Sayfa 161/1009 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Batı dünyası Dini Bayramları sayılan Noel de % 50 ye varan indirimler yaparak insanların alışveriş yapmasını bol bol almasını sağlarken ;
    Bu AKP döneminde gördüğüm ve anlam veremediğim bir olay da şu; Her Ramazan yaklaştığında Temel gıda maddelerinin başını çeken Kırmızı et ürünleri olmak üzere gıdaya önden sağlam zam yapıyorlar...Aynı dindar arkadaşlar Deprem de ev kiralarını %200-300 zamlı veriyorlar...

Arkadaş bu nasıl bir inanç veya Kültür...Wallahi anlamakta zorluk çekiyorum....
    Dünyada ise, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) derlediği gıda fiyatları endeksi Şubat ayında 129,8'e gerileyerek son 11 ayın en düşük seviyesini test etti.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    ABD eski Başkanı, 2024 başkanlık seçimlerine resmen aday olan Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı çözmesinin bir günden bile fazla sürmeyeceğini öne sürdü.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    ABD eski Başkanı, 2024 başkanlık seçimlerine resmen aday olan Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı çözmesinin bir günden bile fazla sürmeyeceğini öne sürdü.
    Sorun çözülmeye çözülür de ABDnin işine gelmez o yuzden savaş tamtamlarına ihtiyaçları var her anlamda.

4. Sultan Abdulhamit e bak biz sizin yıllardır çözemediğiniz balkanlardaki sorunu çözdük diolla ittihatçılar sonra bulgarlar osmanlı ya çullanınca biz boşuna mı çözmedik sorunu minvalinde bir şeyler söylüyordu sanki

bazı sorunların milli menfaatler gereği çözülmemesi gerekir her ne kadar aksini dile getirseler de.

5. Kemal Kılıçdaroğlunun adaylığı açıklanır ise açıklandıktan sonra artık bundan sonra anketçilerin işi çok zor .
    Anketlerde Kemal Kılıçdaroğlunu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaşla yarıştırıp oyları dağıtıyorlardı.

Şimdi 2 adayın toplamı %100 olan bir anket yapsınlar ve altlarına firmalarının ismini yazıp imzasını atsınlar.

Bir oyunları kaldı oda İyi partinin oy oranlarını nereye yazacakları.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Artık olan oldu.Bence bize düşen seçim sonuna kadar susup reis dışındaki adaylara oy atmak.Gerisi umarım hakkımızda hayırlı olur.Benim zaten siyasetten beklentim yok da bu reis ve tayfası giderse baya baya kozmetik rahatlıklar yaşarız.Temeli bu saattten sonra kimse düzeltemez,battık.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İstiklal Marşı şairi M.Akif Ersoy demiş: Doğuya gittim müslüman çok islam yok, Batıya gittim islam çok müslüman yok...
    Google söz başkasına ait diyor...

Akif çok büyük değerdir o ayrı.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

https://tr.investing.com/news/genera...tmiyor-2442986

TÜİK'ten dikkat çeken istatistik: Kadınlar gece yalnız yürürken kendini güvende hissetmiyor

Not : TÜİK ne demek istemektedir?

Sayfa 161/1009 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •