehdit etmeyeceğini garanti etmesi gerekiyor." ifadeleri kullanıldı.
-AA-
Yer İmleri