Merak etmeyin yahu soyadı erdoğan olmayan biri tarafından yönetilmeyeceksiniz artıkbu seçim son seçim. Kafayı yormayın pozisyonlanın ve para kazanın.
Merak etmeyin yahu soyadı erdoğan olmayan biri tarafından yönetilmeyeceksiniz artıkbu seçim son seçim. Kafayı yormayın pozisyonlanın ve para kazanın.
öyle mi dedim ben, forumda bi kaç cehapeli var, ahmakça yazılarla algı bozmayı vazife edinmişler, onlara dedim, isimleri bende saklı
ama işin ciddi yanını konuşacak olursak- borsada devlete ait 6-7 şirket var, onun dışındakiler özel sektör, yani tüsiad.. koç, sabancı, enka, alarko, tekfen vesaire en büyük şirketler tüsiada ait.. ama lafa bakarsan badem aşağı badem yukarı, ulan o yabancı takasını morgan stanley, blackrock falan mı zannediyosunuz, yabancı diye bi şey yok, patronların yurtdışında tuttuğu paralar var.. patronlar, para baronları, tuzu kurular kim ? silme cehape
her zaman trendi bunlar belirlerdi, hep yabancı kazanırdı, ilk defa bu sene yabancı düşükten kaptırdı, sonra x3 yaptı borsa.. çok bozuldular tabii, bay kemal patronlar adına konuşuyor
Limak Holding
Limak Holding 1976 yılında inşaat amacıyla kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat sektörüne ek olarak turizm, çimento, enerji, altyapı, havacılık, elektrik ve mekanik taahhüt, teknoloji ve yiyecek-içecek sektörlerinde de hizmet vermektedir. Vikipedi
Kuruluş tarihi: 1976
Genel merkezi: Hafta Sokak No:9 GOP, 06700, Ankara, Türkiye
Yan kuruluşları: Limak İnşaat, Limak Enerji, DAHA FAZLA
Kurucuları: Nihat Özdemir, Sezai Bacaksız
__________________________________________________ ___
TAMAMLANAN TÜM PROJELER
https://www.limak.com.tr/sektorler/i...n-tum-projeler
bence şimdilik dönüş işareti yok. erdemir bile kapanışa kadar boğa formasyonu yapmaya çalıştı.
son saat cartayı çekti.
olur arada. kafayı takmamak lazım![]()
audentes Fortuna iuvat
CHP NİN İKTİDAR YILLARI
*1923-1950 : Tek parti dönemi, CHP iktidarda.
*1961-1965 : İsmet İnönü başkanlığında 3 koalisyon hükümeti.
*1973-1974 : Bülent Ecevit başkanlığında CHP-MSP koalisyon hükümeti.
*1977-1978 : Bülent Ecevit başkanlığında iki küçük partiyle koalisyon
*1991 seçimi sonrası kurulan SHP-DYP koalisyonu, SHP-CHP birleşmesi sonrası CHP-DYP koalisyonu olarak devam etti.
Hepsi bu kadar!
Tek parti dönemini saymazsak, ki sayılması garip olur, CHP 1950 den buyana hiçbir zaman tek başına iktidar olamadı.
__________________________________________________ ______
Dikkat edersek,Bu şirket CHP nin koalisyon hükümetleri döneminde kurulmuş.
Okuduğunu da mı anlamiyorsun? CHP li var mı diyorum. Maltepe falan filan da zirvalamissin. Şu taraftarı oldugun Parti'nin şu ülkeye en büyük kotulugu ne oldu biliyor musun?
Paçozluğu bütün ülkeye virüs gibi yaydiniz. Bunu da gururla bir nişane gibi taşıyorsunuz. Ettiğin laflara bak laf çakmaya çalisman bile paçozca.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım Finans'daki yatırımcı moral bozdu, dün de hem spot hem viop satılmış, bugün de belki sattılar. Parası olan var ise alsın dediler hacim de düştü.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri