Borsa İstanbul grubu 2 milyar TL yardımı Afad’a bağışladığını açıkladı
Printable View
Borsa İstanbul grubu 2 milyar TL yardımı Afad’a bağışladığını açıkladı
Cengiz Holding / Mehmet Cengiz : 500 milyon tl yardımda bulunmuştuk 2,5 milyar TL daha yardımda bulunuyoruz . Biz milletimizin emrindeyiz ,milletimizle beraber bu durumu kısa sürede aşacağız
Türk Telekom 2 milyar TL bağışta bulunduğunu açıkladı
Zorlu Holding Türkiye Tek Yürek bağış kampanyasına 30 milyon TL bağış yaptıklarını açıkladı
Ahlatci holding 100 milyon TL bağışladıklarını açıkladı
Türkiye Etf %9,32
Viop akşam seansı %3 ile tavan oldu
Turkcell : 3,5 milyar TL bağış yapıyoruz
Halkbank : 7 milyar TL bağış yapıyoruz
Vakıfbank : 12 Milyar TL nakdi yardım yapıyoruz
Ziraat Bankası : Tek Yürek yardımlaşmasına 20 Milyar TL nakdi yardımda bulunuyoruz
zirat bayragı devraldı
Merkez Bankası 30 milyar TL yardımda bulunulduğunu açıkladı
Dünya bankasının şartlı bağışını bir şekilde paylaştırıp,bankaları üzerinden dağıtıyorlar ki bu devede kulak.
Ülke olarak 2 tirilyon (bana göre) öz sermayeden kayıp var. Milli gelir ile karıştırılmasın. Depremdeki kaybın 80 milyar olduğu söyleniyor. Bu kayıp ülke birikiminden .Gelirlerimizi firmaların durumu belirler ki deprem hiç birini etkilemedi.
Bir yerde gözüme çarpmıştı; salı günü 17 milyon para çıkışı ile borsayı kim /kimler 10 milyar zarara uğrattı diye soruyor idi. İşlemler iptal edilsin diyenler aslında bu asalak kan emiciler idi. Bu günkü duruma göre ,yarında önemli, belki de bu sülükler kökünden temizlenecek.
Paylaştığım bir çok video da bunu anlatmaya çalıştım gerçi. Ne kadar anlaşıldı bilemiyorum.
En manitık0isız bağış tmsf nin ve mb nin bağışıdır.
Arkadaşlar bu bağışlar nereye gidecek ....hiç düşündünüzmü.....????????????
Biste dava açalım 6-7 şubatta mağdur edilenler !!!!
Kim mağdur ? Depremi fırsat bilip açığa satıp alttan alırım hisselerimi çoğaltırım hayaliyle yaşayan ama SPK kararlarıyla terse gelen uyanıklar mı, depremi fırsata çevirmeye çalışan vampirler mi
İşlem yapmayan, yapamayan depremzeler mi
Pazartesi salı alım yapıp şu an kârda olanlar mı
Sosyal medya da analist geçinen fenomen arkadaşlar hâlâ yırtınmaya devam ediyor, bizim yatırımcı dostu dediklerimiz araştırılırsa epey bi satış yapmış anlaşılan, ben çogunun dna sını zaten biliyorum da, gariban ky özellikle yeni borsaya girenler bu maaşlıları tanımıyor malesef
İnşallah dava açarlarda pazartesi salı işlemlerini görürüz, elbette açamayacaklar, onlarda iyi biliyor dava açtıklarında ne işlem yaptıkşrının ortaya döküleceğini
Bağışlar havada uçuşuyor,yurt dışı hariç, yurt içindeki bağışlar dikkat çekiyor,en fazla zarar eden kamu kurumundakiler, yalaka medya ve sanatçıları,yandaş sektör vs,115 milyar tl toplanmış reklamları havada uçuşuyor,söyleniyorum yine her şiddetten beslenen,şimdide afetler buna eklendi,zaten zatın bizden önce yapılmış yıkılanlar diyor pişkince,ama hernedense yapı denetim binasına yöneliyorlar imha için yangından mal kaçırır gibi,üstelik bu bina yıkılmamış,yıkılırlen evraklar ortaya dağılıyor, halkın kurtulması lazım olan araç gereçlerin buraya neden gönderiliyor,bunu gören barolar birliği harekete geçiyor avukatlar devreye giriyor imhayı durdurup nöbet tutuyorlar,bunun üzerine iktidar savcı gönderiyor,savcılarda basıp gidiyor peşinden izine çıkarılıyor,insanın aklı duruyor donup kalıyor...korkunun ecele faydası yoktur hesap yakındır, adamınızı ne kadar kollasanız bile hep beraber cezalanacaksınız:rtfm:
Kahramanmaraş'ta yıkılan binalarla ilgili soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkarılan bir müteahhit, Marmaris açıklarında tekneyle yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandı.
:bravo::bravo::bravo:
https://twitter.com/dokuz8haber/stat...03486369636353
günaydınlar
DİKKATTT
ufak düşüşlerde bile devre kesmeye başladılar,,karanlık, pislik ellermi devreye giriyor yine, yeniden ?..
:bravo::bravo::bravo:
https://twitter.com/sayinbasin/statu...25845856235521
Eleman bizim yaşlarda,
dünn 50 milyar bağış yaptığını söylüyor ve ısrar ediyor.
https://twitter.com/kadinkadindirco/...21252015316994
Anladığım belirttiği eski parayla bu miktar (50.000 TL)
Bilinçlide olduğunu sanmıyorum, adamların bir şey yaptığı yok ancak sonrasında sosyal medya coştu.