Sayfa 162/1195 İlkİlk ... 621121521601611621631641722122626621162 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

İçişleri Bakanlığı: "Uşak Valisi Funda Kocabıyık geçici görevle İçişleri Bakanlığı emrine görevlendirilmiştir.''

———— o ———-

Hüseyin Kocabıyık (Uşak valisinin eşi , eski AKP milletvekili ) : Bizimki de nasıl bir kader böyle! Tüm hayatımızda CHP’nin 1946’da yaptığı seçim hilesini tenkit ettik. 2019’da İstanbul’da bir benzerini biz yaptık.HayatımızboyuncaMenderes’i ipe çeken zalim hakim ve savcılara lanet okuduk; şimdi onların benzerleri vicdansız hükümler kuruyorlar.

Hüseyin Kocabıyık : Hukuk dışı kararların hakim ve savcıları bizi, hayatımızı adadığımız ne kadar kutsal değer varsa onları savunamaz hale getiriyorlar. Bu karar sahipleri mazide başardığımız her şeyi yıkıyorlar aslında. Bu yıkıma dur diyecek otorite bellidir ve ondan imdat istiyoruz.

Hüseyin Kocabıyık : Yazdıklarımı kimse başka yerlere çekmesin. Ak parti kuruluş beyannamesi benim yazdıklarımın referansıdır. Biz bu partide fikirlerimizi her zaman özgürce söyledik ve söyleriz. Yazdıklarım ilkeseldir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Çıta, yüksele yüksele uzaya çıkıyor....

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Hızlı tren toplu taşıma aracı değildir.
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Çıta, yüksele yüksele uzaya çıkıyor....

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Hızlı tren toplu taşıma aracı değildir.
    sanırım maske takmadan sıyırmak için yapılan bi açıklama uçakta toplu taşıma değildir
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım maske takmadan sıyırmak için yapılan bi açıklama uçakta toplu taşıma değildir
    Keşke maske olsa...
    Konu zam..
    Memento mori

5. Kaç zamandır merak ediyoryum..
    Neden hâlâ bakan deniyor ?
    Atanmışlara bağlı yapılar için doğrusu sekreterlik değil mi ?
    Ulaştırma sekreterliği..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Keşke maske olsa...
    Konu zam..
    ha .iktir
    o zaman ulaştırma bakanlığının işlettiği metro hatları konusunda fetva vermez inşallah
    bir halt olacağı yok.

Türk-İş ' in araştırmasında, nisan ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 5 bin 323 lira, yoksulluk sınırı 17 bin 340 lira olarak hesaplandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Putin: The Donetsk and Luhansk Ppl's republics have the same right as Kosovo, without applying to the central authorities of Ukraine, to declare their sovereignty. Because the precedent has been set. Right?

Guterres: first of all Mr. President, UN does not recognize Kosovo.

Sayfa 162/1195 İlkİlk ... 621121521601611621631641722122626621162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •