Dünyada ise, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) derlediği gıda fiyatları endeksi Şubat ayında 129,8'e gerileyerek son 11 ayın en düşük seviyesini test etti.
Printable View
ABD eski Başkanı, 2024 başkanlık seçimlerine resmen aday olan Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı çözmesinin bir günden bile fazla sürmeyeceğini öne sürdü.
Sultan Abdulhamit e bak biz sizin yıllardır çözemediğiniz balkanlardaki sorunu çözdük diolla ittihatçılar sonra bulgarlar osmanlı ya çullanınca biz boşuna mı çözmedik sorunu minvalinde bir şeyler söylüyordu sanki
bazı sorunların milli menfaatler gereği çözülmemesi gerekir her ne kadar aksini dile getirseler de.
Kemal Kılıçdaroğlunun adaylığı açıklanır ise açıklandıktan sonra artık bundan sonra anketçilerin işi çok zor .
Anketlerde Kemal Kılıçdaroğlunu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaşla yarıştırıp oyları dağıtıyorlardı.
Şimdi 2 adayın toplamı %100 olan bir anket yapsınlar ve altlarına firmalarının ismini yazıp imzasını atsınlar.
Bir oyunları kaldı oda İyi partinin oy oranlarını nereye yazacakları.
Artık olan oldu.Bence bize düşen seçim sonuna kadar susup reis dışındaki adaylara oy atmak.Gerisi umarım hakkımızda hayırlı olur.Benim zaten siyasetten beklentim yok da bu reis ve tayfası giderse baya baya kozmetik rahatlıklar yaşarız.Temeli bu saattten sonra kimse düzeltemez,battık.
https://tr.investing.com/news/genera...tmiyor-2442986
TÜİK'ten dikkat çeken istatistik: Kadınlar gece yalnız yürürken kendini güvende hissetmiyor
Not : TÜİK ne demek istemektedir?
Ankara bugün çok hareketli. İmamoğlu ve Yavaş Akşener ve Kılıçdaroğlu ile görüşüp Saadet Genel Merkezine geçti.
Bu nasıl bi mantık ne yapmayı amaçlıyor. Her ikiside başkan yardımcılığına gitti mi 2 sininde belediye başkanlığı gider. Her iki belediye meclisindede akp mhp ortaklığı çoğunlukta direk belediye başkanları teyvik göksu ve asım balcı okur. 2 büyüklehir belediyeside kaybedilir. Kaldıki cumhurbaşkanı yardımcısı olarak bu adamlar nasıl bi icracı görev yapacaklar belediye başkanlığı çok daha aktif bir görev. Bu kadının amacı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Chp yi bölmeye çalışıyor. Yeni bi erkan mumcu geldi siyasete...
Reis başkan,akar msb bakanı,soylu içişleri bakanı,nebati ekonomiden sorumlu bakan,kavcıoğlu merkez bankası başkanı,deprem var ve ekonomik kriz var.Fıkra bu kadar.
Kılıçtar meseleyi fazla uzatmadan Mansur'u aday göstersin bu iş tatlıca çözülsün.
Milletin 75'lik dedenin nazını çekecek takati yok.
bu iş çığrından çıktı
aplaya tak sepeti koluna herkes yoluna denmeli
seçimden sonra duruma bakarız denmeli
Süreç nasıl işliyor.Yani belediyelerden ne zaman ayrılmaları gerekir.Yani yeni belediye seçimlerine kadar arada kaç aylık bir süreç kalıyor.
bu işin en mantılısı halk da kabul görmüş mansur ve ekrem hariç chp kökenli bir adayda mutabakat saglamak
Ayrıca apla erşanı çağırdı. Gel koçum konuşalım seni reisi cumhur yapalım dedi. Adam kalktı ankaraya geldi bavul elde parti önünde bekliyor.
Süleyman soyluya ilk kez hak verdim
Apla bulduğunu satıyor
En son erşan ı sattı
Hemde ucuzA gitti
Yahu bu başkanlık sisteminde seçim sonrası kk bir kararneme ile beş dakikada olayı bağlar.Reis yüz kez yaptı.Sanki hala hukuk devletindeymişiz gibi konuyu algılıyorsunuz.Bu güçlendirilmiş parlementer sisteme dönene kadar şu anki koşullarda düşünülmesi lüks bir ayrıntı.Önemli olan başkanlığı ele geçirebilmek.
Valla akp gitsin artık.Bunlar ayrıntı.
kadın tabanına masaya geri döndüm ama bir şeyler de kabul ettirdim diyecek, kabul ettirdiği de osuruktan teyyare.
bunlar seçilirlerse seneye bu zamanlar belediye başkanları tam da yerel seçim için propaganda sürecindeyken her şeyi bırakın ankara'dan sizi çağırıyorlar mı diyecekler..?
Akşener masaya dönüyor.
meral teyze istedigini kopardı sanırım
fakat meral teyzenin hem gercek yüzü hemde niyetinin nekadar halis oldugunu görmüş olduk
her ipe tutunmamak lazımmış
bir ayı ile dans ediyorsan o dansın nezaman bitecegine
ayı karar verir