Merak etmeyin yahu soyadý erdoðan olmayan biri tarafýndan yönetilmeyeceksiniz artýkbu seçim son seçim. Kafayý yormayýn pozisyonlanýn ve para kazanýn.
Merak etmeyin yahu soyadý erdoðan olmayan biri tarafýndan yönetilmeyeceksiniz artýkbu seçim son seçim. Kafayý yormayýn pozisyonlanýn ve para kazanýn.
öyle mi dedim ben, forumda bi kaç cehapeli var, ahmakça yazýlarla algý bozmayý vazife edinmiþler, onlara dedim, isimleri bende saklý
ama iþin ciddi yanýný konuþacak olursak- borsada devlete ait 6-7 þirket var, onun dýþýndakiler özel sektör, yani tüsiad.. koç, sabancý, enka, alarko, tekfen vesaire en büyük þirketler tüsiada ait.. ama lafa bakarsan badem aþaðý badem yukarý, ulan o yabancý takasýný morgan stanley, blackrock falan mý zannediyosunuz, yabancý diye bi þey yok, patronlarýn yurtdýþýnda tuttuðu paralar var.. patronlar, para baronlarý, tuzu kurular kim ? silme cehape
her zaman trendi bunlar belirlerdi, hep yabancý kazanýrdý, ilk defa bu sene yabancý düþükten kaptýrdý, sonra x3 yaptý borsa.. çok bozuldular tabii, bay kemal patronlar adýna konuþuyor
Limak Holding
Limak Holding 1976 yýlýnda inþaat amacýyla kurulmuþ bir þirketler grubudur. Günümüzde inþaat sektörüne ek olarak turizm, çimento, enerji, altyapý, havacýlýk, elektrik ve mekanik taahhüt, teknoloji ve yiyecek-içecek sektörlerinde de hizmet vermektedir. Vikipedi
Kuruluþ tarihi: 1976
Genel merkezi: Hafta Sokak No:9 GOP, 06700, Ankara, Türkiye
Yan kuruluþlarý: Limak Ýnþaat, Limak Enerji, DAHA FAZLA
Kurucularý: Nihat Özdemir, Sezai Bacaksýz
__________________________________________________ ___
TAMAMLANAN TÜM PROJELER
https://www.limak.com.tr/sektorler/i...n-tum-projeler
bence þimdilik dönüþ iþareti yok. erdemir bile kapanýþa kadar boða formasyonu yapmaya çalýþtý.
son saat cartayý çekti.
olur arada. kafayý takmamak lazým![]()
audentes Fortuna iuvat
CHP NÝN ÝKTÝDAR YILLARI
*1923-1950 : Tek parti dönemi, CHP iktidarda.
*1961-1965 : Ýsmet Ýnönü baþkanlýðýnda 3 koalisyon hükümeti.
*1973-1974 : Bülent Ecevit baþkanlýðýnda CHP-MSP koalisyon hükümeti.
*1977-1978 : Bülent Ecevit baþkanlýðýnda iki küçük partiyle koalisyon
*1991 seçimi sonrasý kurulan SHP-DYP koalisyonu, SHP-CHP birleþmesi sonrasý CHP-DYP koalisyonu olarak devam etti.
Hepsi bu kadar!
Tek parti dönemini saymazsak, ki sayýlmasý garip olur, CHP 1950 den buyana hiçbir zaman tek baþýna iktidar olamadý.
__________________________________________________ ______
Dikkat edersek,Bu þirket CHP nin koalisyon hükümetleri döneminde kurulmuþ.
Okuduðunu da mý anlamiyorsun? CHP li var mý diyorum. Maltepe falan filan da zirvalamissin. Þu taraftarý oldugun Parti'nin þu ülkeye en büyük kotulugu ne oldu biliyor musun?
Paçozluðu bütün ülkeye virüs gibi yaydiniz. Bunu da gururla bir niþane gibi taþýyorsunuz. Ettiðin laflara bak laf çakmaya çalisman bile paçozca.Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Finans'daki yatýrýmcý moral bozdu, dün de hem spot hem viop satýlmýþ, bugün de belki sattýlar. Parasý olan var ise alsýn dediler hacim de düþtü.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri