Yedek aday yok. Kalan sağlarla devam edilir.
İkinci turdan önce olursa kalan tek aday yüzde 50'yi geçmek zorunda. Oylama evet hayıra dönüyor.
Printable View
Benim için hep kapalıydı. Ben her şeyden önce hepsinden önce temel analizciyim. Yaş tahtaya kolay kolay basmamaya gayret ediyorum çok şükür de hisse olarak zararlı kapanan pozisyonum bile yok sayılır hem de 8 senedir dile kolay.
Biz burada vurup kırıp zengin olmaya çalışıyoruz abey sen bize bakma. Olmaya çalışırken de habire batıos orası da ayrı :)
Masaya 50 60 milyonu laps diye koyan abeylerim vardı şurdan döner burdan döner, onlar düşünsün bize ne olacak zaten parayı sağdan soldan saysan bişey etmiyor cıblak geldik cıblak gidiyos işte
Gene milleti zopalıyo pala
Buradan çok pis teptirirsiniz , endeks artı hale gecirisiniz. Çok sıkılık biz hisseciler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 günlük kabaca 4500 de buluşacaklar gibi duruyor.
https://i.hizliresim.com/knphjhe.jpg
%500 karın üzerinde oturmak spekleri bozuyor
Thy, İsmail 80 TL hedef vermiş..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/DDGrubu/status/1...IQZoWRYYA&s=19
Burada reis %87 ile seçiliyor.
yok ceza almamıştır 1. nedeni endeks aşağı geliyor 2. nedeni madem 23*31=713 mermi kendi beyanı burada yazdıklarından bizde koy ekstranı dedik rahatsız oldu.Burada ne döndüğünü iyi biliriz de şahıslar kendi yazdıkları ile çelişiyor .
bak yine söylüyorum bugun parti açılmadı :)saatlik vesikalık koyacak karalama olmadan TEBRİK edicem kendisini.
ama endeks yeşil oldumu gelip sallamayacan bize dün akşam yaptığın gibi big
Con Sinov
@lordsinov
·
28 Nis
Erdoğan'ın Adana programı da iptal edildi. Açılışa canlı bağlantıyla katılacak.
517..515 arası uzlaşma yap ki
Batan, batmayan belli olsun
sarkma dersin tuzak dersin, malda kalırsın long kalırsın, o durumda gerçeğe dönüşür bastıkça basar yıkar geçer
4750 destekti, kırıldı dersin verirsin malı/longu yada short açarsın, o durumda tuzakmış olur yukarı döner
-mesela şu an 1 saattir 4750 altında seyrediyor, noldu şimdi kırıldı mı kırılmadı mı ??
Big'e bişeycik olma yaw, hazirana taşır olur biter..
50 milyonla falan piyasada dönen adam yani..
Bozkuş bugün karnını neyle doyuruyorsun. Yımırtalı pide ile mi kebaplan mı dayaklan mı
Vadeli endeksi manipüle ediyor.
Kağıtlar satmadan önce vadeli zorluyor aşağıya.
Çakalların hisse fiyatlarını indirmek istemeleri ne çıkarına ise?
Vadeli işlem olmasa borsa rahat nefes alır
Fatih'te, İstanbul İlim ve Kültür Vakfını ziyaret eden AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Soylu, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan'ın, Türkiye'de birçok değişimin ve devrimin altına imza atmaya çalıştıklarını söyledi.
"14 MAYIS 2023, BATI'NIN SİYASİ DARBE GİRİŞİMİDİR"
15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin, halkın sokağa dökülmesi karşısında başarısız olduğunu hatırlatan Soylu, "15 Temmuz onların fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs da siyasi darbe girişimleridir. Bu kadar açık ve nettir. 14 Mayıs 2023, Batı'nın siyasi darbe girişimidir
https://i.hizliresim.com/j1wk78e.jpg
5500'den 4680'e değdiren 5200'den aynı oranda giderse 4400 civarına değdirecektir. Ama önce tahminen vadenin ilk günü bir kaç gün yukarı olacak gibi. Barlar benzer özellikler gösteriyor.
Ayrıca piyasada spot hisse satıp vadelide long açılıyor izlenimim var. Haziran vade makasının endeks düşerken açılmasını bu şekilde yorumluyorum. Kaldıraçtan faydalanarak boşa çıkan para da döviz bazlı varlıklara yöneliyordur muhtemelen. Bu varlıkları nakite dönüp vadelinin cezasını ödeyip, hisseleri yerine koyduklarında artıda olacakları hesabında olmalılar.
Çarşıda döviz ve altında gevşeme var. ALTINS1 ciler dikkat...
Herkesin gözü ereglide :) gel gel yapiyo sanki :)
Borsacının en büyük handikapı ulen acaba tren kaçar mı duygusu ..o duyguyla mücadele edebilen görece daha başarılı olma şansı yakalayabiliyor ..elbette genel istatistiği yok ..amma ve lakin kişisel tecrübelerden bunu anladım bana iyi geliyor
Tren kaçarsa bir sonraki duraktan binersin
borsa da fırsatlar bitmez
Bu herif akşama ıslak hortumla dalabilir ..
hele Kurt da siyah kedi postuna bürünmüşken ..bu fırsatı kaçırmaz :kahkah:
31x24 kontrat stoplanmadıkça endeks yükselmez...
Tofaşâ€™ı resmen gömdüler.
İş yatırımdan Yapıkrediye altın vuruş bekliyorum.