Sayfa 163/1007 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop XL

1. 30 aralıkta 1,52 dolar olan endeksimiz 1,40 dolara düştü...

mağmaya doğru gidiyoruz dur bakalım...

geçen gün 231 civarı şortladık 235 gösterdi iblis..
    acele yok.. ortada sevinecek hiç bir haberde yok!

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eski Kemal Sunal filmlerinde bazen bir Godfather, bundan sonra benden habesiz kimse racon kesmeyecek tamam mı lan derdi.

Ben de o kadar iş ile nasıl uğraşacak diye düşünürdüm. Esasen düzgün sistem olunca herkes kendi alanında düzgün iş yapınca lidere iş götürmeden bir şekilde işler halloyor muhtemelen. Gelen işlerde de yazı tura atsan fark etmiyor genelde iki ucu b.klu değnek oluyor.

Bence her işi kendi belirlemek isteyen biri bu işleri asla tam yapamaz ve eline yüzüne bulaştırır, yeni biri gelir racon koyar.

TV'de bakıyorum başarılı iş adamları genelde çok bilen değil çok dinleyen ve işleri genelde bilenlere havale eden alçak gönüllü kişiler.
    tam olarak dediğin gibi abi..

aklın yolu bir.

ben senle neden iyi anlaşıyorum. bilmiyorum hangi partiye oy verdin onuda bilmiyorum belkide akp dir. ama iyi anlaşıyoruz

işte yukarıdaki bahsettiğin nedenlerden dolayı anlaşıyoruz. herkesin böyle olması durumunda ülkede huzur olur.

jack ma. kısa bir hayat hikayesi.

mutlaka izlemeyen izlesin

https://www.youtube.com/watch?v=VWy23XjSvCY

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    geçen gün 231 civarı şortladık 235 gösterdi iblis..
    acele yok.. ortada sevinecek hiç bir haberde yok!
    2334-2355 şort için iyi yer gözükmuyormu??

5. Ülkemizin en seçkin üniversitesindeki öğrencilerin düştüğü durum yürek sızlatıcı.
    En iyi ve zeki beyinler dışarıya gidiyor. Sonumuz çok kötü olacak.
    Beceriksiz, zeka seviyesi sınırlı afedersiniz ama gerizekalı bir yönetime mahkum olmuşuz ve bu sarmalın içinde yok olup gideceğiz.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku

6. endeks seviyesi için doları da göz önüne alın. grafcılar

7. şimdilik durum böyle...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Zelenski'nin lideri olduğu parti önermiş...anladılar abd ve avrupa'nın traş olduğunu...

Ukrayna'da iktidar partisi, yeni güvenlik garantörlüğü anlaşması önerdi

KİEV (AA) - Ukrayna’da iktidardaki Halkın Hizmetkarı Partisi, Türkiye ve ABD’nin
    de garantör olduğu yeni güvenlik anlaşması önerisini gündeme getirdi.
    Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Rusya'nın sözde Donetsk ve
    Luhansk Halk Cumhuriyetlerinin bağımsızlığı ve "Rusya’nın Kırım’ı işgali"ni tanıma
    talebi olduğu anımsatılarak, bunun yapılmayacağını ancak bu topraklardaki insanların
    yaşamının, egemen Ukrayna devleti sınırları içinde nasıl düzenleneceğine
    karar verilmesi gerektiği kaydedildi.
    NATO’nun gelecekteki 15 yılda Ukrayna’yı kabul etmeye hazır olmadığını açıkça belirttiği
    hatırlatılan açıklamada, ittifakın savaş konusunda bile Ukrayna’ya destek
    vermediği vurgulandı.
    Bu süreçte Budapeşte Memorandumu'ndan farklı olarak Ukrayna’ya tam güvenlik sağlayabilecek
    bir anlaşma yapılması önerilen açıklamada, bu anlaşmayla güvenliğin
    garantörü olan devletlerin de somut siyasi, ekonomik ve askeri adımlar atması gerektiğine
    dikkati çekildi.
    Açıklamada, "Bu garantör ülkeler ABD, Türkiye, Ukrayna'nın komşu ülkeleri olabilir.
    Rusya'nın da Ukrayna devletini tanıdığını yasal olarak düzenlemesi ve devletimizi
    tehdit etmeyeceğini garanti etmesi gerekiyor." ifadeleri kullanıldı.

-AA-

Sayfa 163/1007 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •