Sayfa 164/1001 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1. Biste dava açalım 6-7 şubatta mağdur edilenler !!!!
    Kim mağdur ? Depremi fırsat bilip açığa satıp alttan alırım hisselerimi çoğaltırım hayaliyle yaşayan ama SPK kararlarıyla terse gelen uyanıklar mı, depremi fırsata çevirmeye çalışan vampirler mi
    İşlem yapmayan, yapamayan depremzeler mi
    Pazartesi salı alım yapıp şu an kârda olanlar mı

Sosyal medya da analist geçinen fenomen arkadaşlar hâlâ yırtınmaya devam ediyor, bizim yatırımcı dostu dediklerimiz araştırılırsa epey bi satış yapmış anlaşılan, ben çogunun dna sını zaten biliyorum da, gariban ky özellikle yeni borsaya girenler bu maaşlıları tanımıyor malesef
    İnşallah dava açarlarda pazartesi salı işlemlerini görürüz, elbette açamayacaklar, onlarda iyi biliyor dava açtıklarında ne işlem yaptıkşrının ortaya döküleceğini

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu bağışlar nereye gidecek ....hiç düşündünüzmü.....????????????
    Bosna,15 Temmuz nereye gittiyse oraya.

Menhattın???
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,924
    Bağışlar havada uçuşuyor,yurt dışı hariç, yurt içindeki bağışlar dikkat çekiyor,en fazla zarar eden kamu kurumundakiler, yalaka medya ve sanatçıları,yandaş sektör vs,115 milyar tl toplanmış reklamları havada uçuşuyor,söyleniyorum yine her şiddetten beslenen,şimdide afetler buna eklendi,zaten zatın bizden önce yapılmış yıkılanlar diyor pişkince,ama hernedense yapı denetim binasına yöneliyorlar imha için yangından mal kaçırır gibi,üstelik bu bina yıkılmamış,yıkılırlen evraklar ortaya dağılıyor, halkın kurtulması lazım olan araç gereçlerin buraya neden gönderiliyor,bunu gören barolar birliği harekete geçiyor avukatlar devreye giriyor imhayı durdurup nöbet tutuyorlar,bunun üzerine iktidar savcı gönderiyor,savcılarda basıp gidiyor peşinden izine çıkarılıyor,insanın aklı duruyor donup kalıyor...korkunun ecele faydası yoktur hesap yakındır, adamınızı ne kadar kollasanız bile hep beraber cezalanacaksınız

Kahramanmaraş'ta yıkılan binalarla ilgili soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkarılan bir müteahhit, Marmaris açıklarında tekneyle yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bağışlar havada uçuşuyor,yurt dışı hariç, yurt içindeki bağışlar dikkat çekiyor,en fazla zarar eden kamu kurumundakiler, yalaka medya ve sanatçıları,yandaş sektör vs,115 milyar tl toplanmış reklamları havada uçuşuyor,söyleniyorum yine her şiddetten beslenen,şimdide afetler buna eklendi,zaten zatın bizden önce yapılmış yıkılanlar diyor pişkince,ama hernedense yapı denetim binasına yöneliyorlar imha için yangından mal kaçırır gibi,üstelik bu bina yıkılmamış,yıkılırlen evraklar ortaya dağılıyor, halkın kurtulması lazım olan araç gereçlerin buraya neden gönderiliyor,bunu gören barolar birliği harekete geçiyor avukatlar devreye giriyor imhayı durdurup nöbet tutuyorlar,bunun üzerine iktidar savcı gönderiyor,savcılarda basıp gidiyor peşinden izine çıkarılıyor,insanın aklı duruyor donup kalıyor...korkunun ecele faydası yoktur hesap yakındır, adamınızı ne kadar kollasanız bile hep beraber cezalanacaksınız
    Yardım yapamadım diye üzülmeyin
    Kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı yardımlar sayesinde kişi başı ailede herkes 700 er tl civarı yardım yaptınız.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 164/1001 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •