Hala bu siyasilere güven duymuyorum yahu ne bu ya.
Printable View
Hala bu siyasilere güven duymuyorum yahu ne bu ya.
Biri çok güzel yazmış.
Ergenekon, Balyoz davalarında delil üretiyorlardı.
Artık delil üretmeye bile gerek duymuyorlar.
Davayı izlemek için geleni, 18 yıl içeri atmak da sadece yeni Türkiye'de olur.
Herkesin farklılarını bir kenara bırakarak, faşist, cahil, faiz takıntılı, yobaz 2 partiyi devirmek için bir araya gelmesi lazım.
Alaatin Aktaş (dünya) :
Cumhuriyet tarihinde bir ilk daha... Hazine'nin ödeyeceği iç borç faizi, ilk kez anaparayı geçti.
Ödenecek iç borç tutarı dört ayda yüzde 13 artarken, faiz tutarındaki artış yüzde 119'u buldu.
Rus enerji devi Gazprom, ruble ile ödeme yapmadıkları gerekçesi ile Polonya ve Bulgaristan’a gaz sevkiyatını durdurdu.
Adalet Bakanı : Hakimler ve mahkemeler kimseden emir ve talimat almazlar,kimsenin tavsiye veya telkinine göre de karar vermezler. Anayasaya,kanuna ve hukuka uygun vicdani kanaatlerine göre karar verirler.
Adalet Bakanı : Türkiye bir hukuk devleti dir.
Hiç kimse kendini mahkeme veya hakim yerine koymamalıdır.İstediği gibi karar çıkmadığında mahkemeleri “Kurgulanmış mahkeme”, verilen kararları da “Talimatla verilmiş kararlar” olarak nitelemek, hakimlere ve yargıya açık bir hakarettir.
Adalet Bakanı : Görülmekte olan bir dava üzerinden yargıyı,hakim ve savcıları,hedef alanları,hakaret ve tehdit edenleri kınıyorum.
günaydınlar
Adalet Bakanı : Görülmekte olan bir dava üzerinden yargıyı,hakim ve savcıları,hedef alanları,hakaret ve tehdit edenleri kınıyorum.
---
Ben de seni kiniyorum.
İçişleri Bakanlığı: "Uşak Valisi Funda Kocabıyık geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirilmiştir.''
———— o ———-
Hüseyin Kocabıyık (Uşak valisinin eşi , eski AKP milletvekili ) : Bizimki de nasıl bir kader böyle! Tüm hayatımızda CHP’nin 1946’da yaptığı seçim hilesini tenkit ettik. 2019’da İstanbul’da bir benzerini biz yaptık.HayatımızboyuncaMenderes’i ipe çeken zalim hakim ve savcılara lanet okuduk; şimdi onların benzerleri vicdansız hükümler kuruyorlar.
Hüseyin Kocabıyık : Hukuk dışı kararların hakim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar. Bu karar sahipleri mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar aslında. Bu yıkıma dur diyecek otorite bellidir ve ondan imdat istiyoruz.
Hüseyin Kocabıyık : Yazdıklarımı kimse başka yerlere çekmesin. Ak parti kuruluş beyannamesi benim yazdıklarımın referansıdır. Biz bu partide fikirlerimizi her zaman özgürce söyledik ve söyleriz. Yazdıklarım ilkeseldir.
:he: Çıta, yüksele yüksele uzaya çıkıyor....
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Hızlı tren toplu taşıma aracı değildir.
Kaç zamandır merak ediyoryum..
Neden hâlâ bakan deniyor ?
Atanmışlara bağlı yapılar için doğrusu sekreterlik değil mi ?
Ulaştırma sekreterliği..
Türk-İş ' in araştırmasında, nisan ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 5 bin 323 lira, yoksulluk sınırı 17 bin 340 lira olarak hesaplandı.
Putin: The Donetsk and Luhansk Ppl's republics have the same right as Kosovo, without applying to the central authorities of Ukraine, to declare their sovereignty. Because the precedent has been set. Right?
Guterres: first of all Mr. President, UN does not recognize Kosovo.
Oturup sosis gibi bomba uretiyor dunyayi terorize etmek icin. At at bitmez ki.
3 aydir Mariupol'u vuruyor, sehirde tas ustunde tas kalmadi, teroristin bombasi bitmedi.
Gökten gelen işaret...:he: :he:
Ufak da birsey degil ki. Dunya topraginin 1/3'unu isgal etmisler. Kim ne zaman izin vermis buna acaba.
Meri antuonet gibi beyin yakan cevaplar akp de.
dalga da akp
kafa bulmada.
Çin de korona sonrası yeni kabus H3N8! İlk vaka tespit edildi, en belirgin semptom yüksek ateş
Eşzamanlı olarak bizde maskeler kaktı.
Nas var nass...
https://i.hizliresim.com/bmxaor6.jpg
Bakan haklı, toplu taşıma bu şekilde olur.:kahkah:
https://i.hizliresim.com/m86zegc.jpg
~ 100 Yıl öncesine kadar al bedava deseler, kimse yine almazdı Allahın belası yeri.:oleyo:
Şener Şen :)
https://www.haberankara.com/ankara/a...i-h194898.html
Rusya : Ukrayna'yı savunmakla Rusya'ya saldırmak arasındaki kırmızı çizgi kayboluyor.
Hmmmm. Batı ülkelerinin Ukrayna'yı savunması kabullenilmiş galiba.
Ali Babacan : Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır.
Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.
:he::he:
Muahahaha. Cok iyiymis. Calmayip degistirseydi kac sene yerdi ki? Z'ye mesela.
Para çok!.. Turist yok..
:kmk:
Moldova'da da patlamalar olmus. Aynen Donbas'taki gibi pro-Teroristler Ukraklar yapti diyor.
Bu krazeeeeee dunyanin icine etmeden gitmeyecek.
The war in Ukraine is set to cause the "largest commodity shock" since the 1970s, the World Bank has warned.
Commie'nin gazina Arabin petrolune bu kadar yuz verirseniz dunyanin gelecegi yer burasiydi.
Bu yilanlarin hepsinin basini kucukken kesmek lazimdi.
Globallesme geyigi ile palazlanmasina sebep oldular insanliga hicbir faydasi olmayan yilanlarin.
Erdoğan: "Bir zatla (Osman Kavala) ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu, Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. Bizler 5 milyon civarında fidan, ağaç dikerek bunu yaptık"
Erdoğan: "(Pençe Kilit Operasyonu) Kuzey Irak'ta şu anda yapmış olduğumuz harekatta 5 şehidimiz oldu ama 60 civarında teröristi etkisiz hale getirdik, öldürdük."