Merak etmeyin yahu soyadı erdoğan olmayan biri tarafından yönetilmeyeceksiniz artık :) bu seçim son seçim. Kafayı yormayın pozisyonlanın ve para kazanın.
Printable View
Merak etmeyin yahu soyadı erdoğan olmayan biri tarafından yönetilmeyeceksiniz artık :) bu seçim son seçim. Kafayı yormayın pozisyonlanın ve para kazanın.
öyle mi dedim ben, forumda bi kaç cehapeli var, ahmakça yazılarla algı bozmayı vazife edinmişler, onlara dedim, isimleri bende saklı :plc:
ama işin ciddi yanını konuşacak olursak- borsada devlete ait 6-7 şirket var, onun dışındakiler özel sektör, yani tüsiad.. koç, sabancı, enka, alarko, tekfen vesaire en büyük şirketler tüsiada ait.. ama lafa bakarsan badem aşağı badem yukarı, ulan o yabancı takasını morgan stanley, blackrock falan mı zannediyosunuz, yabancı diye bi şey yok, patronların yurtdışında tuttuğu paralar var.. patronlar, para baronları, tuzu kurular kim ? silme cehape
her zaman trendi bunlar belirlerdi, hep yabancı kazanırdı, ilk defa bu sene yabancı düşükten kaptırdı, sonra x3 yaptı borsa.. çok bozuldular tabii, bay kemal patronlar adına konuşuyor
Limak Holding
Limak Holding 1976 yılında inşaat amacıyla kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat sektörüne ek olarak turizm, çimento, enerji, altyapı, havacılık, elektrik ve mekanik taahhüt, teknoloji ve yiyecek-içecek sektörlerinde de hizmet vermektedir. Vikipedi
Kuruluş tarihi: 1976
Genel merkezi: Hafta Sokak No:9 GOP, 06700, Ankara, Türkiye
Yan kuruluşları: Limak İnşaat, Limak Enerji, DAHA FAZLA
Kurucuları: Nihat Özdemir, Sezai Bacaksız
__________________________________________________ ___
TAMAMLANAN TÜM PROJELER
https://www.limak.com.tr/sektorler/i...n-tum-projeler
bence şimdilik dönüş işareti yok. erdemir bile kapanışa kadar boğa formasyonu yapmaya çalıştı.
son saat cartayı çekti.
olur arada. kafayı takmamak lazım :)
CHP NİN İKTİDAR YILLARI
*1923-1950 : Tek parti dönemi, CHP iktidarda.
*1961-1965 : İsmet İnönü başkanlığında 3 koalisyon hükümeti.
*1973-1974 : Bülent Ecevit başkanlığında CHP-MSP koalisyon hükümeti.
*1977-1978 : Bülent Ecevit başkanlığında iki küçük partiyle koalisyon
*1991 seçimi sonrası kurulan SHP-DYP koalisyonu, SHP-CHP birleşmesi sonrası CHP-DYP koalisyonu olarak devam etti.
Hepsi bu kadar!
Tek parti dönemini saymazsak, ki sayılması garip olur, CHP 1950 den buyana hiçbir zaman tek başına iktidar olamadı.
__________________________________________________ ______
Dikkat edersek,Bu şirket CHP nin koalisyon hükümetleri döneminde kurulmuş.
Okuduğunu da mı anlamiyorsun? CHP li var mı diyorum. Maltepe falan filan da zirvalamissin. Şu taraftarı oldugun Parti'nin şu ülkeye en büyük kotulugu ne oldu biliyor musun?
Paçozluğu bütün ülkeye virüs gibi yaydiniz. Bunu da gururla bir nişane gibi taşıyorsunuz. Ettiğin laflara bak laf çakmaya çalisman bile paçozca.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım Finans'daki yatırımcı moral bozdu, dün de hem spot hem viop satılmış, bugün de belki sattılar. Parası olan var ise alsın dediler hacim de düştü.
bugün spotta en fazla düşen kağıdım TURSG. %6 düşmüş. portföyde en az güvendiğim kağıtlardan biridir kendisi.
maliyetim 5,70 şu anki fiyat 10,70. nakitim olsa bunu bile alırım. spot en az 1 yıl taşımak kaydıyla.
misal burdan niye GUBRF gibi bir hikaye çıkmasın. hatta TURSG bir çok açıdan daha cazip.
Türk inşaat devi İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın inşaatını yapacak! Beklenmedik teklif
İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi. İspanya'nın Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nın restorasyonuyla ilgili ihaleyi kazanan Türk firması Limak İnşaat'a onay verdi.
__________________________________________________ _____________
Dün bu haber ile bu güzide şirketimize çamur atıldı.
Halbuki yurt dışında 10 larca projeye imza atmış.
İspanyollar aptal mı sizce?
Telefona bi baktım daha günlerden salıymış oysa ben cuma sanıyordum. Pala iki günde bir haftalık sopa atınca demek ki.
Gundi abi alacağın olsun bu arada. Insan moral vermeye falan gelir. Şuraya bir iki tank gifi atar.
Katirciliktan bu safhaya gelmesi de taktire şayan. Sanırım kamyonları da Mesut Yılmaz hatırı için çekmişti.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karanlık oda sonrası, BOFA 319 milyon
YF..13 milyon artı kapatmışlar
Suyun içinde kaldık yetiş ya gundwane abi :)
İşin şakası bi yana, sanki içime doğmuş gibi 4 ocakta yazdım. Gundi abi endekis düşer müşer adın kötü yola düşer deye
Bizim millet suçu kendinde değil hep başkasında arar çünkü
https://www.hisse.net/topluluk/showt...01#post6261301
Gündi abi gelsin yazsın tank gifi atsın moral versin, hem zopa yiyoruz hemde ortalarda yok, bilemedi diye dışlıycak halimiz yok değilmi Alper abi, sanki biz hep biliyoruz, kimbilebilü ki geleceği. nasip nasip
nasipte yoksa zopa bile yiyemen
Bizde 1 söz vardır,Geç olur unutulur,pahalı olur unutulur,yanlış bir yapı olursa hayat boyu seninle yaşar.
Şirket ne yapmış,nasıl yapmış?
Devlet işine geldiği şekilde şartname hazırlamış.
YİD i burada anlatmam uzun sürer,anlatsamda burada ki çoğu kişi ya anlamaz ya da farklı yorumlar.
Her olayı siyasete bulaştırmayınız.
CHP döneminin şirketi ama ben böyle bakmam,yaptığı işe bakarım.
Vadeli hisselerin bir kısmı spotun altında kapanmış gibi, yarın sabah düşüş ile başlayabilir, sonrasına sonra bakacak muhtemelen.
YFAS, net alıcılı olduğu 2 gün twitter hesabında: (per-cuma). PARA GİRİŞİ DEVAM EDİYOR...ÜMİTLİ OLUN demiş...
ama bunu dün silmiş...çünkü en büyük satıcıydı.
Organize işler...:)
Ben ,KUTUMA GİDECEĞİM...çok ikna edici bir durum olmazsa...ŞUBAT SOĞUĞU ,boğaları öldürür.
Benim bildiğim önce ihale açılır
Sonra şirket katılır..
Yoksa önce ihale edilir
Sonra şirket mi kurulurdu..
Yoksa yoksa önce şirket kurulur
Sonra havale mi edilirdi..
Kafam hep karışıyor bu havuz probleminde...
Hep küçükken dayak yemekten.
Ön tarafı çatlatmışım...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim dedem Konya hasanşeyh köyünde davar güdüyordu,babam da rahmetli bu köy okulunda 3 e kadar okumuş(o zamanlar ilk öğretim 3 yılmış).
Ne yapalım şimdi hala davar mı güdeceğiz,soy olarak?
Yok babası katırcıymış,çocukları da mı katır çekecekler?
Ben geçmişimi yazdım,Önce herkes kendi geçmişini tarasın derim.
ABD ADR
KCHOL yukarı tepki verebilir.
https://i.hizliresim.com/mrc7bcx.jpg
Uzunca bir süre yükselen borsa simdide dusurek Düzeltmesini yapıyor.
Psikolojik olarak kırılma olması lazım.
Acaib bol para var.doviz altin tat yok
Bu durumda sermaye tekrar giricek ama deredeki kurbağanin gözü portleycek..
Hele seçimlerden sonrası gözlerdeki ışığa kimse bakamayacak
Herkese iyi akşamlar..